Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
Sbanken
2.1
882 verifiserte omtaler

Sbanken omtaler og erfaringer

2.1
Dårlig
882 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#114
Forferdelig
Sbanken er rangert
#114 av 117 dagligbanker
69%
Bra
69% anbefaler Sbanken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 882 omtaler om Sbanken

FILTRER OMTALER
515
83
37
71
176
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Sbanken
Sbanken har 882 verifiserte omtaler på Bytt.no

Da er DnB godt i gang med å ødelegge Sbanken som tidligere var kanskje Norges beste bank

Omtale av  Glenn

Fikk denne på mail i dag: Etter 27. august 2023 kan du ikke lenger bruke Sbanken-kortet ditt til å betale med Apple Pay. Du kan bruke tjenesten som normalt frem til det. Det er en skam at DnB fikk lov å kjøpe SBanken og nå begynner vi å se resultatet av det. De som har lån hos Sbanken (eller nå DnB) kan vel forvente at de snart også får Norges dårligste rente i kjent DnB stil samt at du må ringe for å forhandle 5 ganger i året. Lav rente har de derimot på sparekonto. Glad jeg byttet til Bulder Bank for en god stund siden og bare har Sbanken fordi jeg har noen aksjer som ikke kan flyttes.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sbanken?
Tar 2 minutt

Tilbyr ikke lenger Apple pay

Omtale av  Irene

Jeg var skeptisk til fusjoneringen med DNB, men valgte å se det an. Etter melding i dag om at de ikke viderefører avtalen med Apple Pay, var det spikeren i kisten for meg. Jeg har vært veldig glad i banken i alle de år jeg har vært kunde, men nå må jeg dessverre bytte bank. Jeg stoler ikke på DNB.

Avlutter forholdet

Omtale av  Johannes

Når de velger å avslutte støtte for Apple Pay er uaktuelt å bruke de lenger. Synd at Sbanken er blitt DNB. Finnes mange andre bedre alternativer.

DNB light

Omtale av  Leo

Endelig fått byttet bank. SBanken var jeg kunde hos I mange år. Mulig for lojal, for ser nå hvor mye jeg sparer på rente osv i ny bank. Hadde nok blitt i Sbanken hadde ikke Norges griskeste bank DNB kjøpt dem. Flyttet i sin tid fra DNB til Skandiabanken fordi de var dyre.

5 ukers behandlingstid og dårlig kundeservice.

Omtale av  Tommy

Søkte om lån hos sbanken . Tok 5 uker å få svar (de reklamerer med svar med en gang). Ved kontakt med kundeservice fikk jeg hver uke lovnad om at svaret var nært å komme. Useriøst. Skjønner ikke hvordan denne banken kan ha de mest tilfredse bankkundene i Norge?

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

En ordentlig møkka bank

Omtale av  Malern

20 år har jeg vært kunde i denne banken men etter at de fikk DnB nykker er det slutt . Fikk problemer med 1 betaling i hele mitt 20 års kundeforhold . Sa i fra på forhånd . Kunde behandler var sur og bare sa . Det kommer en purring på den og dette er ikke bra . Er så heldig at huslånet og annen gjeld blir innfridd etter hus salg i slutten av mai . Trenger ikke refinansiering heller . Joda S banken var en grei bank før de fikk DNB nykker . Dra til skogs hilsen 20 år som kunde .

Svært fornøyd med Sbanken, men…

Omtale av  Børge

Jeg har alltid vært svært fornøyd med Sbanken. Så det var med sjokk, vantro og sinne, jeg fikk vite at DNB hadde «ranet» Sbanken rett forran øynene på forbrukerne og konkuransetilsynet. Trist, og så frekt. Denne dommeren som lar dette skje, tar jo kaka. DNB mente at de to bankene kunne utrette mer sammen bl.a. Men sannheten er nok at de ønsket å kvitte seg med en brysom konkurent. DNB har null integritet etter dette. Vurderer å bytte til Bulder bank, men får vel se det litt an først )

Sbanken har 882 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Sbanken mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR