Meny

Bank Norwegian omtaler og erfaringer

2,6/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Middels
135
av 148 innen
bank
46%
anbefaler
Bank Norwegian

"Alt man kan ønske seg i et kredittkort."

Omtale om Bank Norwegian skrevet av Fornøyd-Kunde for 13.04.2018 17:43

Bank Norwegian har totalt 84 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bank Norwegian?
Fornøyd-Kunde
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Alt man kan ønske seg i et kredittkort."

Alt man kan ønske seg i et kredittkort. Kunne vært lavere rente og lenger utsettelsestid, for betaling av kjøp i butikk. Eksempelvis lenger enn 50 dager.

Bytt.no
"Alt man kan ønske seg i et kredittkort." skrev Fornøyd-Kunde om Bank Norwegian

Har du en tilsvarende erfaring med Bank Norwegian?
Gjør som Fornøyd-Kunde og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bank Norwegian du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Mer i restgjeld enn da jeg tok lånet"
5 syns denne omtalen er nyttig

Tok lån i 2012. Betaler 2500 i mnd i 2016 hadde jeg betalt ned 4000 kr. I 2016 hadde jeg noe problem med å betale. Da fikk jeg en regning på 33000 som jeg betalte. Kredinor tok over lån. Der har jeg lønnstrekk på 4800 i mnd. Ringte BankNorwegian i dag da jeg tittet på selvangivelsen. I dag har jeg 800 kr mer i restgjeld enn da jeg tok lånet. BankNorwegian trekker tydeligvis 2000 kr i mnd i renter på det lånet fortsatt. Ingen info om dette.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Føler meg lurt - en byrde som aldri går bort!"
7 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har betalt på et lån (70 000) siden 2011, ca. 1500 per mnd. og lånet har gått ned med kun 4000,- på 7 år! Jeg prøver å refinansiere, men angrer bittert på at jeg tok opp dette lånet, da jeg slo sammen to lån mens jeg fremdeles var student med 50%-stilling. Det står fint lite på fakturaen når det gjelder antall terminer igjen etc. Derimot OPPLÅNING får jeg stadig reklame om. Da jeg èn eneste gang for noen år siden ikke hadde mulighet å betale innen fristen, ringte de meg på jobb etc. og truet med inkasso. Utsettelse var uaktuelt - ekstremt rigide og griske. Nå betaler jeg alltid inn noen dager før fristen. Jeg føler meg lurt og det har vært en vedvarende byrde som jeg nå desperat prøver å refinansiere. Aldri mer Bank Norwegian - jeg kan ikke fatte og begripe at denne banken er "best i test" (!). Selv på Luksusfellen sier økonomene at dette er den banken det er vanskeligst å forhandle med, da syns jeg det er mistenkelig at flere artikler omtaler BN som "beste forbrukslån" etc. De kan umulig vært kunder selv?? Det er som et fjell du aldri blir kvitt hvis du ikke får mulighet til å innfri hele lånet med en slump-sum en gang.

Lars-Andr
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Lett å få lån, men med dårlige betingelser"
2 syns denne omtalen er nyttig

Positivt - Rask låneprosess Dårlig - Altfor lett å få lån - Høye renter - Trege med å svare epost å vanskelig å finne et telefonnummer på siden - Kundebehandlere som høres grinete ut - Ikke fleksible i ettertid med lånet, uansett hva det måtte gjelde Aldri om jeg tar i bruk noen tjenester fra BankNorwegian igjen. Styr unna uansett hvor nødig du er!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Veldig dårlig på tilbakemelding til kunde eller lånesøker"
1 syns denne omtalen er nyttig

Det som er bra med Bank Norwegian, er at de, i likhet med andre lånegivere med forbrukslån og kredittkort med høy rente, er svært raske til å overføre lånebeløp og sende kort. Forøvrig er de ekstremt rigide på den månedlige dato for fast innbetaling renter og avdrag, og er ikke fleksibel på å flytte denne datoen i en spesiell situasjon. Dette i stor motsetning til andre utlånere, som er villige til å tilpasse seg i en enkeltstående situasjon, og ikke presse sin debitor over evne. Bank Norwegian har i tillegg et absolutt nullnivå av tilbakemelding til kunde. Dette er en standardformulering fra banken: - Avslaget er basert på en totalvurdering av opplysninger vi har mottatt i søknaden og ditt kundeforhold hos oss. Vi utdyper ikke avslag ytterligere. Med hilsen Bank Norwegian Her var det mye å lære for en kunde eller lånesøker, ikke sant? Mange fine føringer fra BN som man kan ta ad notam hvis det er aktuelt å søke lån av en annen bank?

Bank Norwegian har totalt 84 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR