Meny

Get TV omtaler og erfaringer

1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
5
av 7 innen
tv-selskap
10%
anbefaler
Get TV

"AirTies"

Omtale om Get TV skrevet av Jon O. B for 08.10.2019 11.42

Get TV har totalt 155 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Get TV?
Jon O. B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"AirTies"
1 syns denne omtalen er nyttig

Pga defekt trådløs WiFi sender kontaktet jeg Get. Ble anbefalt av en som kalte seg tekniker at jeg burde bytte til AirTies. Det ville bli en engangsavgift men ikke økt månedskostnad for dette. Bestilte og fikk vare. Fikk ikke montert dette og ringte Get for hjelp. Fikk da vite at mnd avg var økt med 50kr/mnd pga AirTies. Skulle få kompensasjon, engangs, sa selger. Men jeg ville rapportere dette til overordnet. Ikke hørt noe fra dem etter gjentatte purringer.

Bytt.no
"AirTies" skrev Jon O. B om Get TV

Har du en tilsvarende erfaring med Get TV?
Gjør som Jon O. B og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Get TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Torbjørn M
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Har hatt Get Box i mange måneder, mangler fortsatt undertekster på norsk, og Midtnytt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Etter å ha blitt oppringt av en fra Get, som fikk meg til å si ja til Getbox, har det vært lite trivelig å være Get kunde. Boksen kom i hus, ble montert opp, og ikke alt fungerte som jeg forventet. Det tok lang tid å skifte kanal, her snakker vi ikke om mange sekunder, men minutter. Det er ikke mulig å få norske undertekster på norskspråklige program, savnes av oss som hører litt dårlig. Har kunne texsTV vært en bra erstatting for program fra NRK, men texsTV er ikke med i GetBox. Vi bor i Trondheim, og ønsker Midtnytt på NRK 1, men får kun Østlandssendingen. Begge disse problemene er tatt opp med Get flere ganger, både på nettet, og som brev til Get. Får ikke skikkelige svar. Når jeg spør om når dette lar seg ordne har jeg fått forskjellige svar. Da jeg sa ja til GetBox, ble det ramset opp mye som var kjempebra med denne boksen, men det ble ikke informert om at noe ville forsvinne sammenlignet med boksen jeg hadde før GetBox. Jeg ar vært en lojal kunde å betalt til riktig tid, og mener da jeg fortjener å få det jeg betaler for. Jeg betrakter det som en selvfølge at man får riktig lokalsending og at det går å få norske undertekster på norskspråklige program. NRK klarte å ha teksting på norske program på for mange tiår siden, skulle da tro at Get skulle være i stand å få det til også. Og jeg mener jeg fortjener å få et skikkelig svar på hvor lenge jeg må vente, og en beklagelse på det faktum at jeg har ventet siden medio juni på å få en boks om har de funksjoner som jeg forventer skal være med.

Marianne
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Fint tilbud"
3 syns denne omtalen er nyttig

Godt tilbud, godt utvalg av kanaler. Prisen derimot er litt høy. Det eneste jeg er missfornøyd med er kundeservice. Dropp den dumme roboten. Og sett inn folk som gjør det de sier, det de skal. Jeg er kjempe missfornøyd med utsending av ny boks. Etter 5 henvendelser i løpet av 12 dager har jeg fortsatt ikke fått ny boks. Den jeg har lever sitt eget liv. Men fakturaene fra dere, de kommer fram. Utrolig dårlig service.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Svak på kundeservice, dårlig kvalitet modem og ruter"

Håpløst å få overført min gamle mors fasttelefon til ip telefoni hos GET. Holdt på en måneds tid. Og det fungerer dårlig. Fornøyd med bredbånd og tv.

Kundetilfredshet
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Nye get boxen"
5 syns denne omtalen er nyttig

En håpløs boks for å se tv. Kan ikke måle seg med brukervenligheten på den gamle til altibox. Blir å bytte leverandør så snart noen tilbyr altibox fiber i distriktet

Get TV har totalt 155 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR