Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2023
Eie Eiendomsmegling
2.7
4 verifiserte omtaler

Eie Eiendomsmegling omtaler og erfaringer

2.7
Middels
4 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
-
IKKE NOK OMTALER
Eie Eiendomsmegling trenger minimum 10 omtaler.
-
IKKE NOK OMTALER
Eie Eiendomsmegling trenger minimum 10 omtaler.
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 4 omtaler om Eie Eiendomsmegling

FILTRER OMTALER
0
0
0
0
4
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Eie Eiendomsmegling?
Tar 2 minutt

Elendig "megler" i Drammen (Svindel)

Omtale av  Kim

Er du ute etter en megler som ikke har kjennskap til markede, som er dårlig på kommunikasjon og som ikke er villig til å lytte til selger. Ja da er dette megleren for deg. Let ikke lengre og bli svindlet i dag! EIE - "Eiendomsmeglernes Idioter og Eklektikere" Fra fotografen tok bilder tok det over 3 måneder før vhan klarte å sende disse over da dette måtte gå igjennom megler. Verdien på boligen settes kun basert på hva nabohusene ble solgt for så hvis du har en Ferrari stående ved siden av en Lada så er ikke Ferrarien verdt mer enn Ladaen. Og hvis du ønsker å avslutte avtalen må du regne med å betale i dyre dommer, noen timers arbeid kan fort koste deg 20.000,- Bruk megleren på eget ansvar og risiko, du kommer til å tape.

Ikke fornøyd i hele tatt

Omtale av  Shah

Megler skrev feil informasjon i salgsoppgave noe som førte til stor økonomisk tap. Helt forferdelig

Lite serviceinnstilt og dårlig på rådgivining hos Eie i Ski og Ås

Omtale av  Marit

Vi brukte en megler fra Eie Eiendomsmegling ved salg av vårt hus, og vi hadde dessverre dårlig erfaring med denne megleren. Det er en stor kostnad med megler, og da forventer man å få en god rådgiver på veien, noe vi virkelig ikke fikk. Vi opplevde megleren som lite serviceinnstilt mot oss, av flere grunner. Alle samtaler med megler var rotete og lite konkrete, så vi satt igjen som et stort spørsmålstegn etter hver gang vi fikk såkalte "råd" av denne megleren. Megleren var heller ikke veldig tilgjengelig, og det var stort sett vi som måtte ta initiativ til å prate. Når vi først kom i prat på telefon, så satt vi med følelsen av at megleren alltid prøvde å avslutte samtalen fra det øyeblikket vi startet å snakke. Han virket stresset, og at han helst ville legge på, fordi det var noe annet som var viktigere. Etter at huset ikke ble solgt på første visning, så ble det enda mer tydelig at megleren ikke fulgte opp på en god måte. Han var enda mindre på, og vi måtte selv ta initiativet til å drive prosessen videre. Vi endte til slutt med å bytte megler, og da fikk vi virkelig erfare hvordan en serviceinnstilt og flink megler skal være. For den opplevelsen fikk vi ikke hos Eie Eiendomsmegler

Useriøs

Omtale av  Anne

Møtte ikke til visning. Jeg ville utsette salget, men megler ville selge midt i fellesferien og sa at jeg måtte godta bud på prisantydning. Var bare en interessent. De som kjøpte ga meg beskjed etterpå om at jeg ikke burde bruke den megleren igjen. Måtte også gjøre en stor del av salgsoppgaven selv, skrive tekster osv. Veldig lei opplevelse, og ikke til å stole på.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR