Meny

Danske Bank omtaler og erfaringer

2,2/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
108
av 111 innen
bank
33%
anbefaler
Danske Bank
Filtrer omtaler
20
7
4
19
36
Sorter omtaler etter
Viser av 86 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Danske Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Elendig kundeservice"

Jeg har nå vært kunde i danske bank i 5 år, hovedsaklig på grunn av akademikeravtalen. Men etter mine siste erfaringer, betaler jeg gladelig en høyere rente for bedre kundeservice! Etter at jeg kontaktet Danske bank, tok det TRE uker med å få et møte med banken ang boliglån. På grunn av lav EK, fikk vi innvilget litt lavere lån enn det vi hadde håpet på. Da drømmeleiligheten dukket opp en uke etterpå til en litt høyere pris, klarte vi å skrape sammen den ekstra egenkapitalen vi haddeog kontaktet rådgiveren for å øke finansieringsbeviset. Men rådgiveren var umulig å få tak i. Etter å sendt melding i nettbanken og e-post, uten å få svar på en uke, forsøktejeg å ringe kundeservice. Etter 2 timer på vent, ga jeg opp. Jeg forsøkte da chat-funksjonen i nettbanken, hvor jeg etter hvert fikk svar. Jeg fortalte problemet mitt og dama på chat skulle få rådgiveren til å kontakte meg. 3 timer senere får jeg en melding i nettbanken fra rådgiveren om at han skal se på saken og komme med en tilbakemelding på torsdag. I dag er det tirsdag (!) og jeg har fortsatt ikke fått svar. Jeg har gitt opp hele greia og tok i dag kontakt med DNB som gledelig ville gi meg både boliglån og en fin rente :)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Nettbank fra det forrige årtusen"

Det eneste positive er renten, men snart er heller ikke det nok. For hver gang jeg går inn i nettbanken vokser min mistillit til nye høyder, det er så ufattelig dårlige løsninger!! Det er faktisk verdt å betale mer for å slippe å kjenne på det sinne som kommer hver gang jeg er inne i nettbanken.

Svar fra Danske Bank
21.09.2020 10.56
Hei, Kari.

Det er godt å høre at du er fornøyd med vilkårene du har hos oss, men leit å høre at du er misfornøyd med våre digitale løsninger. Nettbanken er noe vi jobber med, og vi setter pris på din tilbakemelding og tar det med oss i vår utvikling av digitale løsninger. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Fryktelig kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg flyttet boliglånet til danske bank grunnet lav rente gjennom Tekna sin avtale. Det fungerer, renten er lav. Men vi tok omsider avgjørelsen å bytte bolig, og der begynte problemene. På 4 uker har ikke danske bank klart å ferdigstille et finansieringsbevis, noe som min lokale bank klarte på en ettermiddag. Det viser seg også at Danske Bank har tatt alt av verdier som sikring, selv fritidseiendommen vår som i utgangspunktet er nedbetalt. Vår lokale bank kan ikke ferdigstille finansieringsbeviset før heftelsen på fritidsboligen er slettet. Enkel sak å rette opp ifølge min lokale bank, men selv om jeg ringt hver dag den siste uken så klarer ikke danske bank å få seg til å slette den heftelsen. Kundeservice på telefon lover hver dag å ordne opp og gi oss bekreftelse på at heftelsen er slettet, men dagene går uten at vi hører fra dem. Vi har funnet drømmeboligen vår, har vært på visning og har veldig lyst å legge inn bud men må vente til Danske Bank klart å få slettet en heftelse slik at vi får vår lokale bank med på laget. Fryktelig, fryktelig kundebehandling. Det virker som at vi må gå rettens vei for å tvinge danske bank til å ordne opp i dette.

Svar fra Danske Bank
23.09.2020 08.43
Hei, Johan.

Fint å høre at du er fornøyd med vilkårene du får gjennom Tekna avtalen. Vi må bare beklage at du har hatt denne opplevelsen med oss. Dette er selvsagt ikke noe vi ønsker at noen av våre kunder skal oppleve. Vi kan naturlig nok ikke si noe om din spesifikke situasjon her, men din tilbakemelding vil bli tatt med videre internt. Vi setter pris på om du kan ta kontakt med oss per telefon slik at vi kan få undersøkt saken din. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendig nettbank og mobilbank"
2 syns denne omtalen er nyttig

Det eneste positive med denne banken er rentebetingelsene. Resten er forferdelig. Nettbank og mobilbank er uoversiktlig og tungvint. Copy/paste på mobil går ikke, den takler heller ikke punktum, scanning av faktura fungerer ikke. At man ikke kan hente frem fakturabilde fra bildearkiv er jo utrolig. Virkelig, i 2020 ?? Efaktura som er godkjent men ikke betalt pga manglende dekning bare forsvinner når det er dekning på konto dagen etter ? Sparebanken og Sbanken slår dere ned i støvlene. Skjerp dere ! Jeg skriver denne meldingen i håp om at Danske Bank ordner opp i dette. Tilsynelatende gjør de ingenting med problemene !

Svar fra Danske Bank
31.08.2020 11.32
Hei, Vidar

Det er fint å høre at du er fornøyd med vilkårene du får hos oss, men leit å høre at du er misfornøyd med våre digitale løsninger. Våre digitale løsninger er under utvikling og vi håper du vil bli mer fornøyd etterhvert. Vi setter pris på din konkrete tilbakemelding og vil ta den med videre. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Elendig nettbank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har kun Danske Bank på grunn av veldig gunstig rente med akademikerne. Nettbanken er elendig på alle måter. Må bruke passord på bankid på alt. Har ikke bank id på mobil. Støtter ikke vipps. Har hatt DnB eika og Gjensidige tidligere og alle er milevis foran på de digitale løsningene.

Svar fra Danske Bank
31.08.2020 08.34
Hei, T.V

Takk for din tilbakemelding. Fint å høre at du er fornøyd med vilkårene du får hos oss, men leit å høre at du er misfornøyd med nettbanken. Nettbanken er noe vi jobber med, og vi setter pris på din tilbakemelding og tar det med oss i vår utvikling av digitale løsninger. Vi understøtter ikke BankID på mobil. For å omgå dette kreves det at du har en BankID med personlig passord utstedt fra samme bank. Det er fullt mulig som Danske Bank kunde å benytte seg av Vipps. Opplever du problemer med dette er det fint om du tar kontakt med oss. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Lite smooth bankbytte, dårlig nettbank."

Jeg byttet fra DNB til Danske for 2-3 måneder siden pga gunstig rente via fagforening. Mitt råd til alle dere som vurderer: gjør det hvis du trenger pengene, men vær klar over at man får det man betaler for. Det er lange ventelister hos Danske (jeg ventet 2 mnd), nettbanken er irriterende å bruke, ekstremt lite intuitiv og frusterende. Jeg angrer hver gang jeg må inn i nettbanken å gjøre noe. Håper virkelig dette er noe det jobbes med. Bankbytteskjema ble utfylt og alle e-fakturaer og avtalegiroer skulle overføres automatisk. Nå renner papirregninger og meldinger om purringer inn til meg fra aktører som jeg tidligere hadde avtalegiro på. Dette får man ingen beskjed om fra Danske, så nå lurer jeg på hvilke andre fakturaer som forfaller mens jeg tror alt er i orden. Jeg blir kastet ut av nettbanken i det jeg skal godkjenne fakturaene jeg har lagt inn manuelt, og klarer ikke å finne noen oversikt over fremtidige betalinger. Nettbanken tar ikke kontonummer som skrives med punktum (da må man punsje inn tallene manuelt, og sjansen for feil øker), velger automatisk kredittkort som betalingskonto, velger automatisk dato hvor frist for overføring har gått, for så å gi feilmelding etterpå. Når det er sagt, Danske har virkelig gode vilkår om man har foreningsavtale - det er absolutt penger å spare om man ikke bryr seg om tekniske løsninger og kundeservice.

Svar fra Danske Bank
26.08.2020 16.04
Hei, Linn.

Takk for din ærlige tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd med vilkårene du får hos oss, men selvsagt kjedelig å høre at du er misfornøyd med en del funksjoner. Nettbanken er noe vi jobber med, og vi setter pris på din tilbakemelding og tar det med oss i vår utvikling av digitale løsninger.

Når det kommer til AvtaleGiro kan det være litt utfordrende i en bankbytte prosess. Det kan ta inntil 45 virkedager før avtalegiro blir aktiv hos betalingsmottaker. Her må vi bare beklage hvis du ikke har fått nok informasjon om hvordan det fungerer i en slik prosess. Etter nye PSD 2 regler som er nytt EU-regelverk blir man logget ut av nettbanken etter 5 inaktive minutter. Angående fremtidige betalinger finner du disse ved å trykke på kontoen betalingen skal gå fra og deretter trykke "fremtidige". Om det er noe mer vi kan bistå med så ta gjerne kontakt med oss på telefon så skal vi gjøre det vi kan for å gjøre deg fornøyd. /Wayra
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Kunden er ute av Fokus ..."

Jeg var kunde i Fokus og fikk oppfølging og hadde en kontaktperson å konferere med. Så kom Den danske og overtok. Det gikk nedover og spesielt de siste par år har vært lite bra. Jeg svarte på et skjema om kundetilfredshet som endte med «Kan vi ringe deg?» - Ja, jeg venter ennå etter 6 uker. En forespørsel om en mindre justering - utfra en vanskelig personlig situasjon - av et ganske lite boliglån ble ikke fulgt opp. Senere gjentok jeg spørsmålet om et enda mindre beløp - da kom det krav om dokumentasjon som vedkommende med største letthet kunne slått opp selv. Da sviktet min tillit til kundeservicen. Oppfølging kan bli MYE bedre. Hva som ER bra: den nye versjonen av nettbanken!

Svar fra Danske Bank
26.08.2020 16.04
Hei, Robert
Vi setter pris på din tilbakemelding. Det er trist å høre at du har hatt denne opplevelsen med oss. Dette er selvsagt ikke noe vi ønsker at noen av våre kunder skal oppleve. Vårt fokus skal alltid være å finne den beste løsningen og sørge for økonomisk trygghet for våre kunder.

Når det gjelder behandlingstid så har vi dessverre større pågang enn normalt for tiden. Dette er selvfølgelig beklagelig, men vi jobber på spreng med å få svart så fort som mulig. Vi kan naturlig nok ikke gå inn på ditt spesifike tilfelle her, så vi vet ikke årsaken til at du ikke er blitt fulgt opp. Når det gjelder dokumentasjon er vi pliktig til å innhente ny hvis det skal tas en ny vurdering. Ta gjerne kontakt med oss per telefon hvis du har andre konkrete spørsmål. / Wayra
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Skremmende dårlig kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Prøver å bytte lånet til Danske Bank pga. Akademikerne avtale. De insisterer på at jeg må snakke med en rådgiver og setter opp samtale nesten 2 måneder frem i tid. "VIP Kundeservice" svarer ikke på telefon en dag. To dager senere tok det 37 minutter å komme gjennom på telefon. Jeg kunne like gjerne ikke ringt, det var null hjelp å få. De er dobbelt så dyre som DnB på depositumskonto. Nettsidene deres er elendige, klarer ikke engang å lage en "Bli Kunde" lenke. Jeg håper Akademikerne bytter til noen som vet hvordan man behandler kunder.

Svar fra Danske Bank
20.08.2020 14.23
Hei,

Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss.Vi opplever større pågang enn ønsket for tiden. Dette er selvfølgelig beklagelig, men vi jobber på spreng med å få svart så fort som mulig. Vi setter pris på din tilbakemelding og tar det med videre. Håper likevel du finner kvaliteter som gjør at du ønsker å bli kunde av oss. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Feilaktige opplysninger for Akademikerne"

Lover fine betingelser for tekna medlemmer, men når du kontakter banken så er det andre betingelser som gjelder.

Svar fra Danske Bank
20.08.2020 14.22
Hei, Stein.

Akademikeravtalen er en stor kollektiv avtale der foreningen har framforhandelet renten på vegne av medlemmene. Renter og betingelser du finner på våre hjemmesider gjelder for alle medlemmer. Hvis du har konkrete eksempler på hva du mener med andre betingelser setter vi pris på om du tar kontakt med oss per telefon slik at vi får undersøkt dette for deg. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Har ventet snart 3 mnd på å få tilbud om boliglån"

Med bakgrunn i den gunstige boliglånsrenten ønsket jeg å bytte bank. Jeg la inn data 3.juni, 1 og 1/2 mnd etterpå purret jeg fordi jeg ikke hadde hørt noe fra Den danske bank. Svaret da var at jeg vil høre noe i løpet av uka, senest 14 dager. Nå har det gått ytterligere en mnd og jeg har fortsatt ikke blitt kontaktet. Usikker på om jeg ønsker å bytte til en bank med så slett service, selv før man blir kunde.

Svar fra Danske Bank
19.08.2020 08.52
Hei, Mette.

Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Når det gjelder behandlingstid så har vi dessverre større pågang enn ønsket for tiden, i tillegg er det ferieavvikling som gjør at kapasiteten vår er redusert. Dette er selvfølgelig beklagelig, men vi jobber på spreng med å få svart så fort som mulig. Gjerne ta kontakt med oss per telefon slik at vi får undersøkt status på din sak. Vi setter pris på din tilbakemelding og tar det med videre. / Thea
Christina
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Forferdelig nettbank"

Danske Bank har svært gode betingelser via Econa og det er derfor jeg fortsetter å være kunde. Derimot er nettbanken virkelig ikke intuitiv og jeg håper dere vil vurdere å oppgradere denne snart. Jeg blir på dårlig humør hver eneste gang jeg må ordne noe i nettbanken. Dessverre kan ikke alt løses via appen, og jeg må derfor ofte inn i nettbanken. Appen har imidlertid blitt mye bedre!

Svar fra Danske Bank
14.08.2020 10.08
Hei, Christina.
Takk for din ærlige tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd med mobilbanken og vilkårene du får hos oss, men selvsagt kjedelig å høre at du er misfornøyd med selve nettbanken. Både appen og nettbanken er under kontinuerlig utvikling, og håper du vil bli mer fornøyd med nettbanken etterhvert. / Wayra
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendige på lån og kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hei. Jeg er kunde hos Danske Bank i forbindelse med Akademikeravtalen. Banken er grusomt dårlig. Dårlig kundeservice mtp på lån og rådgivning. Laaang ventetid på telefon og chat. Nettbanken er dårlig.

Svar fra Danske Bank
10.08.2020 14.39
Hei, Egil.
Det er trist å lese at du har hatt dårlig opplevelse med oss. Dette er selvsagt ikke noe vi ønsker at noen av våre kunder skal oppleve. Vårt fokus skal alltid være å finne den beste løsningen og sørge for økonomisk trygghet for våre kunder. Når det gjelder nettbanken vår er den i kontinuerlig utvikling. Om du har konkrete eksempler rundt rådgivningen og nettbanken setter vi pris om du tar kontakt med oss slik at vi får tatt med dette videre. 
Ventetiden på telefon har vært lang da det er mange som prøver å komme i kontakt med oss. Det har i tillegg vært ferieavvikling så kapasiteten vår har vært redusert. Kan tipse om at det pleier å være lite kø mellom kl 08-10 og 15-18. Vi håper ikke det er for sent for oss å rette opp inntrykket for deg. /Wayra
Kristine
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Ekstremt dårlig nettbank"

God rente gjennom Akademikerne, men lurer på om det er verdt å heller betale noen kroner ekstra hos en annen bank fordi nettbanken er så katastrofalt dårlig. Dette går ikke an i 2020! De sier at de har fokus på utvikling av mobilappen, men det veier ikke opp for en så dårlig nettbank. Nå MÅ Danske Bank snart koble seg på, hvis ikke mister de både gamle og potensielt nye kunder. X antall innlogginger med Bank-ID (inkludert passord!! Kan nesten ikke huske sist gang jeg måtte taste inn passord på Bank-ID!), så uoversiktlig at det er til å grine av, vanskelig å finne frem, liten skrift, etc, etc, etc. Se å få ansatt noen av utviklerne hos Sbanken, der vet de hvordan et godt brukergrensesnitt ser ut. Det er med sorg i hjertet at jeg må forlate Sbanken og gå over til den G R U S O M M E nettbanken til Danske Bank.

Svar fra Danske Bank
06.08.2020 12.31
Hei, Kristine.

Det er godt å høre at du er fornøyd med vilkårene du får hos oss, men selvsagt kjedelig å høre at du er misfornøyd med nettbanken vår. Vi tar tilbakemeldingen til oss, og med oss i vår utvikling av digitale løsninger.
Vi håper at du velger å bli hos oss, og ta gjerne kontakt med oss enten per telefon eller via melding i nettbank/mobilbank om det er noe vi kan hjelpe deg med./ Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Tregt og gammeldags"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har Akademikeravtalen i Danske Bank. Pluss - Gode betingelser på boliglån - En OK mobil-app, men på langt nær så god som andre banker sin. Står til 3 pluss. Minus - Gammeldags og knotete nettbank. - Lang vente- og behandlingstid på boliglån. - Lang ventetid på telefon til kundeservice (ca. 40 min hver gang). Heller ingen indikasjon på hvor man står i køen. - Tilbyr ikke gebyrfri avtale for unge kunder som en del andre banker tilbyr. - Banken støtter ikke Vipps-funksjoner som f.eks å få fremvist saldo i Vipps-appen.

Svar fra Danske Bank
05.08.2020 11.17
Hei, Andreas. 
Godt å høre at du er fornøyd med vilkårene du får hos oss. Når det gjelder behandlingstid så har vi dessverre større pågang enn ønsket for tiden, i tillegg er det ferieavvikling som gjør at kapasiteten vår er redusert. Dette er selvfølgelig beklagelig, men vi jobber på spreng med å få svart så fort som mulig. Vi setter pris på din tilbakemelding og tar det med videre. Håper du ellers er fornøyd, og ikke nøl med å si fra om det er andre ting du savner. /Wayra
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Danske bank, nei rakk"

Danske bank sin kundeservice er totalt ubrukelige. Ikke gir de god nok info(dårlig opplæring?), de skaper ekstra arbeid for folk, og de vil knapt la en avsluttet en konto. Det letteste var da å si opp kort, sjekke hvilke tjenester man betaler for, avslutte de, og la 10 kr stå igjen på konto, er det de tar i mnds gebyr bare man rører kortet. Så da tok jeg ut alle pengene. Avsluttet konto kun pga. dårlig kundeservice. Styr unna

Svar fra Danske Bank
13.07.2020 09.10
Hei, Arne.

Det er leit å høre at du hadde en dårlig opplevelse med oss. Generelt kan vi si at vi selvsagt alltid forsøker å være løsningsorienterte og finne gode løsninger for hver enkelt kunde, så det er kjedelig å høre at ditt inntrykk er annerledes. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og den blir tatt videre internt. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Dyktig rådgiver og gunstige avtaler, men forferdelig dårlig nettbank trekker ned"

Har Danske Bank pga Akademikernes gunstige avtale for boliglån. Svært fornøyd med kunderådgiver og all dialog med henne har vært positiv og raske prosesser. Dessverre er nettbanken til Danske Bank helt forferdelig dårlig. Gammelt grensesnitt, lite brukervennlig, for mange steg for å gjennomføre prosesser, vanskelig å finne frem til helt standard oppgaver. Meldinger fra kunderådgiver i Mobilbanken er umulig å finne igjen i nettbanken på desktop. Mobilbanken har begrenset bruksområde og funksjoner, noe som hele tiden tvinger deg inn i nettbanken. Dessverre er opplevelsen av nettbanken og Mobilbanken såpass dårlig at kun det helt nødvendige oppgaver utføres hos Danske Bank og jeg foretrekker i stedet å benytte min gamle nettbank i Sparebanken Vest.

Svar fra Danske Bank
09.07.2020 09.26
Hei, Ida!

Det er godt å høre at du er fornøyd med vilkårene du får hos oss, men selvsagt kjedelig å høre at du er misfornøyd med nettbanken og mobilbanken vår. Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre. Når det gjelder mobilbanken vår er denne i kontinuerlig utvikling. Vi håper at du velger å bli hos oss, og ta gjerne kontakt med oss enten per telefon eller via melding i nettbank/mobilbank om det er noe vi kan hjelpe deg med. /Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"11 ukers ventetid"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi spurte kundeservicen hvor lang tid del ville ta å bytte bank til danske bank. Da fikk vi beskjed om at det ville ta ca to til tre uker. Det har nå gått 11 uker siden vi ga alle våre opplysninger og informasjon til danske bank, for å bytte bank. Vi fikk fikk aldri beskjed fra kunderådgiveren vi hadde under bankbytteprosessen at det ville ta så lang tid. Vi avtalte også tider hvor kunderådgiveren skulle ringe oss, noe som sjeldent ble gjort som avtalt, og vi måtte mase på mail for å få en telefonsamtale. Siden det tok 11 uker, fikk boliglånet vårt en mye større overkurs. Vi regnet med at danske bank ville komme med en løsning med tanke på overkursen, siden den var blitt så høy på grunn av alt for lang ventetid og manglende kommunikasjon fra kunderådgiver. Vi fikk da beskjed at de ikke kunne gjøre noe med overkursen, og at ''det ikke var noe mer å si om saken''. Dette er utrolig dårlig, for her er det rett og slett kun snakk om å rydde opp etter seg, noe danskebank ikke var villig til å gjøre.

Svar fra Danske Bank
25.06.2020 11.33
Hei, Eirik!

Det er kjedelig å høre at du har en dårlig opplevelse med oss. Det er beklagelig at det har tatt så lang tid med bankbytteprosessen din, noe som ikke skal ta 11 uker. Vi kan naturlig nok si noe om ditt spesifikke kundeforhold, men generelt kan vi si at vi selvsagt alltid forsøker å være løsningsorienterte og finne gode løsninger for hver enkelt kunde,
så det er kjedelig å høre at ditt inntrykk er annerledes. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og den er tatt videre internt. Beklager igjen at vi ikke kan levere til forventningene, håper likevel du finner kvaliteter som gjør at du ønsker å bli kunde av oss. /Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Mye byråkrati"

Dårlig kundeservice spesielt fra rådgivere, tilfredsstillende/forventet behandling fra konsulenter. Vanskeligheter med oppretting av avtalegiro og efaktura avtaler.

Svar fra Danske Bank
23.06.2020 10.23
Hei, Alan.

Det er kjedelig å høre at du har en dårlig opplevelse av oss. Om du har konkrete eksempler du er misfornøyd med rundt vår kundeservice setter vi pris på om du tar kontakt med oss enten via melding i nettbanken slik at vi får tatt med dette videre. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Ny kunde, ikke fornøyd med appen og nettbank"

Hei, Anbefaler dere å oppgradere appen til mer brukervennlig og mer funksjoner, synes dere har god kapasitet til det. Tror ikke det koster veldig mye heller, ser 80% av de som ikke er fornøyde med banken er på grunn av brukervennligheten på nettbanken + appen. F.eks. savner å trykke med "force touch" på iphone og få meny der i fra. Ellers syns jeg de har Norges billigste renter for akademikere :-) Kundeservice: Føler de vil legge på fortest mulig, altså de ber deg om å gjøre alt på nettbanken, noe de kan faktisk gjøre selv.

Svar fra Danske Bank
23.06.2020 10.21
Hei, Pål.

Det er kjedelig å høre at du er misfornøyd med både nettbank og mobilbank. Vi setter pris på din tilbakemelding. Vår mobilbank er i kontinuerlig utvikling og vi tar med din tilbakemelding videre. Om du har konkrete eksempler du er misfornøyd med rundt vår kundeservice setter vi pris på om du tar kontakt med oss enten via melding i nettbanken slik at vi får tatt dette videre./ Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Takker nei til nye kunder"

Man er ikke interessant nok for Danske Bank når man er LO-medlem. Kort og grei beskjed fra rådgiveren jeg snakket med i to og et halvt minutt. Hvor mye økonomi det er snakk om var ikke noe tema var beskjeden.

Svar fra Danske Bank
25.06.2020 11.27
Hei, Tor!

Det er leit å høre at du hadde en dårlig opplevelse med oss. Vi kan naturlig nok ikke si noe om din spesifikke situasjon her, men generelt kan vi si at vi ønsker å gi alle en gjennomgang og et tilbud. Vi forsøker alltid å være løsningsorienterte og finne gode løsninger for hver enkelt kunde. Selv om vi ikke har en avtale med LO favør ønsker vi fortsatt å gi deg et tilbud. Dersom det fortsatt er ønskelig er du velkommen til å ta kontakt med oss igjen slik at vi får tatt en nærmere titt på saken din. / Thea
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Rask og god service."
1 syns denne omtalen er nyttig

God service, hyggelige, raske tilbakemeldinger, nettbank med et meldingssystem som besvares raskt! Fornøyd, men kunne hatt noe bedre rente på boliglån.

Svar fra Danske Bank
09.06.2020 11.42
Hei, Anne.

Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd.

/Thea
Frustrert
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Kryptisk!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg er frilanser og har flere oppdragsgivere. Mange utbetalinger står kun oppført som "posteringer" eller bare "lønn". Jeg trenger å få vite hvem som har utbetalt beløpene til meg. Nå har jeg brukt to dager med Bank ID-innlogging og meldingssystem som er så bakstreversk at det er til å grine av for å finne ut av det. Og svaret er at JEG ikke kan finne ut av det, det må en rådgiver gjøre. Og ikke bare ved et enkelt tastetrykk. Nei, jeg må faktisk sende over en liste med kryptiske "posteringer" for å få vite hvem som har utbetalt penger. Det gjør regnskapet fryktelig forvirrende. Jeg har virkelig forsøkt å holde rede på dette gjennom året, men likevel er jobben ekstremt kronglete for min regnskapsfører. Skulle tro dette var en enkel sak. Jeg opplever meg selv som relativt ryddig og digital kompetent, men overfor dette systemet mister jeg helt motet. Jeg har ofte spørsmål til Danske Bank, men jeg orker ikke alt styret med å ta kontakt. Jeg vurderer å bytte bank, for slik kan jeg ikke holde på.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Fast kunde i 10 år og har betalt alt for mye gebyrer. Ved låneforespørsel vart den avslag."

Lite løsningsorientert ved henvendelser som jeg som privatperson og småbedrift eier. Lån avslått så å si 850.000 ny Bank lån til hus inntil 6 mil. Vi søkte kassakreditt i en måned på 200.000,- og måtte stille over 6.000.000,- i pant. Vart aldri så vi benyttet dette. Ikke en Bank for noen.

Svar fra Danske Bank
12.05.2020 15.12
Hei Baard.

Det var veldig leit å høre at du har en dårlig opplevelse med oss. Vi kan naturlig nok si noe om ditt spesifikke kundeforhold, men generelt kan vi si at vi selvsagt alltid forsøker å være løsningsorienterte og finne gode løsninger for hver enkelt kunde, så det er kjedelig å høre at ditt inntrykk er annerledes. Dersom det ikke er forsent til å rette opp ditt inntrykk av oss, ser vi gjerne at du tar kontakt slik at vi får tatt en nærmere kikk på saken din.

/Per
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Til å stole på"
1 syns denne omtalen er nyttig

Banken viser interesse for meg selv om jeg er en liten kunde i en så stor Bank. Rådgiver tar regelmessig kontakt.

Svar fra Danske Bank
12.05.2020 15.12
Hei Tryggve!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det var veldig godt å høre at du føler deg godt ivaretatt hos oss!

/Per
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Jeg orker ikke mer!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Nettbankløsningen er så elendig at jeg begynner å gråte hver gang jeg logger meg inn. Jeg har aldri følt at jeg har hatt mindre kontroll på egen økonomi, men er samtidig så frustrert over å forsøke å få det at jeg tenker at det er like greit å bare drite i det og ta de betalingsanmerkningene som må komme fordi det er kul umulig å finne ut hvordan man får gjort noe som helst i den j#%la banken. Det finnes en eneste grunn til å velge danske bank, og det boliglånet.. men jeg er f#%n ikke sikker på om det er en god nok grunn!

Svar fra Danske Bank
21.04.2020 10.09
Hei Jenny.

Det var veldig kjedelig å høre at du er så misfornøyd som dette med nettbanken vår. Vi tar tilbakemeldingen til oss, og med oss i vår utvikling av digitale løsninger. Spesielt har mobilbanken vår hatt prioritet i det siste, og denne oppdateres kontinuerlig. Vi håper at du velger å bli hos oss, og ta gjerne kontakt med oss enten per telefon eller via melding i nettbank/mobilbank om det er noe vi kan hjelpe deg med. Vi hjelper deg også gjerne med veiledning i nettbanken.

/Per
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR