Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert februar 2024
Handelsbanken
3.0
41 verifiserte omtaler

Handelsbanken omtaler og erfaringer

Positiv trend

Handelsbanken opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

3.0
Middels
41 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#51
Middels
Handelsbanken er rangert
#51 av 118 dagligbanker
44%
Middels
44% anbefaler Handelsbanken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 41 omtaler om Handelsbanken

FILTRER OMTALER
15
5
3
6
12
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Handelsbanken?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Ikke alle gir gode løsninger på dataproblem

Omtale av  Dagfinn S. K

har blitt mindre "personlig" de senere år. kontakt høres ut til å ha det usedvanlig travelt.

Dårlig på kundebehandling. Ikke fleksible i det hele tatt

Omtale av  Thor

Har ikke de beste rentene. Er svært dårlig på kundehåndering - og ikke villige til å strekke seg for å dekke kundenes behov. Selvom det har vært et langvarig kundeforhold uten mislighold

Fornøyd kunde

Omtale av  Karl A. B

Seriøs bank. Litt gammeldags men mobilbanken er blitt bedre. De har vært åpen og alltid gitt gode råd.

Kriminelle! tyver!

Omtale av  Mrerling

Dette gjelder innskudd konto! Handelsbanken nekter deg å ta så mye som kr.1,- av dine sparepenger. De spør hva du skal bruke pengene dine til, og liker de ikke svaret, nekter de deg dine penger! - Jeg svarte på spørsmålet at det har dere ikke noe med! - Gi meg mine penger!!! Dette var for 1/2 år siden og de har regelrett stjålet mine penger. Kan ikke gå til politiet. De vil ikke hjelpe deg mot disse kriminelle!!

Banken er utdatert og har dårlig kundeservice

Omtale av  Lene

Forsøkte å bytte til Handelsbanken på grunn av god avtale med fagforening jeg er medlem i. Banken oppleves som utrolig utdatert i forhold til andre banker og beskrivelser av hvordan man for eksempel bestiller bankID sender deg i sirkel. Tekst på nettside: "Hvis du skal avslutte tidligere bankforhold er det viktig at du først bestiller ny BankID fra Handelsbanken. Dette gjøres i nettbanken. Når det er gjort, må du legitimere deg med pass på nærmeste bankkontor." Problemet er bare at du ikke kan bestille i nettbanken uten å ha legitimert deg i banken. Når jeg forsøkte å påpeke dette skriftlig ble jeg oppringt av kundebehandler som sa at jeg var den eneste som hadde problemer med denne formuleringa, og at det er helt åpenbart av den teksten at man skal legitimere seg først. Dessuten hadde ikke han noe ansvar for hva som står på nettsidene og kunne ikke endre det som stod der. Man kan lure på hvordan de kan ha Norges mest tilfredse kunder. At man må legitimere seg på et av deres kontorer som kun har åpent mellom 9 og 15 på hverdager skal også være "veldig enkelt" for kundene, som må ta en halv dag fri fra jobb for skaffe bankID. Handelsbanken har mye å gå på for å imponere meg på kundeservice og tekniske løsninger. Det blir ikke bankbytte i denne omgang, til tross for god avtale med fagforening.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Upraktisk og gammeldags nettbank

Omtale av  Solveig

Jeg skiftet til Handelsbanken fordi fagforeninga har en god avtale der, men aller mest fordi Sbanken ble kjøpt opp av DnB. Som årelang Sbanken-kunde forventet jeg en effektiv og moderne nettbank også hos Handelsbanken, men det viste seg å være for optimistisk. Det føles som å gå minst ti år bakover i tid - dessverre! Jeg beklager å si det, men dere må søke hjelp og komme opp på nivå med de digitale løsningene raskt, hvis folk skal orke å bli hos dere.

En tradisjonell bank på godt og vondt

Omtale av  David M. D

Jeg opplever Handelsbanken som en seriøs bank som har god kundebehandling, men kan bli bedre på sine digitale løsninger. Nettbanken og mobilbanken er svært oversiktlig og viser mye relevant informasjon, men designet henger litt etter og det føles som en god gammeldagsmobil bank. Det hadde vært fint hvis nett og mobilbanken fikk en liten oppussing. Jeg har også inntrykket at Handelsbanken interne system er ikke så robuste. Når vi skulle fikse mobilbank til 12 åringen med kodebrikke, så signerte vi begge avtalen, men det kom ingen nettbrikke i posten etter flere uker. Jeg tok kontakt med banken og de sa at jeg måtte gjøre det på nytt. Kom heller ikke den gang, men etter en tredje signering klarte Handelsbanken endelig å få det ordnet. De sa at det var en systemfeil som resulterte i at vi måtte vente i over 1 mnd for å få det fikset. Det er helt fantastisk at Handelsbanken tilbyr Apple Pay. Hvis en bank ikke tilbyr Apple Pay, så er det en dealbreaker for meg. Det er langt bak mål at Handelsbanken ikke har Google Pay støtte da. Alt i alt er helhetsintrykket mitt at Handelsbanken er en pålitelig bank med en seriøs nøytral holdning som ikke finner på noe slags "tull". Skulle bare ønske at Handelsbankene sine digitale løsninger hadde blitt bedre så hadde de fått 5 stjerner

Ekstremt treig kundeservice!

Omtale av  Kristian

Jeg ønsket å opprette et enkelt kort og konto, noe som burde ta Handelsbanken et par virkedager MAKS. Dette klarer de selvfølgelig ikke, og bruker hele to uker. Noe DnB brukte ÉN virkedag på! Latterlig… Man kan også nevne at de ignorerte Mail i hele én uke før jeg fikk kort og ikke besvarende svar. Skuffende, men gir tre stjerner fordi banken er fin og har gode løsningen når man faktisk klarer å bli kunde…

Har vært kunde i 40 år i bank som vet hvem jeg er . Det gir trygghet !

Omtale av  Liv

Banken vet hvem jeg er og med personlig rådgiver blir mine saker ivaretatt på en utmerket måte.

Bra bank!

Omtale av  Tone

Alltid hjelpsom og kundevennlig. Depositumskonto har jeg fått hjelp med, og god veiledning på tlf. 24t service.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Dere lurer dere selv

Omtale av  Grete C. B

Dere skriver stadig vekk at dere stikker av gårde med de beste kundevurderingene. Men hvorfor er det slik? Jo, for at dere avverger utilfredse kunder, dem er dere ikke interessert i å snakke med og ta med i vurderingen. Her dier dette fordi jeg har opplevd det selv. Jeg ble oppringt og bedt om en vurdering, jeg åpnet med å fortelle om en hendelse og ble da fortalt om at det ikke var slike kunder som meg man skulle snakke med. Dette taler vel gir seg selv? Er det noe mer å si?

Dårlig service

Omtale av  Styreleder

Ringte for å be om en konkurransedyktig rente etter et tilbud fra konkurrerende bank. De skulle komme med et tilbud dagen etter. Ventet over en uke før jeg ringte opp igjen. Da drev personen jeg snakket med, med det da og skulle sende det til meg kl 12 samme dag. Kom aldri. Dårlig service.

Svar fra Handelsbanken
30.11.2022 15:45

Hei! Leit å høre at du hadde erfart treg respons hos oss! Vi håper og tror dette er ett av de veldig få unntakene. Ifølge EPSI og Norsk Kundebarometer har Handelsbanken blant Norges mest fornøyde bankkunder år etter år, og er den enkleste av alle banker å komme i kontakt med. Kantars målinger siste ti år viste nylig at Handelsbanken var nr. 3 på kundeservice av rundt 400 norske selskaper. Dette er selvsagt av liten verdi når du har opplevd det motsatte, men det illustrerer i alle fall at vi kan bedre. Gode ønsker om et godt bankforhold!

Bra bank

Omtale av  Pål

Fantastisk og personlig kundeservice. Kan virkelig anbefale de om du ønsker en koslig bank med høy kompetanse.

Svar fra Handelsbanken
30.11.2022 15:37

Takk for hyggelig tilbakemelding!

En bank som stiller opp for deg som kunde

Omtale av  Einar

Leser noen dårlige omtaler om arroganse osv. , dette er for meg helt fjernt fra den virkelighet jeg har med Handelsbanken. Har en veldig hyggelig og dyktig rådgiver. Stiller alltid opp og gjør sitt beste for å innfri mine ønsker. Kan anbefale banken på det varmeste. Kona har også flyttet sine årelange bankforhold over til Handelsbanken. Beste bank med forståelse for kundenes behov. Nettopp flyttet med mellomfinansiering og nytt lån. Prosessen gikk som ønsket , igjen ... Takk til Handelsbanken og rådgiverne der.

Helt OK bank

Omtale av  Erling T

Vert kunde i 20 år Ikke noe negativt annet enn at de nekter meg å ta ut så mye jeg vil av mine sparepenger i kontanter!!! Kontaktet Norges Bank vedr. topic. De svarte at dette er helt opp til banken. Banken har ikke noe rett i noen lovhjemmel å nekte meg uttak ut over kr. 9 900,- pr. 4 dager. Alt annet er politisk svada, som for eksempel ''hvitvasking'' narrativet, og skal ikke aksepteres av en lovlydig kunde! Pga. dette er jeg i prosess til å bytte bank! Synd, for jeg er eller tilfreds med Handelsbanken.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Fantastisk bank!

Omtale av  Yousef

Veldig rimelig og pragmatisk bank. Byttet for 2 år siden og tror jeg funnet banken som forstår meg. Har en utrolig rådgiver. Savner ikke min SAGA.

Forrige
Side 1 av 3

Handelsbanken

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR