Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2024
Sbanken
1.4
1 450 verifiserte omtaler

Sbanken omtaler og erfaringer

Negativ trend

Sbanken opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
1 450 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#116
Forferdelig
Sbanken er rangert
#116 av 116 dagligbanker
43%
Middels
43% anbefaler Sbanken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 450 omtaler om Sbanken

FILTRER OMTALER
534
89
45
113
669
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Sbanken
Sbanken har 1 450 verifiserte omtaler på Bytt.no

Var norges beste bank, nå rasert av DNB

Omtale av  S. S

Har vært Sbank-kunde i 23 år men påklistret DNB logo overalt gjør det uspiselig. DNB raserer dette på kort tid som den dinosauren de er. Først på slakterbenken var Sbanken bedrift og nå ligger privatmarkedet for tur med fjerning av Apple Pay. DNB må få svi for dette.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sbanken?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

DnB brøt løftet om at alt skulle bli som før

Omtale av  John

Har vært kunde hos DnB tidligere med svært dårlige erfaringer med en meget tungvint og uoversiktelig nettbank. Da det for et par år siden ble meldt at Sbanken skulle overtas av DnB, forberedte jeg bankbytte. Men DnB lovte at alt skulle bli som før og jeg valgte å stole på dem. Allerede, etter mindre enn en måned fra overtakelsen, er det skjedd flere endringer som gjør bankopplevelsen dårligere. I forrige uke forsvant Applepay. I dag fikk jeg melding om at det geniale kodekortet blir tvangsbyttet med kodebrikke. Er redd at dette kun er de første tvangsutøvelsene. Har heldigvis forberedt bankbytte og bytter omgående.

ApplePay og DnB ( Sbanken )

Omtale av  Kaare B

Har nå brukt nfc på min telefon siden det ble mulig og har vært veldig fornøyd med denne løsning Bare faceid eller pin og vips så er det betalt Bruker ikke kort lenger, men har det bare i reserve.. ingen melding om å sette kort i terminal, eller slå din kode foran en kø av mennesker Nå vil Dnb stoppe bruke av ApplePay da de ikke får tillatelse til å bruke det på Vipps Derfor bytter jeg hovedbank nå. . Tips.. bruker norwegian kort sammen med Coop pay så får du litt bonus begge steder ! Men betale i tide da !!

Var en flott bank, nå 👎🏻

Omtale av  Lovise

Sbanken var en flott bank, så kjøpte DNB den og ødela absolutt alt. Har hatt Sbanken i mangemange år, fordi det var det stikk motsatte av DNB. Når jeg fant ut at Sbanken skulle bli kjøpt av DNB begynte jeg med en gang å se etter andre banker som kunne måle seg med det Sbanken var. Det som toppa kaka var at de fjernet apple pay. Har nå byttet bank og er kjempe fornøyd, og igjen kvitt DNB☺️

DNB sitt oppkjøp har ødelagt SBanken

Omtale av  Thomas

Som tittelen sier. SBanken *har* vært utrolig bra, gode betingelser, innovative løsninger osv. Men nå begynner de sakte men sikkert å fjerne så si alle fordelene sine over andre banker. Allerede har digitale tjenester (Apple Pay) blitt fjernet, selv om DNB lovet at det "skulle være som før". Betingelsene har også blitt verre. Har nå byttet over til Bulder bank, og selv om det skal sies at det ikke er perfekt, så tror jeg at det er det nærmeste du finner på markedet til hvordan SBanken en gang var. Litt synd uten nettbank da.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Takk for nå, sbanken

Omtale av  Eivind

Har vært kune hos sbanken i bortimot 15år. Har alt der, billån, huslån osv. Har vært utrolig fornøyd frem til nå, og alltid anbefalt andre å bytte til sbanken. Men, da mailen om at DNB kjøpte Sbanken visste jeg det var et spørsmål om tid før det raknet. Den tiden har kommet. Å love kundene sine at ingenting vil endre seg etter salget for så å fjerne en særdeles viktig tjeneste i Apple pay, er rett og slett utrolig sløvt. Neitakk, foretrekker ærlighet fra banken min, og er derfor i ferd med å bytte.

Støtter ikke lenger Apple Pay

Omtale av  Olav

Har i mange år vært meget godt fornøyd med S-banken. Fryktet konsekvenser av eierskifte til DnB. Forstår ikke at Konkurransetilsynet kunne tillate dette når hensikten åpenbart var å bli kvitt en innovativ konkurrent. Nå dropper de støtten av Apple Pay, da har jeg ikke bruk for S-banken lenger.

Sbanken har 1 450 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Sbanken mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR