Meny

Svea Finans omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Middels
140
av 147 innen
bank
4%
anbefaler
Svea Finans
Filtrer omtaler
1
0
0
1
22
Sorter omtaler etter
Viser av 24 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Svea Finans?
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig sparerente i SVEA !"

Ble lokket til å åpne sparekonto med bra rente. Men like etter går renten ned, og nå er ennå en rentenedgang meldt. Dette i tider hvor Norges Bank styringsrente har vært uforandret i snart et år. Føler meg lurt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Opptrer som kredittselskap forøvrig"

Jeg vil trekke frem veldig god erfaring med Klarna som opptrer på en brukervennlig måte og som er lydhøre når det oppstår eventuelle utfordringer. Jeg kommer ikke til å benytte Svea igjen. De sier/bekrefter vilkår både på tlf og pr mail, men når faktura er tilgjengelig så fremstår det i disfavør for meg som kunde (beløpet hadde jammen rukket å stige også). Heldigvis er jeg istand til å betale raskt tilbake, men undrer meg på hvorfor jeg ikke er gjort oppmerksom på at faktura faktisk foreligger. Jeg må logge meg på for å finne den.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Driver Rovdrift"

En liten forglemmelse på 19 dager på første betaling resulterte i over kr.6000,- i ekstra kostnader på mitt lån. Ingen beskjed ble gitt at dette skjedde. Men det står selvfølgelig med liten skrift. Oppdaget dette etter et år og da kvittet jeg meg med mine forhold hos dem. Skal du på død å liv bruke dem, les den avtalen nøye og merk deg hva det innebærer.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Er godt fornøyd med denne banken"
1 syns denne omtalen er nyttig

Svea Finans har et oversiktelige regnskap.Det er lett skjønne og forstå hva man har og hva man får. Er kjempefornøyd.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Uprofesjonelt"

De gjør seg vanskelige når jeg krever å få tilbakebetalt inkassokrav som stammer fra faktura som skulle vært kreditert, en avtale jeg kan vise til skriftlig. Likevel skal de «undersøke saken» hver gang jeg purrer. Dette er respektløst og å holde kunden for narr. Jeg er ikke interessert i å bli svindlet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"kjeltringer idekket av finansfolk og advokater"

1) Ufordøyelig, bevisst forvirrende programvaresystem på "mine side" hos Svea. 2) Da ble det kjøpt et levert produkt hos "bygghjemme" fikk jeg "kompanje pake" med delt betaling 6 mnd = ( det kostet 295 kr) Etter to måneder forandret Svea status fra "kompanje pake" til kreditt ( til tross for at jeg har overført beløpene). 3) Beløpet ( for tredje mnd) som ble overført fra min konto til Svea ble returnert til min konto tilbake og det startet å påløpe renter (Effektiv rente 57,74 % ) Jeg overført reste av beløpet for å bli kvitt med Svea. Men hos Svea tar det 5 transaksjons dager ! som igjen regner jeg ble gjort dette kunstig. Styr unna disse kjeltringene!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Useriøst og grådig firma"
2 syns denne omtalen er nyttig

Betalte en faktura med en gang jeg mottok den, selv om det stod feil navn og ufullstendig adresse. Jeg mottok den mye senere enn betalingsfristen, antakeligvis pga ufullstendig adresse og posten kunne ikke levere til riktig person. Svea returnerte beløpet fratrukket kr 75. Jeg ringte Svea og de sa de returnerte beløpet pga jeg brukte feil kidnummer. Jeg betalte da fakturaen på nytt og informerte Svea om betalingen. Trodde saken var ferdig ds. En og halv måned senere dukket plutselig opp et brev fra Svea og ba meg betale inkassogebyr på kr 2050! I mellomtiden hadde jeg aldri mottatt noe betalingsoppfordring eller inkassovarsel. Svea nekter å slette gebyret selv om jeg har bestridet kravet skftlig mange ganger. Telefon deres er alltid opptatt. Ingen selvkritikk fra dem selv om de sendte fakturaen med feil info. God inkassoskikk har de ihvertfall ikke. De er egentlig mafia i finansverden. Jeg håper de går konkurs.

Kundetilfredshet
"Svindlere"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har i mange år fått regningen til en person med samme navn som meg. Hun er kunde hos chilli mobil. Etter gjentatte mailer, og telefonsamtaler over flere år, klarer de fremdeles å sende meg regningen tilhørende en annen person gang etter gang. Når jeg ringer er de enige i at det er en feil... likevel skjer det igjen og igjen. Kanskje de håper jeg vil betale andre folk sin regning??? GALSKAP En ting er sikkert, Jeg blir aldri kunde av hverken Chilli mobil eller Svea finans.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Svindlere"
2 syns denne omtalen er nyttig

Har fått krav av Svea som fakturerer på vegne av Chili mobil. De sendte inkassovarsel uten purring gjentatte ganger. Når jeg ringte kundeservice angående dette, satt de enten meg over til noen andre eller avsluttet de samtalen for å «undersøke» saken. De ringte aldri opp igjen, og man måtte selv ta kontakt på nytt, men det var håpløst ettersom de bare kaster ballen fra hjørne til hjørne, helt til man må gi opp! Skjønner ikke at det skal være mulig å holde på sånt. Styr unna disse kjeltringene!

Christian
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Løgn og svindel."
4 syns denne omtalen er nyttig

Mottok et krav fra SVEA finans og ble tilbydt en avtale via telefon på 500kr i måneden for å slippe tvangsfullbyrdelse. Når jeg i dag forsøkte å takke ja til tilbudet før fristen ble jeg fortalt at de ikke kunne gi meg mer enn 4 avdrag maksimum, noe som tilsvarer 10 000kr i måneden. For meg ville dette betydd å kun sitte igjen med omlag 4000kr til mat, transport, telefon og andre regninger i måneden. SVEA finans har ingen interesse av å hjelpe deg som kunde, alt de bryr seg om er å få mest mulig penger på kortest mulig tid. Det som er komisk er at de tror de kan holde på slik uten å få noen konsekvenser for det.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Elendige greier."
3 syns denne omtalen er nyttig

Min tannlege bruker svea,fikk derfor tilsendt en betalingslink som overhodet ikke fungerer. Denne linken ble tilsendt flere ganger,men virker ikke som den skal.

Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Svensk foretak som utgir seg for å være norsk bank"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg opprettet en spareavtale og trodde jeg skulle få en bankkonto. Jeg fikk bare et referansenummer jeg skulle btuke ved innbetaling. Jeg mener de utgir seg for å være en bank, mens de er et factoring selskap.

Kundetilfredshet
"Umulig å kommunisere via E-mail"
5 syns denne omtalen er nyttig

Har mottatt et innkassokrav som er feil/uberettiget. Jeg ønsker å informere Svea om dette via E-mail. Men nei, det er umulig, de oppgir ikke noen E-mailadresse. Må skrive brev eller sitte i telefonkø. Elendig kundeservice.

Torstein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Transynt!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Takstmannen har tydeligvis begynt og bruke svea finans til og fakturere for seg. Dette medførte da til at jeg fikk inkassovarsel. Mottok ingen vanlig faktura i forkant. Har tatt opp dette med svea finans og sakt jeg vil ha gebyret tilbake. Dem sier dem har sendt faktura og at senda ikke har til hensikt og foreta seg noe. Dette blir rett og slett for dumt etter min mening. Både svea finans og takst selskapet har mistet meg som kunde i for all fremtid etter dette. Nå mottar jeg mye post(både pakker og brev) fra både innland Og utland og aldri har noe blitt borte i posten. Tror hva jeg vil om de har sendt fakturaen eller ikke. Én ting er ihvertfall sikkert og det er at jeg kommer IKKE til og benytte meg av noen av deres tjenester igjen!!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Like griske som alle andre"
5 syns denne omtalen er nyttig

Reklamerer med at de kan og vil hjelpe når en er i en vanskelig situasjon. Erfarer at de ikke er interessert i å hjelpe, men bare skaffe seg ei melkeku. Hyggelige ansatte, men det er varmt der de havner....

Kundetilfredshet
"Ikke fornøyd"
5 syns denne omtalen er nyttig

Ikke fornøyd fordi jeg fikk inkasso på en retur. Måtte betale over 100 kr ekstra. Ble stresset skjer opplegget. Beklager men følte meg litt lurt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Varsel om inkasso - innfordring etter krav fra internett- og TV-tjenesteleverandør."
6 syns denne omtalen er nyttig

Trussel og varsel fra SVEA om inkassokrav knyttet til ubetalt faktura fra tjenesteleverandøren på en faktura jeg ikke har sett. På nett der for finne fakturaen for kontroll mot summen oppgitt fra Svea. Faktura ikke tilgjengelig - fjernet. På nett igjen, denne gang hos Svea etter å ha leitet etter kontaktpunkt. Sendt oppmoding om å få tilgang på opprinnelig faktura. Automatisk svar med henvisning til nettside for opplysninger som ikke fås ut, men med svarmulighet på mail. Opplyst at det ikke er mulig å få ut opplysninger, og med noen kommentarer om min irritasjon etter all tidsbruken. Svar- feilsendt e-post som ikke kan besvares. Tålmodigheten i ferd med å ta slutt! Ny mail med henvisning til Svea sitt ansvar. De har sendt meg en trussel om inkasso hvis jeg ikke betaler inn summen som står på fakturaen, rett eller gal. Påpeker at det ikke er mitt ansvar at konsernet tilsynelatende har stengt ned all intern kommunikasjonsmulighet, og ber på ny om at fakturaen blir sendt meg for sjekk mot avtale. Treffer en medarbeider på mail som fortjener takk fordi hun sender meg rett kontaktinfo, men advarer samtidig at det normalt tar lang tid på få svar på mail. På`n igjen - ny e-post - samme svar som sist. Gå til infoside som ikke er tilgjengelig for meg. Forventer at de ikke svarer innen fristen for å åpne inkassosak er utløpt. Du gis ingen mulighet annet enn å betale hvis du ikke vil ha noen runder i rettsvesenet. DET VET SVEA- DET ER DERFOR ARROGANSEN ER PÅ DET PLANET DE LEGGER SEG PÅ! Ikke bedt om å bli kunde hos dem, det har tjenesteleverandøren bestemt at de vil gjøre meg til. De har jeg gitt opp for lengst i en annen sammenheng. Samme saboteringen og kundefiendtligheten. Hvorfor disse selskapene oprerer med sine enheter de kaller "kundeservice"? - det kan du lure på. Må vel ha noen som kan ta mot kjeft, noen som kan bidra til å trekke ut tiden for å få mer penger i kassa. STYR UNNA OM DU HAR MULIGHETEN!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"www.minside.sveafinans.no, prøv å finne den siden."

www.minside.sveafinans.no, prøv å finn den om du vil klage og ikke har tid til å vente timevis i telefonen. Jeg finner den ikke. Er det bevist for å hale inn gebyrer?

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundebehandling"
4 syns denne omtalen er nyttig

Kontaktet banken i forbindelse med brev om renteheving på sparekonto, men får til svar at dette gjelder senere ( ca 1.5 mnd etter mottatt brev). Tilbudet gjelder derimot umiddelbart for nye kunder. Tidligere konto står i 0 og har ikke blitt slettet tidligere. Kundebehandler sier han ikke kan gi samme betingelse som nye kunder pga allerede reg kundeforhold. Dette blir for regid og firkantet. Opplever ikke å bli ivaretatt. Lite kundevennlig bank. Har heller ikke tidligere opplevd vennlig og imøtekommende behandling.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Useriøst Selskap"
10 syns denne omtalen er nyttig

Mottok en mail med link til Svea finans hvor jeg måtte oppgi personnummer og bekrefte betalingsmåte. Så lang så godt. Jeg fikk så en melding om at «Betaling er gjennomført». Dette er jo misledende informasjon. Jeg har ikke gjennomført noe betaling. Kun bekreftet hvordan jeg ønsker faktura (full faktua eller delbetaling). Neste utfordring. Hvordan få betalt. Ikke lett. Jeg ser at det er vedlagt en PDF med faktura informasjon og tenker at her finner jeg betalingsinfo - kontonummer og KID, men nei. Akkurat det har de utelatt. OK, la meg ringe dem. Da får jeg sikkert vite betalingsinfo. Jeg ønsker jo å få dette ut av verden. Jeg treffer en hyggelig dame, men hun kan ikke hjelpe meg. De har ikke generert betalingsinfo ennå selvom jeg har fått beskjed om at «betaling er gjennomført». Hmm - dette virker rart. Jeg spør så om hun kan sende meg en mail når betalingsinfo er klar. Det kan hun ikke men det kommer noe i posten etterhvert. Javel, tenker jeg, men hvorfor sender dere ikke ut det på mail, eller oppgir på telefon eller med en gang. Da er vel sannsynligheten for at folk betaler i tide større. Eller er det kanskje slik at Svea finans ønsker at folk ikke betaler i tide, at de ønsker betalings-mislighold fordi de da tjener mer penger?

Merethe J
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Irriterende!"
5 syns denne omtalen er nyttig

Irriterende! Ringer en opp på tider de fleste av oss er opptatt, men når en svarer tlf. sier de ingenting for så å legge på. Prøver å ringe dem tilbake, men har flere ganger måtte gi opp pga. ventetid.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Useriøs, dårlig service"
8 syns denne omtalen er nyttig

Hadde betalt en regning før fristen, men svea purret på flere ganger. Måtte bruke mye tid på tull, og ikke en gang et ord om at de beklager når de endelig fant ut at regningen var betalt. Useriøst! Hold deg unna!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Går over lik for å få tak i penger!"
14 syns denne omtalen er nyttig

Svært pågående og tar ikke hensyn til formidlende omstendighet som betaling ikke er utført fordi det er en reklamasjon. Gir betalingsanmerkninger på bestridte krav. Vil ikke slette betalingsanmerkninger før kredittilsynet er koblet inn. Svea Finans arbeider med inkassosaker som oppdragsgiver ikke betaler noe, og Svea Finans benytter alle sleipe triks for å få deg til å betale. Svea Finans er et useriøst selskap som du må styre unna.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Kynisk, uten bruk av sunn fornuft og skjønn"
16 syns denne omtalen er nyttig

Fikk en purring fra Svea finans. Ser at vi mangler faktura og ba naturlig vis om kopi. Var i god tro om at når vi hadde tatt kontakt og bedt om kopi og noen dager ekstra til bokføring og betaling så var det godt innenfor skikk og bruk. Men ikke hos SVEA. De brukte 4 dager på å svare på mailen. De sier at de har rett til behandlingstid. I mellomtiden sender de ut nytt krav med nye gebyrer. Har de rett faktura adresse på deg har du et problem dersom kravet ikke er BETALT på forfall. Gjennom et langt arbeidsliv i flere firma har jeg aldri opplevd å bli behandlet tilsvarende.. Anbefaler å styre unna dette selskapet.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR