Meny

Bilforsikring - Så mye koster en bilforsikring

OPPDATERT ONSDAG 4. JANUAR 2023

Priser på forsikring er individuelle og kommer an på forskjellige faktorer. Bytt.no viser deg priseksempler på hvor mye forskjellige bilforsikringer kan koste.

Usikker på om du har en god bilforsikring? Heldigvis er det gratis og enkelt å innhente pristilbud fra andre forsikringsselskaper på Bytt.no
Usikker på om du har en god bilforsikring? Heldigvis er det gratis og enkelt å innhente pristilbud fra andre forsikringsselskaper på Bytt.no

Dette koster en bilforsikring

En bilforsikring koster vanligvis mellom 200kr og 2000kr i måneden

Priser på bilforsikring varierer mye, og to personer som er like gamle, har samme bil, samme dekning, og lik skadehistorikk, kan ha to helt forskjellige priser. Dette er fordi forsikringsagenter gir pristilbud som de lager selv, og noen gir bedre tilbud enn andre.

Få uforpliktende tilbud om skreddersydde forsikringer til din bil i Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer her

Forskjellige typer forsikring

Forsikringsselskaper har laget mange forskjellige typer forsikringer med forskjellig dekningsgrad, men hovedsakelig kan vi skille mellom tre forskjellige typer bilforsikring: 

Ansvarsforsikring - Mellom 200kr - 500kr i mnd

Ansvarsforsikring er den lovpålagte bilforsikringen alle bileiere må ha i Norge dersom bilen skal registreres til å kjøre på veien. Den dekker skader på andre biler, personer, bygninger og gjenstander men dekker ikke veihjelp, tyveri, brann eller skader på egen bil. 

Delkasko - Mellom 250 og 900kr i mnd

Delkakso inkluderer den lovpålagte ansvarsforsikringen, i tillegg til blant annet veihjelp, skader på glassflater, tyveri, brann og diverse annet. Delkasko dekker ikke skader på egen bil som følge av ulykke. 

Kasko (full kasko) - Mellom 400kr og 2000kr i mnd

Kasko inkluderer både ansvarsforsikring og delkasko, i tillegg til å dekke skader på egen bil. Dersom du har en nyere bil med høye reparasjonskostnader kan det være smart å ha kasko forsikring. 

Slik finner du pris til din bil

Ved å legge forsikringene ut på anbud får du raskt og enkelt vite hvilke priser som tilbys av forskjellige forsikringsselskaper. Det er gratis og uforpliktende, og når forsikringsagentene vet at de konkurrerer mot hverandre kan de strekke seg enda lenger på pris. 

Får du et tilbud du ønsker å bytte til vil det nye forsikringsselskapet ordne alt det praktiske med ditt forrige forsikringsselskap. Det er like enkelt å bytte forsikringsselskap som det er å bytte strømavtale, og det er selvfølgelig helt gratis.

Sjekk din pris på bilforsikring på Bytt.no:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR