Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Danske Bank
1.7
204 verifiserte omtaler

Danske Bank omtaler og erfaringer

1.7
Dårlig
204 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#116
Forferdelig
Danske Bank er rangert
#116 av 117 dagligbanker
21%
Dårlig
21% anbefaler Danske Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 204 omtaler om Danske Bank

FILTRER OMTALER
26
13
7
31
127
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Danske Bank?
Tar 2 minutt

Elendig kundeservice

Omtale av  Odny M. K

Etter 45 minutter med "takk for at du venter" avsluttet jeg samtalen. Det er begrenset hvor lenge en kan ha høytaler på i jobben. Ønsket et møte med kunderådgiver i min lokalbank, men dette kunne ikke la seg gjøre på chaten. Nå er min tålmodighet oppbrukt, vurderer seriøst å bytte bank etter et langt kundeforhold. En bruker ikke timer på å komme i kontakt med noen som vil gjerne ha deg som kunde... når det finnes andre som tar kunder mer seriøst. veldig kritikkverdig dårlig kundebehandling

Tidenes dårligste Kundeservice. Dvs. den eksisterer ikke.

Omtale av  David

Jeg er kunde både privat og md bedriften i Danske bank. Det har fungert bra i ca. 10 år. Nå er det lange vetetdider. Ventet ovwer 20 minutter på svar på bedrift uten at de tok telefonen. Måtte gi opp. Jeg har også prøvd å ringe kundeservice privat, og det er akkurat det samme. Jeg har sendt meldinger i deres eget "sikre" meldingssystem, men det er så sikkert at ingen får lest den. Nå har det gått tre uker og det har ikke kommet noe svar. Akkurat nå ventet jeg svar på en Chat men de logger av etter 5 minutter mens svartiden er 10 minutter, så da ble det ikke noe svar i dag heller. Så av hensyn til helsen din bør du velge en annen bank.

Kundeservice nei

Omtale av  Bjørn

Finnes ikke kundeservice, 1 time minimum for å komme igjennom på tlf. Det er umulig å komme igjennom. ser meg nødt å bytte bank

Kontakt og informasjon

Omtale av  Arne K

Beklager, har nå stått 45 min i telefonkø. Chattetjenesten fungerer ikke. Blir automatisk logget ut etter 5 min., men køtiden på chatt er 13 min.

Super bank

Omtale av  Svein S

Gode vilkår med flotte folk. Produkter og løsninger som er tilpasset mitt behov.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Informativ og solid

Omtale av  Carl F. A

Alltid blitt ivaretatt og føler meg som kunde. Etter 25 år ingen ting å utsette.

Elendig service og dårligst rente på sparekonto

Omtale av  Combat

Siden Danske Bank ble tatt for hvitvasking av penger så er alle mine overføringer og utbetalinger mistenkligjordt, de skal vite hele tiden hvor penger kommer fra og hva de brukes til, rene gestapo regime, eller kanskje stalin regime

Ubrukelig

Omtale av  Bk

Elendig mobilbank, slett kundebehandling, lang saksbehandlingstid. Man føler seg på ingen måte ivaretatt og satt pris på som kunde. Det finnes andre aktører som levere mye bedre kvalitet, lavere rente på lån og med en helt annen kundebehandling. Anbefales på ingen måte.

Ekstremt dårlig kundeservice, dårlig nettside, dårlig alt

Omtale av  Anonym

Det er helt umulig å få kontakt, det er umulig å få til toveis kommunikasjon. finansieringsbevis tar lang tid. eneste måte å ta kontakt er via et intern meldingssystem. Det tar lang tid å få svar. Når de svarer kan de finne på å ringe på et helt tilfeldig tidspunkt man og fre 0800-1600, og nåde deg om du er opptatt med andre ting som for eksempel jobber. Eneste mulighet da er å sende melding tilbake om å ringe, med svartid på 48 timer. Herlig! Når jeg svarer på oppfølgings spørsmål blir det alltid behandlet av en ny rådgiver. Det minner om NAV, men jeg håper at de har en kommunikasjonslogg som gjør at de kan se tidligerere korrespondanse. Nå skal jeg straks overta leilighet og 2 måneder de vet jeg har kjøpt, har de har ennå ikke fått ut fingeren med å få på plass det formelle for lånet. Nå blir jeg nødt til å høre med andre banker parallellt for å være sikker på at jeg overholder mine forpliktelser til selger. Jeg har ikke vært borti maken!

Inkompetente og forferdelig kundeservice .

Omtale av  Lena

Jeg har prøvd å ringe fleire dager, dei tar ikke telefon. Når endelig fått svar- dei kan ikke hjelpe, dei anbefalte å ringe igjen annen dag. På chat same problema, kan ikke hjelpe- ring til oss annen dag. På e-post svarer ikke heile tatt.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Helt grei

Omtale av  Thomas

Har tidligere hatt DnB, men byttet for ett år siden til DB. Jeg skjønner ikke all den negative kritikken. Ja visst, er appen og nettbanken noe gammel, men den er enkel å forstå og fungerer til mitt vanlige bruk. Det er kort ventetid på telefon, og de svarer som regel innen ett døgn hvis du sender dem melding i nettbanken/app. De brukte omtrent én og en halv uke på å få i stand et finansieringsbevis. Ja, det er lang tid, men de sa de kunne gjøre det raskere hvis det hastet. Alt i alt helt en helt grei bank.

Svindel, ligg unna

Omtale av  Andreas B

De hadde sperret kortet mitt fordi jeg var i utlandet. Dette synes jeg er bra, men når jeg ringer så legger de på. Veldig rart av en bank å gjøre, og mange av kompisene har samme bank sier banken bare virker svindlete. var skeptisk til denne banken fra starten, men dessverre valgte jeg å gi de en sjanse. Ikke gjør samme feil som meg. Dette er ren svindel.

Synd man ikke kan gi 0 stjerner

Omtale av  Andre Ø

Denne banken fortjener ikke mer enn 0 stjerner.. Opplevd å bli skjelt ut av kundebehandler fordi jeg kritiserte bank id ved bytte av ny telefon.. og hvor dum jeg var.. Er bare mensa medlem med 146 i iq men nok om det.. De betaler heller ikke ut underkurs ved fastrente lån som er unikt i Norge.. De siste ukene har det kommet usedvanlig mye personlige spørsmål om hvem jeg vippser penger til og forlanger utskrifter fra western union overføring til venner og bekjente i utlandet.. Nei nå er det nok for min del.. Bytter bank..

Trege og vanskelige å få kontakt med

Omtale av  Eline

Har vært kunde de siste 4 årene, og når vi nå trengte lån til nytt hus brukte de over 4 uker på å behandle saken vår. Vi kjøpte et ganske dyrt hus i Oslo, og opplevde at saksbehandlerne våre (som merkelig nok satt i Trondheim) syntes kjøpesummen var latterlig høy og tok oss ikke på alvor. I motsetning fikk vi innvilget finansiering på under 24 timer i en annen bank (og under 5 virkedager hos fire andre banker), hvor samtlige behandlet oss kjempebra. Mobilbanken og nettbanken har forøvrig også latterlig dårlig UX. Det eneste positive med Danske Bank er Akademikeravtalen.

Bra bank

Omtale av  Thomas F

Veldig fornøyd i mange år. God service. Gode å forhandle med. Kan bli bedre til telefon service.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Inkompetente og trege! Du blir ikke ivaretatt som kunde

Omtale av  Lise

Horrible kundeservice. Inkompetente og trege. Må hundre runder og intet skjer, intet blir forstått eller gjort. Håpløst! Om ikke jeg hadde fastrente har jeg byttet for lengst! Har i tillegg akademiker avtale og det hjelper ikke litt!

Forrige
Side 1 av 13

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR