Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert fredag 21. juni

Slik får du beste bilforsikring til Kia EV6

Kia EV6 forsikring - få tilbud på bilforsikring

OPPDATERT MANDAG 27. MARS 2023

Få pristilbud på bilforsikring til Kia EV6, og sammenlign alternativene på Bytt.no. Søk om bilforsikring til Kia EV6 fra flere selskaper med bare én søknad.

Få tilbud på bilforsikring til Kia EV6. Sammenlign priser og tilbud hos Bytt.no
Få tilbud på bilforsikring til Kia EV6. Sammenlign priser og tilbud hos Bytt.no

Kia EV6 forsikring

Når du skal forsikre din Kia EV6 så er det viktig å sammenligne alternativene man har tilgjengelig. Pris på forsikring, og dekningsgrunnlaget har lite å si dersom forsikringsselskapet ikke behandler skadeoppgjørene etter boka.

På Bytt.no får du gratis råd og veiledning fra flere forsikringsselskaper samtidig, slik at du lettere skal kunne ta et valg du føler deg trygg på.

Slik forsikrer du din Kia EV6

Forsikringsbransjen er fullpakket med klausuler og forsikringstvister som det blir umulig for forbrukeren å forholde seg til, frem til det eventuelt kommer et skadeoppgjør.

Det å ha betalt på bilforsikringen i mangfoldige år, for så å få et avslag på skadeoppgjøret ditt kan for mange være et aktuelt mareritt.

Bytt.no har jobbet i mange år med å innhente brukeromtaler fra forsikringskunder, slik at man lettere skal unngå en eventuell smell på forsikringen din. På denne måten får man et eksklusiv innblikk i forsikringsselskapet før man signerer kontrakten.

Les blant 37707 brukerverifiserte kundeomtaler slik at du lettere kan velge forsikringsselskapet som tar best vare på sine kunder her.

Slik forsikrer du din Kia best

  • Undersøk hva kundene mener om forsikringsselskapet
  • Undersøk og sammenlign forsikringsvilkårene
  • Legg bilforsikringen ut på anbud for å presse forsikringsprisen ned

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til Kia EV5?

En bilforsikring til Kia EV6 koster 12 000 kroner årlig.

En bilforsikring, med full kaskodekning, til Kia EV6 vil komme til å koste deg rundt 12 000 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften. 

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Sammenlign forsikringer til Kia EV6

Med over 59 forsikringsselskaper på det norske markedet så lønner det seg fort å sammenligne alternativene. Ikke bare på pris og dekning, men også hva kundene mener de forskjellige selskapene.

En forsikring til din Kia EV6 burde ikke koste deg mer enn 12 000 kroner årlig, men prisen kan variere ut ifra hvilke personlige avtaler du har med ditt forsikringsselskap.

Prisen på en full kaskoforsikring til Kia EV6 kan variere fra 7 000 til 13 000 kroner ut ifra dine personlige avtaler.

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til Kia EV6 i vår anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til Kia EV6

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 37707 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

Hvor mye kan du spare?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR