Meny

Propr omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,1/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
4
av 66 innen
eiendomsmegler
80%
anbefaler
Propr
Filtrer omtaler
2
1
1
0
1
Sorter omtaler etter
Viser av 5 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Propr?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
"Profesjonelle og serviceinnstilte!"

Jeg har nettopp solgt leiligheten min med propr og er veldig fornøyd! Så jeg vil takke de gode medarbeiderne på propr som har vært tilgjengelige nesten døgnet rundt og svarte med en gang på alt jeg lurte på i forhold til salget. Propr samarbeider med Norsk eiendomsoppgjør AS som tok seg av oppgjøret, tinglysing osv. Eiendomsmegleren fra Norsk eiendomsoppgjør AS har vært så tålmodig med meg og tok seg tid til å ringe meg, forklare ting og roe meg ned da jeg var bekymret og usikker om det ville gå bra med salget og oppgjøret. Jeg må si at når man selger selv så man være forberedt på at det blir en del arbeid og det vil kreve egen innsats, men jeg er så glad at jeg valgte å gjøre det. Jeg har spart mye penger og har fått en ny erfaring. Takk til Norsk eiendomsoppgjør AS for denne muligheten!

Benjamin A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Useriøst og veldig dårlig service."

Boligen min skulle overføres fra meg til x'samboer. Var i kontakt med propr for å orde med skjøte og tinglysing. Alt virket greit helt til de førte saken videre til eindomsoppgjørs selskapet de bruker. (Norsk Eindomsoppgjør AS). Der er det bare vimsing og useriøse personer som håndterer saken videre med banken. Fått beskjed at alt er på stell, men banken våres bekrefter at kontakten ikke er ordentlig og må rettes. Har kontaktet eindomsoppgjørselskapet x antall ganger og får beskjed om at alt er på stell. Nå sitter vi her og har ikke fått overført skjøtet på boligen. Og de krever penger for noe de ikke har utført. Useriøst firma, fraråder folk om å bruke propr grunnet oppgjør selskapet de velger å bruke.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
"Mulighet for å gjøre mer selv, og spare penger"

De svarer veldig raskt på chat, også i helger - og kommuniserer på norsk. Det er lett og velge hva man vil ha med og ikke, slik at man sparer penger på all jobben man gjør selv. Savnet mulighet for 360° foto via Finn gjennom propr, men ellers veldig fornøyd.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Penger å spare, men en del jobb og dyr boligselgerforsikring"

Den største fordelen er selvsagt at det er mye billigere enn å bruke megler. Verktøyet for å lage boligannonse er bra, og budrunden/oppgjøret fungerer greit. Kjøper var også fornøyd med prosessen. MEN. Det er ganske mye arbeid. Kundeservicen er middels. De svarer raskt, men veldig ofte med generiske, lite hjelpsomme svar. Og være oppmerksom på at boligselgerforsikringen er meget dyr gjennom propr, omtrent dobbelt så dyr som hos andre meglere. Så hvis man er interessert i dette må man være oppmerksom på at besparelsen sammenlignet med megler er mindre enn man får inntrykk av. Prisen for fotograf og takstmann er ikke inkludert kjøring, så dersom man bor utenfor de store byene blir det ekstrakostnader der også. Alt i alt ble det ganske mye dyrere bruke propr enn jeg forventet. Alt i alt en middels erfaring, ikke gitt at jeg gjør det på samme måte neste gang.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
"Genialt"

Enkelt å bruke, trygt med egen oppgjørsavdeling, rett og slett topp.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR