Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert april 2024

Finn det beste bensinkortet på Bytt.no

Bytt.no tar for seg alle bensinkort og finner det beste bensinkortet for deg.

Enten om det skal være det beste bensinkortet på din favorittstasjon, eller om du vil ha det beste bensinkortet for alle bensinstasjonene så finner du det enkelt presentert i våre sammenligningslister for bensinkort.

Hos Bytt.no finner du de beste bensinkortene
Med hele 12 så kan det fort bli vanskelig å vite hvilket av dem som er det beste. Bensinkortene kommer med varierede renter, rabatter, fordeler og ikke minst kundeservice.

Med stadig økende drivstoffpriser er det få tiltak som er mer effektivt enn å benytte seg av et drivstoffkort, også kjent som bensinkort eller dieselkort.

Et bensinkort fungerer på samme måte som ditt vanlige bankkort. Du betaler enten direkte på pumpen eller inne på stasjonen, og hver gang du fyller får du store rabatter. Du får også tilsvarende rabatter på alt du kjøper på bensinstasjonen, som pølser, brus og spylerveske.

Hvor mye rabatt du får, er avhengig av hvilket kort du bruker. Bensinkortene er som oftest gratis å anskaffe, gratis å eie og gratis å bruke.

Man kommer ikke utenom det at man må sette seg litt inn i de forskjellige bensinkortene for å finne det kortet som gir deg den beste besparelsen. Det finnes kort som gir deg en høy rabatt på en spesifikk stasjon, og det finnes bensinkort som gir deg en allsidig rabatt som kan brukes på alle stasjonene.

Begge alternativene er gode, hvor den ene gjør at du må fylle drivstoff på en stasjon og at du dermed må planlegge litt, men man får som oftest en litt høyere rabatt på enkeltstasjoner enn man gjør med bensinkortene som har rabatt på alle stasjonene.

Så mye kan du spare

I eksempelet under har vi tatt for oss fem av de mest populære bruktbilene i Norge, med en årlig kjørelengde på 14 000 km og 15 kr pumpepris.

Bil Årlig besparelse
BMW 3-serie (2006, 2.0l) 1520 kr
BMW 5-serie (2007, 3.0l) 2003 kr
Mercedes E-klasse (2008, 1.8l) 1662 kr
Wolkswagen Golf (2006, 1.6l) 1392 kr
Audi A4 (2007, 1.8l) 1818 kr

Et bensinkort er ikke tilknyttet en spesifikk bil, så dersom en familie disponerer flere biler er det lurt å fylle drivstoff på samme bensinkort. Da øker den årlige besparelsen betraktelig, men vær obs på at enkelte bensinkort har en årlig maksimal besparelse.

Mange alternativer og store forskjeller

Å finne det beste bensinkortet er imidlertid ingen enkel sak, da det er en jungel av aktører med forskjellige avtaler og rabatter å velge mellom. Hva som er best for deg og ditt bruksmønster, avhenger hvor du ønsker å fylle drivstoff og hvordan du ønsker å få rabatten.

Bytt.no finner bensinkortet for ditt behov

I de tilfellene man er usikker på hvilket bensinkort man skal velge så kan det være greit å stoppe innom vår bensinkort-kalkulator. Denne kalkulatoren tar for seg alle bensinkort i Norge sammen med ditt kjøremønster og preferanser, og presenterer kredittkortet som du kommer til å få størst besparelse ut av.

Sammenlign også kundeerfaringer

Vi har de siste årene samlet inn over 1 005 omtaler om de Norske bensinkortene som gjør at du får et eksklusivt innblikk i hvordan kredittbankene opererer bak gardinene.

Hvis bankene legger på skjulte gebyrer eller gjør det tungvint for kundene sine på noen som helst måte, så kan du være sikker på at dette blir gjenspeilet blant våre omtaler.

Du kan lese mer om kundenes egne erfaringer med kredittbankene her

Ansvarlig bruk av kredittkort

Det er mange grunner til å benytte seg av kredittkort. Noen ganger trenger man litt ekstra å rutte med, man vil ha rabatt på drivstoff eller få tilgang til gunstige cashback- og rabattavtaler.

Det er samtidig viktig at man har et ansvarlig forhold til kredittforbruket. Unngå spontane og uoverveide kjøp og alltid betal regningen innen forfallsdato. Husk at pengene du bruker på et kredittkort er et lån på lik linje med alle andre lån, det er bare mye dyrere.

Hvis du har opparbeidet deg mye gjeld på kredittkort kan det være en god løsning å refinansiere kredittkortgjelden din, enten inn i boliglånet ditt eller til et billigere kredittlån hvis du ikke kan stille bolig som sikkerhet.

Du kan lese mer om ansvarlig bruk av kredittkortet her

SÅ MYE KAN DIN BIL SPARE

Sjekk hvor mye din kan spare hvert år med de beste bensinkortene på markedet. Tar kun 1 minutt!

SE BESPARELSE

TJEN PENGER PÅ KREDITTKORTET

Et cashbackkort gir deg penger tilbake på hver transaksjon. Se hvordan du tjener mest med et kredittkort som gir cashback.

LES MER

ALLE KREDITTKORT

Et kredittkort gir deg også et hav av fordeler. Se hvilket kredittkort du burde velge i vår store kredittkortoversikt.

SE OVERSIKT
NYE OMTALER OM BENSINKORT
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR