Meny
Canal Digital Kabel TV er nå Telenor TV
Canal Digital Kabel TV ble den 23. oktober 2018 en juridisk del av Telenor, og heter nå Telenor TV.

Telenor TV omtaler og erfaringer

1,4/5
Forferdelig
Kundetilfredshet
Forferdelig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
7
av 7 innen
tv-selskap
19%
anbefaler
Telenor TV

"Forferdelig oppgradering av T-we-Dekoder"

Omtale om Telenor TV skrevet av Morten for 26.05.2020 21.01

Telenor TV har totalt 360 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telenor TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Forferdelig oppgradering av T-we-Dekoder"
9 syns denne omtalen er nyttig

Etter siste oppgradering av dekoder er mine favoritt-lister blitt borte selv om jeg "huket" av for å ta vare på disse under installasjonen ved denne oppgraderingen. Kanaler var blitt utilgjengelige (svart skjerm og ingen lyd) når en valgte enkelte kanaler som egentlig skal være en del av Basis-pakken. Redigering av ny kanalliste er helt forferdelig tregt det virker som det henger seg opp litt før en får reaksjon når en skal flytte rundt i kanal-listen. Er helt ufattelig at ikke Telenor har gjort en bedre jobb i forkant av oppgraderingen. Andre IT-Selskaper kjører ting i såkallt "PILOT" før lansering men i dette tilfellet kan ikke Telenor ha gjort dette. ALT FOR DÅRLIG av Telenor. Min anbefaling: Styr unna dette produktet hvis du kan.

Bytt.no
"Forferdelig oppgradering av T-we-Dekoder" skrev Morten om Telenor TV

Har du en tilsvarende erfaring med Telenor TV?
Gjør som Morten og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telenor TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Elendig"

Vi har dekodere som ikke leverer hva det skal, ringt kundeservice 100 ganger, dårlig nett osv osv.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Kan dette være lovlig?"
6 syns denne omtalen er nyttig

Hadde er fullt brukbar ADB-5720 CDX, som har fungert veldig bra. Helt til 1.mai, da forsvant start forfra og filmleie. I tillegg ble bildekvaliteten dårligere. I kontakt med kundeservice. sier de jeg må ha den nye T_WEE boksen, som kan leies av dem. Man blir altså tvunget til å bruke noe man overhodet ikke har bedt om. Dessverre gikk jeg i fella og bestilte denne. Det var tragisk å se hva som kom, fra den gode dekoderen jeg hadde, til noe som ser ut som klokkeradio fra 80 tallet. Ved installasjon av denne fikk jeg ikke bilde på TV`n. Og da kundeservicen i ettertid er et kapittel for seg selv. Orker rett og slett ikke gjengi alle henvendelser til ulike "hjelpere" på kundeservice fordi det er så tragisk at jeg ikke forstår at slikt kan forekomme. Det er ikke kundeservice, de er blodglatte selgere som vil skvise enda mer penger ut fra allerede dyrt produkt.

Odd R. A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"T-we app"
5 syns denne omtalen er nyttig

Hadde problemer med å få logget meg på T-we appen i desember og januar, men etter mye fram og tilbake fikk jeg endelig logget meg på i slutten av januar. Det har virket fint inntil jeg prøvde å logge meg på Apple TV på hytta etter at hytteforbudet var over. Nå har jeg samme problem igjen og får ikke logget meg på verken iPad iPhone eller Apple TV. Hos Telenor blir man kastet fram og tilbake mellom support personer. Ingen tar ansvar og ingen løser problemet og det er umulig å komme i kontakt med noen oppover i systemet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Tror de fremdeles er Monopolist"
7 syns denne omtalen er nyttig

Presser på en oppdatering, så TV bokser som er mere enn 5 år gammel mister noen veldig vanlige funksjoner som Start Forfra og Ukesarkiv. Du må da gå over til dekoder, som nå BARE kan leies. Mye dyrere på sikt. Har økt prisen, selv om tilbudet er blitt dårligere. Etter oppdateringen har dekoderen begynt å låse seg veldig ofte. Må dra ut kontakten flere ganger ukentlig for å starte den på nytt. Spurte om å få kampanje pris, men kunne bare få det hvis jeg sa opp først og så inngå ny kontrakt.

Telenor TV har totalt 360 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR