Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Svea Finans
2.6
61 verifiserte omtaler

Svea Finans omtaler og erfaringer

Ingen trend

Svea Finans har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.6
Middels
61 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#18
Middels
Svea Finans er rangert
#18 av 29 kredittbanker
21%
Dårlig
21% anbefaler Svea Finans
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 61 omtaler om Svea Finans

FILTRER OMTALER
11
1
0
4
45
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Svea Finans?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Fornøyd sparekunde

Omtale av  Helge

God sparerente og pengeoverføringer fungerer utmerket. Anbefales

Kjempegod Bank, Bare litt høyere rente.

Omtale av  Knut B. H

Ryddig å grei bank, med god oversikt. Svea er en bank som tar kundene på alvor.

Svea finans er kun for bedrifter og kapitalister. Verdens verste kundeservice☹️

Omtale av  John A

Min erfaring er at Svea finans er kun for kapitalister ogbedrifter. Skårer dårlig på min terning. Jeg er fulstendig uenig i at disse skal ha med finansiering å gjøre

Kald og uproffesionell finans instutisjon som bruker posisjon til unslippe ansvar.

Omtale av  Anders B. H

SVEA Helse er en leverandør av betalingsløsning for privat helse. En del av å være en betalingsløsning her er at de henter intekter fra nedbetalingsplaner og leverer sikkerhet til brukerne av tjenesten. SVEA gir intrykk av at betalingen går gjennom deres system, og dermed gir en trygghet for brukeren mot f.eks konkurs eller misslighold gjennom kredittkjøps avtaler. Dette stemmer ikke. De bruker samme formafaktor og fremstår som part, uten at de selv tar risiko på trensaksjonen. Det fremstår som trygt, emn så fort SVEA blir fremstilt ett krav gjemmer de seg bak juridisk teknikaliteter for å slippe unna., Dersom du bestrider deres avgjørelse gulper de bare opp samme standard frase og er ikke intereisert å fremstå som en professionell part. Eneste vei er å gå gjennom rett, og dette vet de godt at i de fleste tilfeller ikke er verdt risikoen for vanlige mennesker. Selv om de her åpenlyst har inrømmet ansvar i starten av forløpet bruker de sin posisjon som finans instutisjon for å bryte ned motparten, og dermed slippe unna alle krav.

Grei å god bank

Omtale av  Knut B. H

Svea er en meget god bank, alt er oversiktlig å greit. Det eneste er at innskuddsgarantien er for lav, dette medfører at man må skifte bank når man nærmer seg garantibeløp. Men Svea bank er en bank jeg trives i.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Kan ikke logge inn på min sparekonto

Omtale av  Hans N

Det er nærmest umulig å finne rette Svea website å logge inn på min sparekonto. Det må da kunne lages web snarveier til både inkasso, lån og sparing. Ikke bare inkasso!!!

Best sparerente

Omtale av  Kjell

Svea er absolutt den beste banken når det gjelder sparing. Best rente, uten begrensninger på uttak eller andre forpliktelser. Byttet fra Santander til Svea, da Santander innførte trapperente, hvor du får lavere rente jo mer du har på kontoen. Lett å overføre penger begge veier hos Svea, men nettsiden kunne kanskje vært litt mer informativ

Vanskelig å finne frem

Omtale av  Hans N

Jeg finner ikke ut hvodan man overfører penger fra annen bank til min sparekonto i Svea. Eneste grunnen til at jeg er kunde hos dere er gud rente på innskudd.

enklere å finne frem

Omtale av  Odd M

vanskelig å finne der jeg skal gå inn på min konto

Ikke imøtekommende for feil banken din har gjort.

Omtale av  Joakim

Får ikke svar på mail. Kun telefon hvor de er svært unnvikende for løsninger. Du ender Alltid opp med å betale mye mer enn avtalt. Svea finans går over lik. Bruk klara istedet.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

God rente på sparing

Omtale av  Grete

Veldig fornøyd med renten på sparing hos Svea, en av dem med høyest rente uten uttaks begrensning, noe som er veldig kjekt når man sparer opp en buffer og man plutselig trenger pengene fort. Enkelt å overføre penger til kontoen, men også veldig enkelt å overføre fra sparekontoen til vanlig konto i bank og pengene er på konto stort sett etter en virkedag 😊

Sveafinans er til for seg selv. Ingen andre.

Omtale av  Nilshenning K

Sveafinans er ikke kundevennlig for kreditor. Kun for debitor. Om det kommer inn falske eller feil fakturer i dere systemer. Leger tannleger eller andre som ikke kan «kundeservice», bryr ikke Sveafinans seg om. De bryr seg bare om penger. De kjøper en faktura, om den er gyldig eller ikke. For dem er det bare drive inn penger. De veit at noen kjøp er «råtne egg». Det driter de i. De driter også i deg. Om du har fått en uriktig, eller falsk faktura. For dem er du et tall som heter «null». Du er jo ikke kunde. Du er en utgift , en kostnad om de ikke får inn pengene. Jeg har holdt på nå i 10 dager med e-post mellom Sveafinans og oppdragsgiver. En useriøs tannlege i Hamar. Hvor mange mennesker på over 70år hark ork og kunnskap til dette. Jeg har, og nå skal Sveafinans få møtte veggen. De får en klage av meg til Finanstilsynet, og om det neste blir forliksrådet med adv., og erstatning til meg, så «driter» jeg i dem. Som de driter i meg.

Avtaler med liten skrift

Omtale av  Lurt

Kjøpte et produkt der forhandler hadde finansieringsavtale gjennom Svea, med kampanje på x antall mnd rentefri betaling osv. Med liten tekst på en relativt innviklet måte stod det i kontrakt at om en blir for sen med en innbetaling vil avtale omgjøres til en annen avtale. Betalte en faktura noen dager for sent ved en forglemmelse, og gikk dermed over natta fra 0% rente til 22% rente. Forsøkte å få til en dialog med kundeservice, men dette var helt håpløst. De var ikke verken hyggelig, imøtekommende eller ønsket å se på løsninger. Her er det helt klart en strategi om å utnytte småskriften i avtale til det fulle. Og det kan jeg si, det er ikke det enkleste å lese gjennom denne når den kommer opp på BankID på mobil. Ba om ny nedbetalingsplan på den nye avtalen, men det kunne de ikke sende meg. Det hele ble avsluttet med at jeg betalte inn utestående for å bli kvitt dette selskapet. Useriøst, og ga meg en vekker på at jeg nok har stolt litt for på at dette er en godt regulert bransje. Må du bruke Svea så blir mitt tips å opprette automatisk trekk på innbetalinger.

Helt urimelig

Omtale av  Natixz

Utrolig dårlig kundeservice. Satte i gang avtale med de. Sender over sak. Får beskjed om at dette kan de ikke inndrive før du har betalt 2000,- i omkostninger. Ber om og si opp avtalen som er 10 dager gammel . Får beskjed at det er 3 måneder oppsigelse.

En parkeringsbot ble til 2

Omtale av  Kenneth

Ubrukelige folk som jobber der. Har brukt 3 mnd på en bot som er betalt, nå er det plutselig blitt 2 saker ut av en bot. Sender mail men ingen svarer.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

God sparerente !

Omtale av  Alf O. G

Avsluttet sparekontoen min i banken alt gikk som smurt, med kjappe kundebehandler, men den elektroniske plattformen deres kunne vært bedre🤔

Forrige
Side 1 av 4

Svea Finans

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR