Meny

Slik sikrer du deg en god el-bilforsikring

OPPDATERT TIRSDAG 14. JUNI 2022

Det er store prisvariasjoner hos de forskjellige forsikringsselskapene når det kommer til el-bilforsikringer, men det er nok enklere enn du tror å få ned prisen

El-bil: Selv om el-bil begynner å bli veldig normalt i Norge er det fremdeles store forskjeller i pris hos de ulike selskapene
El-bil: Selv om el-bil begynner å bli veldig normalt i Norge er det fremdeles store forskjeller i pris hos de ulike selskapene

Slik får du billig elbil forsikring på 1-2-3!

Når du er på utkikk etter en billig elbil forsikring er det smarteste du gjør å sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaper. Forsikringsselskapene baserer prisene sine på mange forskjellige faktorer og tester viser at prisene for elbil forsikring faktisk varierer enda mer enn for bensin- og diselbilen. Nettopp derfor er det ekstra viktig å sammenligne forsikringsselskapene, dersom du ønsker den beste og billigste elbil forsikringen.

Bytt.no er en av Norges største sammenligningsportaler for forsikring og er på få år brukt av over 150 000 nordmenn. Tjenesten er helt gratis og tilbudene du mottar er helt uforpliktende.

Slik sammenligner du tilbud på elbil forsikring.

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
  2. Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
  3. Motta og sammenlign tilbud helt gratis - velg og vrak!

Sammenlign tilbud på elbil forsikring - start her.

Noen gir billig elbil forsikring, mens andre er elektrisk dyre.

Det varierer stort hos forsikringsselskapene når det kommer til elbil forsikringer. Ettersom elbiler er relativt nye på markedet, har forsikringsselskapene enda ikke fått nok grunnlag for å beregne "korrekte" priser. Noen forsikringsselskaper gir derfor svært billige priser, mens på den andre siden har selskaper som er mer forsiktige som resulterer i en høyere pris. Skal du ha en billig elbil forsikring er det derfor ekstra viktig at du sammenligner flere forskringsselskaper, nettopp fordi prisene varierer ekstra mye.

“Det var hele 100% økning fra det billigste til det dyreste selskapet, det derfor er viktig å shoppe rundt“

En artikkel fra TV2.no viser hvor elleville prisene på forsikring er blant el-biler. Faktisk skilte det hele kr. 6183,- fra det dyreste til det billigste forskringsselskapet. Da understreket sjeføkonom i Norsk familieøkonomi, Reid Krohn-Pettersen, at det var hele 100% økning fra det billigste til det dyreste selskapet, og at det derfor er viktig å shoppe rundt.

Ikke velg forsikringsselskapet som er “best i test”

Forsikringsselskapene beregner prisen på bilforsikringen din ut ifra din alder, bosted, kjørelengde, dekning, osv. Det er derfor viktig at du ikke blindt stoler på det du leser i avisen, om hvilket forsikringsselskap som er billigst, eller best i test. Årsaken til dette er at det rett og slett er umulig for en avis eller en undersøkelse å faktisk finne det forsikringsselskapet som er best i test for deg, vi anbefaler derfor at du ikke velger et forsikringsselskap som er best i test, men i stedet lager din egen test.

Tips: Sjekk om du kan få et billig grønt billån

Visste du at det finnes noe som heter grønt billån? Dette er billån som er spesialtilpasset null- og lavutslippsbiler og er blant de billigste billånene på markedet. Her på Bytt.no så kan du raskt og enkelt sammenligne renter og kostnader for alle grønne billån på markedet fra alle Norges banker.

Slik får du billig el-bil forsikring

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, som f.eks din el-bil, bolig- og reiseforsikring
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

Start her med å legge inn dine forsikringer - helt gratis!

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR