Meny

RiksTV omtaler og erfaringer

2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
4
av 7 innen
tv-selskap
15%
anbefaler
RiksTV

"Forferdelig, anbefaler ingen Rikstv"

Omtale om RiksTV skrevet av Sandra for 04.01.2019 18.35

RiksTV har totalt 65 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med RiksTV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Forferdelig, anbefaler ingen Rikstv"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg er veldig misfornøyd med måten de behandler kunder. Har vært i kontakt med dem 3 ganger på 1 mnd etter å ha flyttet over til rikstv. Har tidligere vært en fornøyd kunde hos Get i flere år., men måtte bytte over da borettslaget vi flyttet til hadde avtale med dem. Da vi kjøpte leiligheten sto tven på forrige eier, på telefon fikk jeg beskjed at eierskiftet er ikke noe de kan fikse for meg og at jeg må ordne alt selv og sende beskjed til dem med bekreftelse fra styret. Personen jeg snakket med var uhøflig og var til ingen hjelp eller trøst. Etter å ha tatt kontakt med styret ble jeg sendt tilbake til Rikstv da de har aldri hørt om at andelseiere selv måtte ordne dette. Andre gangen jeg ringte ble jeg møtt av en kundebehandler som var hyggelig og til stor hjelp, han ordnet alt for meg og beklaget på vegne av forrige man. Også kommer vi til i dag. Jeg ringte fordi jeg ønsket å betale ekstra og oppgradere pakken min. Personen jeg snakket med ville ikke hjelpe meg og ba meg selv om å snakke med styret i borettslaget og finne ut hvor mye de betaler til Rikstv for så å lage regnestykket for og trekke det fra prisen for en Rikspakken og ta igjen kontakt med dem. De må virkelig lære seg mye om kundebehandling fordi dette er ikke slik man behandler kunder som ringer for å få hjelp. Om kunder må ordne alt selv uansett hvorfor har de i det hele tatt noen på call senteret? Bytt ut alle med chatboter, mye billigere i drift og kundene slipper å forvente hyggelige medarbeidere som tar opp telefonen.

Bytt.no
"Forferdelig, anbefaler ingen Rikstv" skrev Sandra om RiksTV

Har du en tilsvarende erfaring med RiksTV?
Gjør som Sandra og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om RiksTV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Ole C. N
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Billig abonnement og veldig billig Common InterFace card for å kunne se uten dekoder."

Da de har en god markedspris i den rå kampen om kunden og en av de mest populære TV-leverandører så jeg har fått en meget god kvalitet på Pris, Common InterFace card så jeg får digitale kanaler med høy kvalitet på bildet så ser jeg nå TV uten dekoder da det CIC card settes inn i TV og stabilitet er mye bedre og høy oppløsning på skjermen da man bruker den digitale kanalen som er mye bedre istedenfor dekoder via HDMI kabel som ikke kan sammenlignes. Topp karakter til RiksTv.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig utvalg og ustabilt bilde og fjernkontroll"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ustabilt bilde. Utvalget er uinteressant og fjernkontroll med skarpe stålkanter er allergifremkallende. Ingen alternativ å bytte.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dekoderen"

Boksen slår seg plutselig av midt i et program for så å slå seg på igjen selv etter en stund, boksen har problemer med å koble seg til nettet enda det er oppe og går som normalt, får opp flere feilmeldinger, spoleknappen fungerer ikke som den skal den fryser bildet og da jeg trykker på play fortsetter den å spole for så å stoppe selv langt uti et program, kobler seg av nettverket så jeg flere ganger må koble den på igjen. Fikk ny dekoder men det samme problemet der også.

Morten P
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Dårlig kvalitet på TV via internett"
2 syns denne omtalen er nyttig

Selv med 100mb/100mb klarer ikke sendingene å være klare og i HD, mulig det er kun mulig med antenne.
Vi byttet fra Get og brukte 100mb/100mb og det var alltid 110% høy kvalitet.

RiksTV har mye å lære om kvalitet via internett.

RiksTV har totalt 65 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR