Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Telia TV
1.6
562 verifiserte omtaler

Telia TV omtaler og erfaringer

Ingen trend

Telia TV har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.6
Dårlig
562 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#4
Dårlig
Telia TV er rangert
#4 av 5 tv-selskaper
8%
Forferdelig
8% anbefaler Telia TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 562 omtaler om Telia TV

FILTRER OMTALER
26
11
27
76
422
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Telia TV
Telia TV har 562 verifiserte omtaler på Bytt.no

Dårlig box og kundeservice

Omtale av  Jan

Stadig vekk er bildet og lyden usynkrom. Restarter i reklame pauser, og det hjelper en 2-3 timer, så er det samme ellendighet. Skiftet box flere ganger. Det holder 3-4 måneder. Så er det på han igjen.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telia TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Dårlig service.

Omtale av  Wenche H. T

Har prøvd å få abonemanga som min mann hadde over på meg, da min mann døde brått og jeg ringte dem og forklart hva som var hendt sa de ikke tenk på det vi bare flytter alt over på deg, vist nok lett å si men å utføre......den ene etter andre tingen forsvinner, programmer kommer og går, dataen slår seg av og på, på en og en halv uke har jeg ringt ca 5 ganger og skiftet passord like mange ganger, nå gidder jeg ikke mer.

Dårlig bildekvalitet.

Omtale av  Anders

Ekstrem dårlig bildekvalitet. Har apple box. Funker utmerket på rikstv. Dette funker dårlig. Terningskast2

Burde vært forbudt å selge, fullstendig dritt

Omtale av  Nils H. F

Ca 1min med bra bildekvalitet så 2 min med så elendig kvalitet att en ikke kan skjelne ansikter. Ikke noe feil på nettforbindelse. Sammenligner med Strim.no. Helt stabilt og mye bedre bilde Rett og slett ikke brukbart.

Tekniske problemer hver x det har vært strømbrudd. Ofte tar det ett døgn før de får fikset problemet

Omtale av  Robin

Tekniske problemer, ofte ikke tilgang TV. Dekoder uforutsigbar og treghet ved bytte. Deler av tekstinga synes ikke.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Kunne vært MYE bedre!

Omtale av  Roar

Jeg har hatt GET nå Telia i MANGE år. Ja Telia har vert veldig dårlige med kundeservice å de å rette feil. De tar offte ikke klagene dinne seriaøst å ber deg kun om å restarte utstyr 20 ganger før de endelig gidder å fåreta seg noe å innser at der kanskje er utstyre dems eller linjen det er noe feil med. Der jeg bor har vi ganske nytt fiber net noe som gjør at TV å internet har fungert ganske stabilt uten mye feil. Vi bruker fremdeles den gamle get box 2 tv tuneren siden jeg har sakt nei til Telia sin nyeste ustabile for svak hardware som også blir for varm inni den tette boksen. Ikke alltid de nyeste som er best. De vil ikke si at det har vært feilfritt. Små feil har jeg opplevd! eksempel er at sentralen, ruteren vi har ikke alltid klarer å mota ip. adresser noe som gjør at utstyr må startes på nytt før internet fungerer på nytt. Om jeg ikke hadde hatt tv å internet gjennom fiber fra før å hadde valget mellom altibox å Telia så hadde jeg valgt ALTIBOX. jeg har lite errfaring med altibox men vet at de har døgn opent på teknisk kundeservice både på telefon å chat, så de er MYE bedre en telia. Alle har nokk svin på skogen å er ikke perfekte noen av de. Ved bruk av telia android tv app så kan man bruke en pc med android eller en android box som en tv tuner om du har Telia tv abonement! Jeg har ikke blitt bett av noen tv/internet leverandører om å skrive dette.

E-post adressse ???

Omtale av  Dag E. A

Jeg fikk besøk i garasjen i går 11/09-2023 av en veltalende kar som ønsket å selge meg tv og internett til en langt lavere pris en Telenor tilbyr meg. Sååå bra !!! tenkte jeg. Gikk med på avtalen og glemte å sjekke BYTT.NO før jeg sa ja.... uuh det var kanskje litt dumt. Nå har jeg sjekket litt og finner at jeg vil benytte meg av angrerett skjema. Skriver det ut og scanner og skal sende dette, MEN hvor?? Det finnes ingen informasjon om hvor jeg skal sende det, annet enn vanlig post adresse med frimerke og konvolutt. Det kan da ikke være mulig ?? Måtte inn på internett og søke opp og fant en Facebook side med lite hyggelig lesing vedr. Telia som jeg hadde takket ja til. Men fant nå efter litt en E-post adresse jeg kunne sende mitt angrerettskjema til, TROR jeg.... Har mottatt mld om at min epost er mottatt og at vanlig behandlingstid er 1-3 virkedager. Har bedt om bekreftelse på at angrerett skjema er mottatt. Vi får se. Kan vel ikke si at jeg er veldig imponert over Telia. Telenor er svært dyre på priser, men de har da et anstendig opplegg må vite. Må si jeg er skuffet over Telia.

Telia TV har 562 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Telia TV mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR