Meny
Bytt.no Forsikring Bilforsikring Billig bilforsikring til Tesla Model S, 3 og X

Slik får du den billigste bilforsikringen til Tesla Model S, 3 eller X

Det er enorme prisforskjeller på forsikring til Tesla Model S/X/3. Les mer om hvordan du finner den billigste og beste bilforsikringen til din Tesla

BILDETEKST
TESLA: Tesla Model S/X/3 er svært populære i Norge og prisene på bilforsikring spriker enda enormt. Les hvordan du kan få ned prisen mest mulig.

Slik forsikrer du din Tesla best og billigst mulig

Er du på utkikk etter forsikring til Tesla Model S, da har vi mange gode råd til deg. Til tross for at superbilen Tesla Model S nå har vært i markedet en stund, er det fremdeles enormt store prisforskjeller hos forsikringsselskapene.

Prisene for forsikring til Tesla varierer faktisk mye mer enn for andre biler og bilmerker, og spesielt målt opp bensin- og diselbiler.

Derfor varierer prisene så mye for Tesla biler

En undersøkelse gjort av Norsk familieøkonomi viste at forsikringer med samme forutsetninger skilte så mye som kr. 7.323,- fra det dyreste til det billigste forsikringsselskapet. Det er rimelig å anta at disse forskjellene også gjelder Tesla Model X og den nyere Tesla Model 3.

Årsaken til den enorme prisforskjellen er mange, men en av hovedgrunnene til denne store variasjonen er at Tesla's biler er en ny og "revolusjonerende" flåte som forsikringsselskapene har lite datagrunnlag om. Forsikringsselskapene vet rett og slett for lite om disse bilene til at de klarer å sette en fornuftig pris for forsikringen til Tesla Model S, 3 og X. Prisene blir derfor ren spådom og nærmest et veddemål mellom forsikringsselskapene om dette blir en skadeutsatt bil eller ikke. Du kan derfor oppleve at noen forsikringsselskaper er vesentlig mye billigere enn andre, selv om dekningen du får er det samme.

Prisene på forsikring er ren spådom og nærmest et veddemål mellom forsikringsselskapene om dette blir en skadeutsatt bil eller ikke

Slik finner du den billigste bilforsikringen til din Tesla

Siden situasjonen er som den er så er det beste tipset: Skal du ha billig forsikring til Tesla, er det viktigste du gjør å sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Bytt.no er en av Norges største sammenligningstjenester for forsikring og er på få år brukt av over 150 000 nordmenn som sammenligner sine forsikringer. Her kan du legge inn din Tesla (og evt. andre forsikringer du har) og få flere tilbud fra forskjellige forsikringsselskaper. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Slik gjør du:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (f.eks bil, bolig og innbo)
  2. Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
  3. Motta og sammenlign tilbud helt gratis - velg og vrak!

Be samtidig om tilbud på dine andre forsikringer, så kan du få inntil 25% samlerabatt på alle dine forsikringer.

Klikk her og legg inn forsikringene du ønsker tilbud på.

Tesla er de dyreste elbilene å forsikre

Frem til nå er bilene fra Tesla blant de dyreste elbilene man kan forsikre. Av denne grunn er det ekstra viktig at du undersøker med mange forsikringsselskaper. Vi anbefaler også at du ikke bare velger et forsikringselskap som er best i test, eller det du har hatt tidligere, men at du selv utfører din egen test for hvilket forsikringsselskap som er best for deg. Dette er tross alt den eneste måten du med sikkerhet kan vite at du har den vet at du har den beste og billigste forsikringen til din Tesla Model S.

Omtaler om bilforsikring som omhandler Tesla

Få tilbud fra flere selskaper - klikk her

Lenge siden du byttet bilforsikring?
Det lønner seg neppe! Prøv vår kalkulator og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte bilforsikring
Sjekk min besparelse
Se din besparelse Tar kun et par minutter
Sjekk hvor mye du kan spare på å bytte forsikringsselskap
Les mer om forsikring
Visste du dette om bilforsikringens bonussystem?
Slik påvirker bonus din bilforsikring
Les mer om bilforsikring og bonus
Visste du dette om bilforsikringens bonussystem?
Slik påvirker en skade bonusen til bilforsikringen
Så mye bonus mister du
Mercedes-Benz bilforsikring
Finnes det billig bilforsikring til Mercedes-Benz?
Få en billigere bilforsikring
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR