Meny

Telia TV omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,5/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
6
av 7 innen
tv-selskap
7%
anbefaler
Telia TV

"Elendig getbox x"

Omtale om Telia TV skrevet av Thore N for 13.09.2020 20:37

Telia TV har totalt 307 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telia TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Elendig getbox x"
4 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt den nye getbox x i flere år nå, fungerer elendig. Hadde bedere boks for 15 års siden. Boksen er utrolig treg står å slurrer for hver gang jeg skifter kanaler. Faller ut mens jeg ser på tv,må restarte boksen gang på gang da tar det en evighet. Jeg kunne nevne fler ting men orker ikke er tritt lei av hele vet. Har samme problem med internett og har 750 mgb kommer aldri over 300 mgb. Med kabel direkte inn og 40mgb med trådløs dette er ikke holdbart. Kommer til å bytte leverandør vist det ikke bedere seg.

Bytt.no
"Elendig getbox x" skrev Thore N om Telia TV

Har du en tilsvarende erfaring med Telia TV?
Gjør som Thore N og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telia TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice."
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi kjøpte et abonnement som skulle inkludere opptak, historikk, pause programmer, starte program forfra osv. Dette har ikke fungert på flere måneder. Da jeg ringte første gang skulle de oppdatere programvaren over nett. Dette ble enten ikke gjort eller fungerte ikke. Ringte igjen og da sa de at jeg måtte kjøpe nytt utstyr av dem for å få det jeg betaler for?!?

Torill B. N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Alt er elendig."
2 syns denne omtalen er nyttig

Sønnen skulle ha mye data, men fikk halvparten, men vi betalte for full dekning. Boxene elendige utenom den gamle første, men ville ha litt større plass til å ta opp osv... Den boxen etter den første gikk i svart hele tiden, måtte skru av og på noe som tok en evighet. Byttet 4 ganger, etter mange samtaler. De sendte to reparatører da hadde jeg kjøpt en oled TV, de var helt oppgitt, mente TV var for glup for boxen? Skjermen var møkk å se på, til å være en sånt TV som skulle vært superklar. Spurte om de kom mange klager, å nei... Sa det snart skulle komme en ny super boxs, da ville det ordne seg. Så kom denne nye da endelig, det første som irriterte var at de hadde tatt bort klokka. Men så begynte de virkelige problemene. Kunne jeg ikke gjøre noe, da kom en ring som gikk Rundt til jeg måtte ta ut kontakt. Skurrete bildet, hakker, kunne ikke slette gamle opptak, bare hopet seg opp med gamle opptak. Ringte og klaget har fått en ny box, bildet er ræva, blir irritert når en har kjøpt en TV pga av bra bildet også ser det nå ut som ett bildet fra 80 tallet, kan slette noe, men ikke alt, så masse gamle opptak som bare tar opp plass🙁 Eneste gleden med tv-en er å se på nye 4K filmer på dvd, da kommer det super klare bildet frem og data problemet fikset sønnen selv, så det er synd jeg liker tv, ellers hadde de fått box i retur. Må dessverre ha den pga av borettslagets valg. Jeg har visst betalt for 3 boxer så jeg også, gidder ikke spørre etter pengene, må sitte i en time i tlf.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ustabilt, treigt og svart skjerm daglig."

Dårlig dekoder. Ustabilt. Svart skjerm daglig. Mitt innhold blir borte. Søk med tastatur svikter. Elendig oversikt i "arkiv". Svært lite positivt i det store og hele.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Tar ikke kunder på alvor"
3 syns denne omtalen er nyttig

Når det ikke var mulig å komme i kontakt med noen på telefon reiste jeg på Get kontor i Drammen for hjelp.Det kunne jeg spart meg for.Bak disken sitter det ei sur ....... og yter null service.

Telia TV har totalt 307 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR