Meny
Canal Digital Kabel TV er nå Telenor TV
Canal Digital Kabel TV ble den 23. oktober 2018 en juridisk del av Telenor, og heter nå Telenor TV.

Telenor TV omtaler og erfaringer

1,4/5
Forferdelig
Kundetilfredshet
Forferdelig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
7
av 7 innen
tv-selskap
19%
anbefaler
Telenor TV

"Kundeservice og utstyr er helt elendig"

Omtale om Telenor TV skrevet av Roar for 17.11.2019 06.07

Telenor TV har totalt 364 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telenor TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Kundeservice og utstyr er helt elendig"
6 syns denne omtalen er nyttig

Hva som er bra med Telenor TV = ingen verdens ting Hva som kan bli bedre = få lært opp alle som sitter på kundemottaket. Men kanskje det er billig å ansette noen som kan si til kunden skru av og på ruteren din og T-We boksen Har hatt så mye problemer med Telenor at jeg får ikke plass å skrive her. Nå kun dem siste 2 mnd så skulle jeg hatt fiber 500, jeg klarer 200 med å plugge rett i fiber splitteren. På tv og i stua med pc klarer jeg ikke 100 engang. Ruteren står 5 meter fra pc Telenor skylder på at det må være min pc som ikke takler så høy fart :) Sjekket hos en kamerat som hadde 500 linje fra en annet selskap, fikk da 488 på min pc. T-We er bare noe av det verste jeg har vært borti. hos meg detter det ut hver eneste dag og plutselig får jeg feil melding og kan ikke se på opptak eller ukes arkivet. Når jeg ringer til dem som jeg sikkert har gjort 50 ganger bare den siste mnd så blir jeg satt over fra en kundebehandler til en annen og til slutt så har jeg pratet med 6-8 personer hvis jeg ikke bare mister forbindelsen til dem før jeg er så langt og må igjennom hele suppa igjen. Heldigvis så har vi fremdeles Viasat parabol og den bruker vi hver dag med opptak og direkte program, aldri noe tull der. T-we har vi sluttet å bruke nå, den står bare i stuen avskrudd og der skal den stå til bindingstiden er ut og da er det ut med Telenor, så slipper jeg å bruke mye av tiden min til å ringe inn om feil og prate med noen på kundesenteret som overhode ikke har peiling på hva dem holder på med. Neste gang jeg vil prøve meg på tv over nett så går jeg for Altibox. men jeg tror jeg beholder Viasat og streamer på smart tv. Jeg sier bare lykke til med Telenor til dere som skal ha Telenor .

Bytt.no
"Kundeservice og utstyr er helt elendig" skrev Roar om Telenor TV

Har du en tilsvarende erfaring med Telenor TV?
Gjør som Roar og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telenor TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Service"
2 syns denne omtalen er nyttig

Mine erfaringer med Telenor er dårlig service. Med canal digital fikk vi alltid ny fjernkontroll når den vi hadde slutter å virke å det skjer for ofte med de. Med Telenor ble vi bedt om å betale. Vi vurderer å bytte til noen andre nå.

Kundetilfredshet
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ikke fornøyd med ny t-we"
9 syns denne omtalen er nyttig

Latterlig poengsystem for å velge tilleggskanaler utover grunnpakke! Innholdet og navigering på selve boksen har ikke blitt til det bedre, må navigere mye mere frem og tilbake, eksempelvis lang vei å gå for å komme til opptakslisten! Kan ikke velge annen visning enn standard på TV-guide, Netflix mangler (men det koster vel skjorta av poeng som HBO så man må kutte andre ting som man hadde før, eller betale ekstra). Generelt lite fornøyd med den nye t-we løsningen!

Kundetilfredshet
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dekoder som lyser opp hele rommet"
2 syns denne omtalen er nyttig

Dekoder som lyser opp hele rommet. Trenger ikke å si mer, idiotisk. Helt unødvendig å ha grønn lyspære bak dekoderen....

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Mindre justeringsmuligheter med T-We II"
5 syns denne omtalen er nyttig

Vil forandre oppsett av kanalguiden for å bli kvitt blå teksten som jeg er overhodet ikke interessert i. Gikk ikke. Blå skriften er forstyrende og gjøre det mer vanskelig å lese den hvite teksten og få et rask overblikk over hva som går på TV. - Umulig å lese kanalnavn når radiofavorite skal settes opp. Sto ved TV og likevel klarte ikke å lese det som sto der. En sak for Blindeforbundet! - Altfor mange ekstra klikk på T-We II i forhold til tidligere utgaven. Irriterende. - Vil ha byttet om det var mulig, men styret bestemmer.

Telenor TV har totalt 364 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR