Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert april 2024
JBF Sparebank
3.3
78 verifiserte omtaler

JBF Sparebank omtaler og erfaringer

Negativ trend

JBF Sparebank opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

3.3
Middels
78 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#11
Utmerket
JBF Sparebank er rangert
#11 av 118 dagligbanker
59%
Bra
59% anbefaler JBF Sparebank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 78 omtaler om JBF Sparebank

FILTRER OMTALER
32
13
8
12
13
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med JBF Sparebank?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Midt på treet bank.

Omtale av  Per

Var totalkunde av JBF Bank i ca 5 år. De var serviceinnstilt og greie nok, men alt føltes så vanskelig og omstendelig. Følte også at de lå langt etter på utvikling av nettbanken. Aksjehandel var ikke mulig og kun et begrenset utvalg av fond. Tok også betalt kr 49,- pr mnd bare for at jeg skulle være premium kunde. Det gebyret skjønte jeg ikke før lenge etter at jeg hadde flyttet vekk fra banken igjen. Da hadde jeg kun en liten brukskonto igjen som de fortsatte å trekke beløpet av. Totalinntrykket er at de er midt på treet i forhold til tjenester og produkter. Føler også at det er en ganske dyr bank...

Oversiktlig

Omtale av  Roald M

Oversiktlig og grei nettbank, brukskonto og sparekonto.

Overføringsdelen var litt vanskelig på slutten å se at jeg måtte gjøre.

Omtale av  Astrid B. T

Alt er bra, men jeg trodde jeg hadde overført penger, men så var det ikke gjort, fortalte mottakeren. Så jeg hadde ikke sett at jeg måtte gjøre siste del av transaksjonen.

God bank, noe å lære på nettbank og app

Omtale av  Hege

Vedlig fornøyd med renter og generelle tilbud. Misliker at dersom du legger regninger til betaling så reserveres ikke pengene med en gang. Meget misfornøyd med appen som er ustabil og mangler en god del funksjoner.

Lang responstid på hendvendelser

Omtale av  Bjørn O. B

Ingen rente på brukskonto. Lang responstid på elektonisk henvendelser. Når jeg får svar blir jeg bare bedt om å kontakte noen andre da vedkommende kjenner til hvordan nettbanken fungerer. Det naturlige ville derimot vert å videreformidle henvendelsen når man tydeligvis har spurt feil person.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Min bankkontakt hadde dårlig tid til meg og det kom frem i samtalen.

Omtale av  Hilde M. O. B. O

Jeg ønsker at min kontakt har tid til å prate med meg.

Er fornøyd, alt fungerer som det skal.

Omtale av  Ella

Dekker veldig godt mine behov. Får påminnelser om regninger som har forfalt, og en oppsummering av hvor lenge til neste betaling og innskudd .

Veldig bra, Tregnger kategorisering i Brukskonto.

Omtale av  Jonas S

Alt i alt, veldig fornøyd med JBF. Savner kategorisystem på brukskontoen, slik at man lettere kan sortere utgifter og inntekter.

Not suitable for non-Norwegians

Omtale av  Dorota A. N

Absolutely none of the employees speaks English... Lady on a phone questioned us to be a prank callers, just because she couldn't believe that we live in Norway and do not speak Norwegian... As instructed on the webpage of JBF, we are trying to get help from customer support, but noone is willing to help us, because noone understands English. That's just a grotesque situation really. For an international bank to hire people with uncommonly low communication skills. This seems very selective towards a customer. Webpage is very difficult to navigate through, and given the total look of things, and an absolute lack of any sort of assistance, I will strongly not recommend any collaboration with this bank. This experience is very frustrating, as it seems that you are not eligible for any sort of help or service, if you're not a native speaker.

Kjempebra.

Omtale av  Lidia

Veldig god bank. God service og kompetente ansatte.

Svar fra JBF Sparebank
07.09.2023 19:54

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :) Ønsker deg en fin dag videre, Hilsen JBF

Sjekk din kredittscore gratis
Sjekk din kredittscore gratis
Få en oversikt over din gjeld, og se hva bankene ser på når når de gir boliglån. En bedre kredittscore kan gi lavere renter.
Se kredittscore
Få innsikt Se hva bankene ser

Fokus på kostnader og gebyrer

Omtale av  Mathias

Jobber i jernbanen og så for meg at dette var en forholdsvis billig bank for "oss". Der tok jeg feil. Var hyggelig kontakt med min rådgiver i kjøpeprossesen. Jeg måtte se over papirene som ble sendt, og fant noen feil, men det kan man leve med. Det var på høsten. Problemet med JBF er gebyrer som startet i desember. Fikk mail om at det var et dokument som lå klar til signering. Det var all info... Ved å signere ble man plusskunde og tilgang til det de fleste andre banker har som absolutt grunnleggende. Det kostet 50,-/mnd å være plusskunde. Her hadde de bakt inn noen kostnader som tidligere hadde kostet mindre enn 12 måneder som plusskunde. Rente ligger ca 0,25%-poeng høyere enn andre, basert på effektiv rente. Hovedgrunn for dette er at termingebyr og høyt etableringsgebyr, kostnader som flere andre banker ikke har. Videre er nettbanken ganske simpel og det er en del trykk for å finne informasjon, blant annet effektiv rente og lånesum. Mye er pdf-basert. Jeg hadde jbf som hovedbank i noen måneder. Etter 11 måneder flytter jeg nå lån og kutter alle bånd. Elendig forklart, men oppsummert er jbf en middelmådig nettbank, har høy rente og legger inn flere gebyrer som andre banker ikke har. Vil anbefale å finne seg en annen bank.

Svar fra JBF Sparebank
28.08.2023 10:02

Hei Mathias, Takk for din tilbakemelding, den er veldig nyttig for oss slik at vi kan bli bedre. Jeg tar det med videre internt. Ønsker deg en fin dag, Hilsen JBF

Litt å gå på

Omtale av  Anne

Stort sett godt fornøyd med min bank gjennom mange år . Litt skuffet over dialog med min kunderådgiver bare .

Svar fra JBF Sparebank
21.08.2023 09:25

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen din, den er nyttig for at vi kan forbedre oss. Ønsker deg en riktig fin dag, Hilsen JBF

Helt greit

Omtale av  Nina

Helt greit MEN jeg ønsker å bytte minibankkode!,,, Den jeg fikk ved bankbytte er snublende nær en annen tallkombinasjon ang kode, og har gitt meg litt hodebry..

MGET BRA

Omtale av  Bjørn K

Bra bank skull hahefter tilutgift uv utgifter. Ellers er bra , skull væen bank nærme moss.

Ny versjon av Nettbank ikke bra

Omtale av  Magnus S

Etter å ha prøvd den nye versjonen av JBF nettbank må jeg si at det er å ta minst 2 skritt tilbake. Tungvint å bruke, lite intuitiv og lite logisk oppbygd.

Sjekk din kredittscore gratis
Sjekk din kredittscore gratis
Få en oversikt over din gjeld, og se hva bankene ser på når når de gir boliglån. En bedre kredittscore kan gi lavere renter.
Se kredittscore
Få innsikt Se hva bankene ser

Tilgang til priser og vilkår

Omtale av  Roar

Jeg var innlogget og skulle se om vilkår mv, men måtte logge ut, finne data og så logge inn igjen. Kanskje dette burde være tilgjengelig også innlogget?

Forrige
Side 1 av 5

JBF Sparebank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR