Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert februar 2024
Eiendomsmegler 1
2.2
16 verifiserte omtaler

Eiendomsmegler 1 omtaler og erfaringer

Ingen trend

Eiendomsmegler 1 har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.2
Dårlig
16 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#31
Forferdelig
Eiendomsmegler 1 er rangert
#31 av 32 meglerkonsern
0%
Forferdelig
0% anbefaler Eiendomsmegler 1
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 16 omtaler om Eiendomsmegler 1

FILTRER OMTALER
0
0
0
4
12
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Eiendomsmegler 1?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Dårlig service.

Omtale av  Hasina

Ingen visning, ingen bud og ingen salg. Men en faktura på over 80.000 kr. kom i postkassen likevel. Der prøvde de å fakturere meg igjen for tilstandsrapporten som var allerede betalt. Bytter meglere og endrer allerede eksisterende avtale. Det er ikke småbeløp men ran her. Styr unna.

Megler løy om alt på visning

Omtale av  Sunniva

Vi kjøpte nylig en leilighet i tomannsbolig der selger brukte eiendomsmegler 1, Stavanger region. Vi hadde selvfølgelig mange spørsmål under visning - og ikke om noe der svaret hadde vært positivt eller negativt men vi var nysgjerrig på sameie og huset. Megler kom med flere påstander under visning som har vært direkte usanne, og der en har ført til konflikt med nabo i 2 etasje på grunn av megler som kommer med usannheter. Han løy om ting som en forsåvidt kan ha forventet av en uærlig megler og ikke kan klage videre på. Som for eksempel sa han at huset var kjempe godt isolert, og en kunne omtrent ikke ense nabo i toppetasje. Det er kjempe lytt her, og nabo i 2 etasje kan høre oss snakke og vi hører henne gå. Ettersom vi deler hage som fellesareal spurte vi om nabo hadde brukt den mye. Vi fikk til svar at hun omtrent aldri kom ned - nabo sier hun har brukt hagen mest og bruker den flittig. Terrassen merket vi var "hjemmelaget" da det var flere ujevnheter og planker som var løse. Megler sa at det kunne umulig være tidligere eier sitt arbeid så det må ha vært før hans tid. Det viste seg at tidligere eier var kjempe stolt av å ha bygget terrassen selv. Det mest alvorlige som vi har klaget videre på er angående seksjoneringen av noen boder. Megler var kjempe stolt av å ha funnet tinglyste dokumenter som viser at vår seksjon eide flere boder i underetasjen, også to stykker som nabo har brukt. Dette hadde ikke tidligere eier visst om, og hadde ikke brydd seg om bruken av bodene nede. Vi spurte om bodene ble våre når vi overtok, og om vi kunne be nabo flytte ut av bodene etter en oppsigelse. Dette fikk vi bekreftet av både megler og tidligere eier. Når vi flyttet inn og tok opp bodene med nabo ble hun kjempe fornærmet og truet med advokat. Hun mente hun hadde kontaktet Eiendomsmegler 1 før salget og fått bekreftet at de var hennes boder. Når vi da tok kontakt med megler kjenner han seg plutselig ikke igjen i de påstandene han kom med under visning. Og dessverre er det nå ord mot ord. Så jeg anbefaler alle som skal på visning med eiendomsmegler 1, spesielt i Stavanger regionen, om å ta lydopptak eller få skrevet ned alle påstander megler kommer med. Eiendomsmegler 1 i Stavanger lyver seg fram til salg og skriver fra seg alt ansvar i ettertid. De setter et dårlig rykte på meglere generelt. Vi tok også kontakt med fagavdelingen til megleren, som selvfølgelig støtter sin megler. Det er råttent tvers gjennom.

Uprofesjonell behandling og feilaktig eieskifterapport

Omtale av  Elise

Jeg engasjerte eiendomsmegler 1 Thorsov, men bestemte meg for å avslutte arbeidet innen angrerettsfristen på 14 dager. En av grunnene var en veldig dårlig utført eieskifterapport som innehold flere feil (har fått dette bekreftet av ny takstmann i ettertid). Jeg opplevde å få veldig dårlig støtte fra eiendomsmegler i denne saken, noe som var frustrerende da jeg fikk takstmann gjennom megler. Flere punkter i takstrapporten var direkte feil, men megler så ikke ut til å reagere på dette eller ha noe kunnskap, og jeg måtte selv ta kampen. Jeg valgte å avslutte samarbeidet med megleren, noe som ikke ble godt mottatt. Det er forståelig, men jeg sa opp innen angrerettfristen og hadde ikke aktivt skrevet under på noe som tilsa at jeg gav fra meg angreretten (dette er et krav og er vanlig i noen kontrakter). Likevel ble jeg truet med at jeg måtte betale 15 000 i tilretteleggingsgebyr hvis jeg sa opp. Dette var i tillegg til å betale for tjenester som allerede var utført, feks innhenting av dokumenter, takstmann osv. som jeg selvfølgelig betalte for. Fikk også en veldig ubehagelig telefon fra daglig leder som krevde at jeg gav en grunn for hvorfor jeg sa opp, og at jeg måtte betale disse 15 000 hvis jeg sa opp. Han mente videre at grunnen ikke var god nok, noe som er greit nok, men det skal ikke være relevant for om jeg skal betale et gebyr eller ikke. Alt i alt opplevde jeg han ganske nedlatende. En regning med gebyret ble så sendt til meg, og det var først når jeg viste til angrerettloven og truet med å ta saken «til andre instanser» at de gav seg. Oppsummert så var det en utrolig dårlig opplevelse og den feilaktige eieskifterapporten skapte store problemer for meg i ettertid. Anbefaler virkelig ikke EM1 Torshov!

Feil utbetaling av oppgjør etter salg

Omtale av  Karita

Vi er to personer i en konflikt med forskjellig eierandel i solgt hus. Eiendomsmegler1 kan tydeligvis ikke økonomi og utbetaler feil sum ift eierandel i skjøtet. Uprofesjonelt og advokatsak.

Å lese andres vurdering er som å se sort på hvitt den forferdelige erfaringen vi har med Eiendom 1.

Omtale av  Grethe

NB: Vår anmeldelse gjelder ikke vår megler i Eiendom 1 Sandvika, men hans såkalt overordnede som vi ble henvist til da vi klaget! ( Se under: Eiendom 1' s totale mangel på seriøsitet og profesjonalitet og respekt for kundene sine, er rett og slett en forferdelig opplevelse. Forsinkelser med forberedelse og klargjøring til salg; skjebnesvanger annonsering hvor teknisk rapport om boligen ble lagt ut med mangler, som allerede var rettet opp av profesjonell entreprenør. Dette var jo grov og ødeleggende feil av Eiendom 1. Annonsen ble også liggende ute på Finn mye lengre enn det som vi hadde avtalt med Eiendom 1. Da vi klaget på dette, får vi som svar at da disse feilene ble oppdaget, raskt ble de raskt rettet opp av dem.(??) Saken er at det var VI SELV som oppdaget disse alvorlige feilene og alarmerte Eiendom 1 i Sandvika. De hadde overhodet ikke ikke oppdaget sine blundere selv. De hadde kun tre personer på visning på mer enn 7 måneder! Vi skiftet da til et annet og profesjonelt eiendomsmeglerfirma som har en helt annen holdning og respekt for sine kunder. De tar ikke seg betalt dersom de ikke selger boligen; altså ikke gjennomfører oppdraget for kunden. Selv om Eiendom 1 hadde gjort en klanderverdig dårlig jobb, og uten å greie oppdraget de i utgangspunktet var utrolig sikker på å fullføre i rekordfort med "en så attraktiv bolig", som de uttrykte det. De lovte gull og grønne skoger, men gjorde deretter alt feil. Etter at vi sa opp oppdraget fikk vi en sjokkregning for den elendige jobben de hadde gjort; dvs. ikke gjort; de fikk ikke solgt den "attraktive"boligen i løpet av 11 måneder! Der er vi nå; hva kan få et Eiendomsmeglerfirma med respekt for seg selv til å skjønne når de har gjort ALT galt i oppdrag tiltrodd de av en "godtroende" kunde? Ikke gjør samme feil som oss ved å velge Eiendom 1, Sandvika.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Toppmegleren i Bergen

Omtale av  Sylvia

Hold dere unna! Megler feilinformerer meg når jeg spørte om en viktig avklaring ift. kjøpere. Jeg fikk beskjed av megler at jeg måtte betale skaden selv som skjedde etter salg, men før overtakelse i 2021. Jeg hadde skrive boligselgerforsikring, men megler henviste meg ikke dit. I god tro, så hørte jeg på megler og informerte kjøpere. Jeg trodde megler kunne såpass, etter nærmere 20 års erfaring i bransjen. Endte med at jeg fikk skylden fordi megler feilinformerer meg, og er for feig til å ta ansvar selvom jeg hadde dokumentasjon. Megler var opptatt hele tiden, vanskelig å få tak i på telefon, Mail, sms. Jeg følte meg rett og slett som en byrde, samme følte kjøperne. Viss du har SÅ mye å gjøre, hvorfor tar du på deg alle mulige oppdrag.. Selvfølgelig, for å bli toppmegler… Han var også 10 min for sen til visning, hvor det stod 3 potensielle kjøpere og ventet utenfor døren. Når megler blir konfrontert med dette i etterkant, så påstår han at det var kjøperne som kom for tidlig! Men på selve visningsdagen så forklare han at han hadde en annen visning rett før min, som dro ut i tid. Megler stilte ikke på overtakelsen, uansett hvor viktig begge parter sa det var. Han skulle komme om det var «krise». Er så mye mer jeg kan si, men holder meg god for å skrive en stil.

Klarte ikke selge , frekk, nedlatende, mange feil og ingen oppfølging

Omtale av  M

Styr unna eiendomsmegler 1 i Bergen. Inntrykket er at hele teamet er kjapp , uprofesjonelt, mye bruk at kopi/lim i oppgaver som koster tusenvis av kroner. Med en gang oppdraget var tatt og objektet ikke solgt etter første forsøk så kom usakligheter og selvfølgeligheter. Tross det, klarte de ikke få inn et skambud en gang på et objekt som var nyoppusset, sentralt og etter hvert satt ned 5 % fra deres opprinnelig prisantydning i 6 hele måneder. Til slutt ble det forsøkt overfakturert over 40 000 kr og stylistene også forsøkte å fakturere mer enn avtalt. Dårlig forretningsetikk og brudd på informasjonskrav var dessverre også en del av «opplevelsen» Kan ikke si det nok, styr unna denne bedriften og ukulturen som tydeligvis er ikke et problem…for dem.

EM1 Syd anbefales ikke

Omtale av  Birgitte

Solgte leiligheten etter min avdøde mor , noe som i seg selv var en større belastning . Men jeg så ikke for meg at jeg skulle måtte oppleve et eiendomsmeglerfirma som oppførte seg som om jeg var en stor byrde for de. Det startet dårlig med at megler ankom salgsmøte 15-20 min for sent, bare det tilsier at jeg ville ha avsluttet samarbeidet på flekken, men måtte bli værende da det var maktpåliggende å få solgt leiligheten . Dessverre rettet ikke førsteinntrykket seg opp . Det ble verre. Megler fylte t.o.m ut hjemmelsdokumentene feil. Dette ble fanget opp i siste liten av advokaten som bistår meg I går ankom jeg leiligheten for å sjekke at alt var på stell før overtakelse. Meglere. hadde ikke engang fjernet visningsmateriell etter visning. En visning som ble avholdt for 3 uker siden. Dette måtte jeg -som oppdragsgiver- fjerne . Eiendomsmegler 1, Syd skal få pluss for markedsføringen av leiligheten var bra , men som jeg strengt talt solgte via et kuppebud . Og etter råd fra megler , men dette var et råd jeg selv også resonnerte meg til Alt annet var mindre god opplevelse for meg som oppdragsgiver . Jeg kan ikke /ønsker ikke anbefale EM1 Syd til noen.

Gjelder kvinnelig eiendomsmegler

Omtale av  Sara P

Kvinnelig eiendomsmegler på eiendomsmegler 1 Lambertseter MÅ UNNGÅS. UPROFESJONELT OG RETT OG SLETT FREKK.

Ingen tilbakemeldinger

Omtale av  Solfrid

Får ingen tilbakemeldinger. Når man Sender sms er det ingen svar . Vi føler at vi maser. Vi får ikke vite om de som er interessert i huset fremdeles er det.. veldig dårlig .. vi begynner å bli lei hele Eiendomsmegler 1 ..

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Ikke til å stole på.......

Omtale av  Else

De bommet helt på prisantydning for å få oppdraget, altså alt for høyt. Tar ikke telefonen, følger ikke opp noen ting, interessente kjøpere tok direkte kontakt med meg siden de aldri fikk tak i megler. Megler foreslo etterhvert veldig lav prisantydning for å lokke potensielle kjøpere til visning, sa at jeg ikke trengte å selge på antydning hvis jeg ikke ville. Jeg betalte 16000 for stylist, det ble fjernet før visning, da var det tomt. Jeg visste ikke noe om det. Søte og entusiastiske til de har fått oppdraget.

Hold unna Eiendomsmegler1 Stovner

Omtale av  Cathrine

Alt så profesjonelt ut frem til jeg skrev under kontrakten. Da sluttet megleren å svare på mail/tlf (eller gjorde det etter tre dager i beste fall) Måtte pushe på h*n med alt. Fra jeg fikk beskjed om at annonsen er klar til å legge ut, tokk det en uke før det faktisk ble gjort. H*n gjorde salget til en skikkelig dårlig opplevelse .

Jeg feil mann..

Omtale av  Even

Ble oppringt å bedt om å endre min budfrist. Selv om annet bud hadde samme bud. Takket nei til det å bad megler kontakte huseier for aksept. Fikk så ny tlf og ok om overtakelsestidspunkt ble endrer frem 1 mnd. noe som var ok. Skulle ringe kona etterpå , ser da at tekstmelding om nye bud kan gjøres muntlig. Sender da et ? hva er det. Blir da oppringt påny og megler sier nytt bud er opp 100k. Svarer har ikke fått noe motbud på sms. Etter at megler legger på kommer motbudet på sms. dvs 9 minutter etter min budfrist var utløpt.. Ber om logg og ser det budet er 1 min etter min budfrist. Ikke nok med det så ser jeg at når megler endret min overtakelses dato endret han også min budfrist fra 1315 til 1320... dette uten å si fra. Her er det bare å si. jeg var ikke den megler ville at huse skulle ha som kjøper.. Lure på om slikt er lov? ((( skuffende

Eiendomsmegler1 Strømmen

Omtale av  Hanne

Styr unna eiendomsmegler (anonymisert) i eiendomsmegler1 på Strømmen, kranglete og går over lik for å få oppdrag, ufyselig kar.

Eiendomsmegler sjekket ikke ubetalte krav, fulgte ikke opp prospektet

Omtale av  Jan

Det viste seg at selger hadde flere ubetalte krav angående eiendomsskatt og felleskostnader, noe som ikke ble opplyst om (boligen selges heftelsesfri.) Videre var det angitt i salgsoppgaven at visse gjenstander fulgte med. Spesifikasjonen av disse ble tilbakevist av selger, noe som kjøper protesterte på. Megler sa st det skulle megler rydde opp i. Siden hørte vi ikke mer fra megler, dette tross gjentatte henvendelser.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Lite tillitvekkende når du skal kjøpe, bommer helt på prisantydning når du skal selge

Omtale av  Ranie S

Som potensiell kjøper av bolig støtte jeg på en megler fra dette firmaet som gjorde undersøkelsen av boligen ubehagelig - han hadde en kjøper fra sine kontakter, og var utålmodig når vi skulle undersøke boligen. Som selger av en annen bolig opplevde jeg en megler som bommet helt på pris - antagelig for å få oppdraget. Denne megleren var udugelig og kunne ikke tilføre salgsprosessen noen ting som helst. Styr unna dette firmaet, er mitt råd.

Eiendomsmegler 1

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR