Meny

Eiendomsmegler Krogsveen omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
5
av 66 innen
eiendomsmegler
33%
anbefaler
Eiendomsmegler Krogsveen
Filtrer omtaler
2
0
0
0
4
Sorter omtaler etter
Viser av 6 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Eiendomsmegler Krogsveen?
Bente R. G
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
"Svært godt fornøyd"

At valget falt på Krogsveen skulle vise seg var et utmerket valg. Effektiv og strukturert, svært god kommunikasjon hele veien, og en utmerket megler. De beste anbefalinger til megler.

Kundetilfredshet
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Bedriver lokkeprising"

Krogsveen bedriver gjentakende lokkeprising. Første erfaring er på finnkode (anonymisert) der selger nektet å diskutere privatbud under 600k enn prisantydning fordi det var det eiendomsmegler hadde forespeilet dem. Budrunde endte 700k over. Nå samme uke skjedde det samme på finnkode (anonymisert). De bedriver åpenbar lokkeprising eller kjenner ikke sitt eget marked. Hold deg unna Krogsveens visninger hvis du ikke har en ekstra million å gi, det er bare bortkastet tid og energi.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Et råttent eple hos Krogsveen men kanskje fler?"
2 syns denne omtalen er nyttig

En megler hos Krogsveen i Tønsberg har bidratt til at jeg må gå rettens vei. Tiltross for at han visste at vårt sameie var korrupt og lot lov om eierseksjoner bli en vits og noe som selger (undertegnede) fikk svi for endte med at denne megleren innfridde et beløp sameiet ikke hadde en dom på. Megling i Forliksrådet med påstand om at lov om tvangsfullbyrdelse er UGYLDIG uten en Dom ga meg ikke den rettigheten jeg har krav på. Megleren innfridde et krav som aldri hadde vært innom Namsmannen. Uten å opplyse om at han innfridde dette beløpet ble jeg informert den aller siste dagen da regnskapet kom for en dag. Inkludert Krogsveens salær. En svært uærlig megler som må møte i Tingretten.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
"God og profesjonell salgsprosess"
1 syns denne omtalen er nyttig

Kan varmt anbefale Krogsveen som meglerfirma ved salg! Her fikk jeg en ryddig og profesjonell megler som hadde god kontroll, og som var like opptatt av å holde meg som selger oppdatert som han var opptatt av å gi gode inntrykk til potensielle kjøpere. Meget fornøyd!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundebehandling"
3 syns denne omtalen er nyttig

Megler var veldig pågående, fikk ikke sett bolig skikkelig på visning, ble forfulgt hele tiden, megler kom med falske opplysninger om at alle vegger var isolert, noe som viste seg senere og ikke stemme (måtte lydisolere selv alle innvendige bærevegger), altandør var råtten (selger holdt tilbake opplysninger, og har prøvd og skjule denne mangelen ved og male over) har klaget til megler AVD.askøy ingen hjelp derfra... Salg av bolig har kun gått i selgers favør... Styr unna Krogsveen avd.Askøy

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Svært misfornøyd"
5 syns denne omtalen er nyttig

Bildene som ble tatt av leiligheten var av svært dårlig kvalitet, det var lett iøyenfallende ting som en erfaren (og uerfaren!) fotograf burde lagt merke til. Megleren satte sammen bildene på en elendig måte i salgsoppgaven. Jeg har aldri sett en dårligere salgsoppgave. På bakgrunn av dette kom ingen på visning, og jeg får ikke solgt leiligheten. Anbefaler alle å sjekke med flere meglere før de bestemmer seg for!

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR