Meny

Grong Sparebank omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
99
av 117 innen
dagligbank
75%
anbefaler
Grong Sparebank
Filtrer omtaler
3
0
0
0
1
Sorter omtaler etter
Viser av 4 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Grong Sparebank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Dyrt og dårlig"

Denne banken har et av landets dårligste betingelser på lån, sparekonto og lønnskonto. Treg kundeservice ved låneforespørsel og når man endelig har greid å samle sammen både egenkapital, kausjonister osv. så får man et tilbud på lån som er langt høyere enn absolutt alle banker Trøndelag. Hvis du ønsker å opprette et kundeforhold til en ny bank, prøv med absolutt alle andre tenkelige finansinstitusjoner først, denne banken er for folk som ikke får lån i en vanlig bank. I Norsk Familøkonomi` Bank NM havnet denne banken blant de siste og det med rette. Er forbauset om denne banken eksisterer 5-6 år.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra bank, god service"

Det er alltid hyggelig å komme til Grong sparebank. De er hjelpsomme og yter god service. Har godt inntrykk av de som jobber der, det er også en fordel å ha lokalbank da man kan bare dra til banken å snakke med de som jobber der ansikt til ansikt. Egen kundeveilder synes jeg også er en fordel.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Banken som ser sine kunder"

Jeg og samboeren har benyttet oss av DnB og forsøkt oss hos SpareBank1. Når vi skulle kjøpe hus var det et svært dårlig lånetilbud vi fikk fra nevnte banker. De forholdt seg slavisk til dagens inntekt mtp. 15% EK og tok ikke med utleie i sine beregninger. Grong Sparebank inviterte oss til et møte hvor vi både fikk 3 millioner mer i lån, de tok med utleien, de la til grunn forventet inntekt etter utdanning (vi hadde begge fast jobb til dagens arbeidsgiver under studietiden) og de gjorde unntak på EK til slik det var før: 10%. Det er utrolig vanskelig for nyetablerende å komme i gang med 5x inntekt, studielån og 15% EK. Vår totalopplevelse hos Grong har sikret oss boligdrømmen, og vi har mer enn nok til overs hver måned. Vi skulle ønske flere banker tok den ekstra mila for sine kunder. Det skaper lojalitet og nye kunder, uten tvil. Vi er svært fornøyde med Grong Sparebank. Selv om rentene er noe høyere enn til de største bankene og nettbanken er noe mer utdatert, er fordelen med egen rådgiver verdt det. Superfornøyde kunder!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Veldig god på rådgiving"

Fikk veldig gode råd ifm oppstart av firma for en del år siden.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR