Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Svea Finans
2.4
66 verifiserte omtaler

Svea Finans omtaler og erfaringer

Ingen trend

Svea Finans har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.4
Dårlig
66 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#23
Dårlig
Svea Finans er rangert
#23 av 29 kredittbanker
21%
Dårlig
21% anbefaler Svea Finans
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 67 omtaler om Svea Finans

FILTRER OMTALER
12
1
0
5
49
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Svea Finans?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

SVEA har en helt super høgrentekonto.

Omtale av  Bjørn T. S

SVEA Finans har holdt en veldig konkurransedyktig rente på sin høyrentekonto over lang tid nå. Ingen begrensninger i antall uttak, ingen lokkerenter, ingen reklame-eposter eller noe tull. Nettsiden er litt vanskelig å forstå, men du lærer deg å bruke den etter en stund. Måtte bekrefte og forklare mitt kontobehov og bruk tre ganger før dem ga seg, men OK, jeg får det jeg er ute etter; høg rente over tid uten noen begrensninger.

Styr unna

Omtale av  Håvard W

Krevde 100kr for å refundere dobbeltbetaling av en faktura, som skyldtes feil i deres betalingsløsning

Bokstavelig talt svindel.

Omtale av  Tore K. A

Kjøpte sykkel på UNAAS gjennom SVEA. Skulle være rente- og gebyrfritt i to år. Klumsete å måtte inn på SVEA sine sider å betale. Betalte første regningen der. Antok at den neste regningen ville komme rett i nettbanken så alt ville gå på avtalegiro der. Neida. Neste giro forfalt på betalingsdato fordi jeg hadde måtte gå inn på SVEA sine sider for å betale. Da ble hele beløpet automatisk flyttet til en "kredittkonto" hvor det er 23 prosent rente og gebyr på hver giro. Da jeg ringte og sa at jeg hadde betalt ble jeg fortalt at det ikke kunne flyttes tilbake. Nå ville jeg måtte betale full rente på hele beløpet i 2 år. Dette ville blitt kalt svindel overalt hadde det ikke vært lovlig. Det er en ren felle. Innfridde lånet mitt på timen og vil aldri anbefale SVEA til noen.

Ikke bruke Svea, helt forferdelig kundeservice og service generelt.

Omtale av  Ayreon

Tannlegekontoret mitt bruker Svea som betalingsløsning dersom du ikke har penger til å betale der og da. Jeg brukte den to ganger, skulle kanskje tenkt meg om, men uansett. Jeg betalte stødig på den første og alt gikk bra. Så fikk jeg en ny som jeg skulle betale på og det var her ting stoppet opp. Infpen her er at jeg valgte delbetaling, fordi jeg ikke kunne betale alt der og da. Jeg skulle betale den regningen til en bestemt dato, men betalte den ikke før fire dager etterpå, sammen med den andre. Jeg har bevis i min nettbank på at jeg har betalt begge regninger, så får jeg plutselig betalingsoppfordring fra Svea en måned etter at jeg har betalt den ene delbetalingen på den. Jeg gikk inn i nettbanken for å sjekke og der kunne jeg se at jeg hadde betalt begge to. Sendte melding til Svea i Påsken for å bevise dette. De svarte meg på epost en og en halv uke senere. Da fikk jeg en enkel melding om at de skulle sjekke det. Jeg ble litt lettet og skrev at jeg burde få refundering om det viste seg at jeg hadde betalt dobbelt. Jeg hadde da betalt den fordi jeg ønsket ikke noe mer problemer. De sa ja jeg skulle få refundering om det var tilfelle. Så fikk jeg melding igjen om at de hadde snakket med kreditor om at det var betalt inn penger, men det var på den andre, den jeg ikke har hatt problemer med. For deres del var saken avsluttet. Så de fullstendig ignorerte at jeg hadde nettbank bevis. Så jeg skrev tilbake igjen og poengterte de to tingene som jeg viste i nettbanken. Alt jeg fikk tilbake igjen uten at de gadd å gjøre noe mer var: Bekrefter at saken var avsluttet. Grunnen til mer panikk var at jeg før saken var avsluttet var at jeg så de hadde sendt den inn til inkasso. Etter en glipp i å sende inn penger på regningen. 4 dager! Den siste regningen skal jeg bli kvitt så fort så mulig og aldri mer bruke Svea igjen.

Hvor skal jeg logge inn til min Sparekonto hos Svea Finans?

Omtale av  Tove

Nærmest umulig å finne igjen sin sparekonto hos Svea Finans. Kommer inn på innkasso sider og lignenede. Vær så snill å rett opp dette Svea Finans!

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Svea Finans, lureselskap

Omtale av  Per

Hadde en god avtale, 36 mnd delbetalingsavtalen, rente og avdragsfritt. Glemte å godkjenne faktura i nettbank med 10 dager. (Uten purring eller varslel) Dermed ble eksisterende avtale omgjort til en såkalt kontokreditt avtale med 22% rente. Møkkaselskap/lureselskap. (Det stod sikkert noe om det med liten skrift når man signerte avtalen med mobil, men kjære vene, dette er å lure folk ettersom man ikke får noen varsler i forkant)

Fornøyd sparekunde

Omtale av  Helge

God sparerente og pengeoverføringer fungerer utmerket. Anbefales

Kjempegod Bank, Bare litt høyere rente.

Omtale av  Knut B. H

Ryddig å grei bank, med god oversikt. Svea er en bank som tar kundene på alvor.

Svea finans er kun for bedrifter og kapitalister. Verdens verste kundeservice☹️

Omtale av  John A

Min erfaring er at Svea finans er kun for kapitalister ogbedrifter. Skårer dårlig på min terning. Jeg er fulstendig uenig i at disse skal ha med finansiering å gjøre

Kald og uproffesionell finans instutisjon som bruker posisjon til unslippe ansvar.

Omtale av  Anders B. H

SVEA Helse er en leverandør av betalingsløsning for privat helse. En del av å være en betalingsløsning her er at de henter intekter fra nedbetalingsplaner og leverer sikkerhet til brukerne av tjenesten. SVEA gir intrykk av at betalingen går gjennom deres system, og dermed gir en trygghet for brukeren mot f.eks konkurs eller misslighold gjennom kredittkjøps avtaler. Dette stemmer ikke. De bruker samme formafaktor og fremstår som part, uten at de selv tar risiko på trensaksjonen. Det fremstår som trygt, emn så fort SVEA blir fremstilt ett krav gjemmer de seg bak juridisk teknikaliteter for å slippe unna., Dersom du bestrider deres avgjørelse gulper de bare opp samme standard frase og er ikke intereisert å fremstå som en professionell part. Eneste vei er å gå gjennom rett, og dette vet de godt at i de fleste tilfeller ikke er verdt risikoen for vanlige mennesker. Selv om de her åpenlyst har inrømmet ansvar i starten av forløpet bruker de sin posisjon som finans instutisjon for å bryte ned motparten, og dermed slippe unna alle krav.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Grei å god bank

Omtale av  Knut B. H

Svea er en meget god bank, alt er oversiktlig å greit. Det eneste er at innskuddsgarantien er for lav, dette medfører at man må skifte bank når man nærmer seg garantibeløp. Men Svea bank er en bank jeg trives i.

Kan ikke logge inn på min sparekonto

Omtale av  Hans N

Det er nærmest umulig å finne rette Svea website å logge inn på min sparekonto. Det må da kunne lages web snarveier til både inkasso, lån og sparing. Ikke bare inkasso!!!

Best sparerente

Omtale av  Kjell

Svea er absolutt den beste banken når det gjelder sparing. Best rente, uten begrensninger på uttak eller andre forpliktelser. Byttet fra Santander til Svea, da Santander innførte trapperente, hvor du får lavere rente jo mer du har på kontoen. Lett å overføre penger begge veier hos Svea, men nettsiden kunne kanskje vært litt mer informativ

Vanskelig å finne frem

Omtale av  Hans N

Jeg finner ikke ut hvodan man overfører penger fra annen bank til min sparekonto i Svea. Eneste grunnen til at jeg er kunde hos dere er gud rente på innskudd.

enklere å finne frem

Omtale av  Odd M

vanskelig å finne der jeg skal gå inn på min konto

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Ikke imøtekommende for feil banken din har gjort.

Omtale av  Joakim

Får ikke svar på mail. Kun telefon hvor de er svært unnvikende for løsninger. Du ender Alltid opp med å betale mye mer enn avtalt. Svea finans går over lik. Bruk klara istedet.

Svea Finans

Har ikke tilegnet profilen
Svea Finans deltar ikke på Bytt.no

Svea Finans har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Svea Finans besvarer ikke omtaler

Svea Finans har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Svea Finans henter ikke inn tilbakemeldinger

Svea Finans benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR