Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Utleiemegleren
1.8
63 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Ingen trend

Utleiemegleren har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.8
Dårlig
63 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#32
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#32 av 32 meglerkonsern
10%
Forferdelig
10% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 63 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
3
55
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Useriøse til 1000

Omtale av  Kalle

De useriøse som bare det. Ringer du eller sender mld om leiligheter svarer de etter msnge dager hvis duber hellig. De er frekke på mld og når du snakker med de. Ikke kan de lover. De lyger deg rett opp i trynet. De som skal leie eller ha utleie bør holde seg langt unna. Hvis ikke roter du deg inn i store problemer. Fatter ikke at disse for holde på

Sky disse skurkene

Omtale av  Sidsel

Utleiemegleren/Utleiemeglingen Disse er relatert til hverandre. Det absurde utleiemarkedet har avslørt flere negative sider. Utleiere har mulighet til å tjene penger. Noen er grådige; svært få er det ikke. Å forholde seg til dette markedet er nå på mange måter blitt noe vi ønsker å slippe. Det finnes hybler/leiligheter men ved egen observasjon har jeg oppdaget at mange er blitt leid ut til «utlendinger». Dette taler mot lojalitet til våre egne. De annonserer med ordet Hjerterom, hva nå det skal være godt for. Selv sjekker jeg alltid 1881 innen jeg sender en søknad til utleier. Det gir meg god informasjon. Det er min fremtid som står på spill. Utleiemegleren er en mulighet du bør sky. De bryter Husleie lovens regel om at man ikke kan leie ut kortere enn 3 år. Går du inn på deres annonser bør du lese ALT innen du viser interesse. De utmerker seg ved at de kan si deg opp etter 9 måneder. Les om: Leietiden og partenes oppsigelsesadgang. Her vil du stå svakt om eier av boligen ønsker selge. Og mitt inntrykk er at eier i disse tider bruker Utleiemegleren nettopp fordi disse kan bruke sin autoritet til å si deg opp innen det er gått 1 eller 2 år. La oss si at du skal leie fra 1.8.24. Leiekontrakten er tidsbestemt (3 år) og kan i prinsippet ikke sies opp av partene i leieperioden. Utl megleren sier imidlertid at den kan sies opp med 3 mndr varsel. «Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter». Men tenker du du har jo signert på en langtidskontrakt på 3 år. Så for deg er dette ikke aktuelt. Men så kommer det: «Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra». Denne reglen gjelder altså ikke deg, men eier/utleiemegleren. Her forstås det altså at du faktisk ikke er sikker lenger enn til neste år: 30.04.2025. Da er det gått kun 9 måneder. I mitt tilfelle presterte eier å bruke argumentet at han skal selge. Og da er jeg ved et poeng som nok gjelder idag; da utleiere leier ut stort og smått en kort periode, for å dekke andre kostnader muligens, men satser på et snarlig salg. Det kan være dyrt å sitte med et lån som blir en belastning. Men dette betyr at du som leietaker bør beskytte deg. Tidsbestemt kontrakt skal bety 3 år. Det skal ikke være altfor enkelt å si deg opp. Legg også merke til at de forventer 4xhusleie som depositum.

Unngå de her!

Omtale av  Christina

Har leid ut min egen bolig via Utleiemeglere på Majorstuen. De bryr seg katta om både leietaker og utleier, er bare et mareritt av et mellomledd. Kjempehyggelige inntil man signerer kontrakten, da endrer alt seg til det motsatte. Bare unngå de her for enhver pris, bedre å leie noen du kjenner til å ha ansvar for utleieavtaler.

Uetisk av Utleiemegleren

Omtale av  Tone

Vi har sagt opp leiekontrakt vi leier via Utleiemegleren, fordi huset er iskaldt om vinteren, 7-8 grader inne på morningen, med varmeovn på. Jeg sa at huset ikke burde leies ut igjen før det har blitt skikkelig isolert, og at jeg ihvertfall håper de ikke leier ut til noen med barn, ingen barn skal måtte bo så kaldt i Norge i 2024. Men, megler velger å holde visning, også for de med barn. Dette er i høyeste grad uetisk, og de tenker tydeligvis ikke på menneskene de leier ut til, de tenker bare penger.

Dårlig kommunikasjon - ute etter penger

Omtale av  Petter

Har dessverre leid bolig gjennom utleiemegleren. Svært dårlig og vag kommunikasjon, man må dra ting ut av dem. Videresender ikke kommunikasjon til kollegaer når kontaktperson er borte. Har sagt ifra om mangler som har oppstått under leieperioden, og dette ble møtt med "fiks det selv" (fjerne et tre som hadde blåst ned, morkne trappetrinn utendørs). Utleier skulle få huset malt om sommeren, og vi sa tydelig fra at dette forstyrrer arbeid på dagtid og må avtales med konkrete dager på forhånd. Plutselig dukker maler opp og setter opp stige. Vi måtte sende ham bort selv og pro-aktivt ringe megler (som gav i svar at "var det ikke fint med nymalt hus da".) Etter utflytting har det vært mas om løsøre og gjenstander i garasjen som ikke ble dokumentert av dem ved innflytting, i tillegg til å ville få ut et pengebeløp for noe spindelvev i et par hjørner i taket, "dårlig utvask", og ikke ville si seg fornøyd med en dokumenterbar løsning om renholdsfirma - et tydelig tegn på at det kun er pengene som gjelder.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Stol på disse anmeldelsene, hold dere unna

Omtale av  Leietaker I. T

Verste kontakt for leietakere. Vi har leid igjennom utleiemegleren i et halvt år nå. Vi ignorerte de dårlige omtalene og leide gjennom dem allikevel, dette var et dårlig valg. - Svært uprofesjonell kommunikasjon under overtakelse og vurdering av leie. Megler hastet oss igjennom prosessen, snakket nedlatende og var lite til hjelp. - Treig og nytteløs kommunikasjon etter overtakelse. Får ikke svar på spørsmål. Klager blir ikke tatt med noen veg. (Her er det snakk om klager om brannvarslere som ikke funker, utegangsdør som var låst innvendig og utvendig i et døgn, slik at man ikke kommer seg ut eller inn, mus, svart mugg, og stadig forurensing av uteområdet, pga manglende søppelkasser.) - Frekk kommunikasjon. Hver gang vi spør spørsmål, eller ønsker et svar om noe vi ikke har fått svar på etter flere hendvendelser, blir vi møtt med en uforskammelig frekkhet. Vi har hatt to forskjellige «meglere» under samme leieforhold, og samme opplevelse begge ganger. Kan også legge til at en venninne også leier gjennom utleiemegleren, og de har samme opplevelse, selv om boforholdene deres er særdeles bedre.

Useriøs aktør på alle måter

Omtale av  Dukan L

Utleier svarer ikke på spm i Mail, useriøs aktør som ikke bryr seg om utleier etter at kontrakten er signert. (Utrolige hyggelige på visning med det er det) Har prøvd å få tilgang til bod lenge ingen svar, fremmedfolk bor i branntrappen og på takterrassen og har gjort det i flere år hvor utleier og politi er involvert. Utleier sier bare de tar det til vurdering men kommer aldri tilbake med noe tiltak for å ivareta tryggheten til utleierene. Finner også sprøytespisser i gang, rømningsveier blir blokkert av søppel og møbler av folk som oppholder seg der. Samtidig sender megler ut melding til utleiere om at vi må slutte å oppbevare oss der, og legger all skyld på utleiere. Dessverre utrolig skuffet da det virker som om utleier bare sender autogenererte svar tilbake som ikke svarer på direkte spm

Dårlig erfaring

Omtale av  Lene V

Leide leilighet gjennom utleiemegleren , eneste gang de svarte var når jeg sendte oppsigelse per Mail Gjelder det andre ting som faktura eller nøkkel Svarer de ikke! Styr unna dette firmaet!!

Det er veldig skuffende

Omtale av  Sheida S

Jeg ble intressert i noen lelighete som bli leid gjennom dem. Jeg skerevet mange ganger til dem for å få en visning og sendt inntresset skjemet og sendt meldinger mange ganger. men megleren svarte ikke i hele tett. Jeg har gode referanse og har god inntekt. Hvis jeg hadde kontaktet eieren direkte, hadde jeg kanskje vært en av de beste kandidatene til å leie huset deres. Men dessverre sørge eierene av disse meglerene for at de leier ut husene sine med mer sikkerhet, men pga at meglerene ikke ryr seg om hvilken kandidat som er best og leie ut huset til noen som er letere for megleren og bruke mindre tid på jobben sin så svarer de ikke på forespørslen i det hele tatt. Jeg anbefaler at ikke leie lelihetene dine via Utleiemegleren og vær snill å ikke kaste ut pengene dine ut. De er bare tull.

Unngå Utleiermegleren for en hver pris! Skandaløs forretningspraksis!

Omtale av  Kim

Det er ikke ofte jeg skriver anmeldelser, men dette må dere seriøst holde dere unna: 

Min erfaring med Utleiermegleren, spesielt med den inkompetente megleren, har vært en total katastrofe! Vi hadde en muntlig avtale som de brutalt brøt, og de prøvde å påføre oss alvorlige økonomiske konsekvenser. Skader og problemer i leiligheten ble ignorert, og de viste null interesse for å løse situasjonen.

Å true oss med feilaktige påstander om å hindre salg er bare toppen av isfjellet. Dette selskapet er en skamplett på eiendomsbransjen, og daglig leder er intet unntak.

Dette er mer enn en dårlig opplevelse – det er ren svindel! Hvis du verdsetter din tid, penger og mentale helse, unngå Utleiermegleren som pesten. Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er å holde seg langt unna dette selskapet. Daglig leder og deres skammelige forretningspraksis fortjener offentlig fordømmelse. Anmeld disse skurkene og spar andre for den samme marerittopplevelsen!

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Frekke og du blir ignorert (utleiemegleren)

Omtale av  Nina

Leier en leilighet nå for øyeblikket og det tok 2 måneder for at en slange til oppvaskmaskinen ble byttet, det betydde vi var uten oppvaskmaskin i 2 måneder og hvitevarer er inkludert i leien. Vi fikk først hjelp når vi truet med mindre leie osv. Men ikke nok med det, eieren hadde tatt seg inn i leilighetene mens vi var borte 2 ganger uten at vi visste om det (lagde seg en grandis med ovnen vår) og når vi klagde til megleren skriftlig på en ordentlig og saklig måte fikk vi aldri noe svar. Det eneste vi fikk av svar var fakturaen for neste måned. En føler seg ignorert, sykt frekt. Vi var også uten nett i 1 måned og fikk aldri noe svar på mailene vi sendte angående det, måtte fikse det selv rett og slett (det var også inkludert i leien). Og utleieren nekter å ha kontakt med oss med mindre det går via megleren, så det er en ganske så håpløs situasjon. Kan ABSOLUTT IKKE anbefales fra en leietakers sin perspektiv.

Løp fra Utleiemegleren!

Omtale av  Lukas

Jeg hadde en veldig skuffende opplevelse med Utleiemegleren. Jeg opplevde at deres profesjonalitet og engasjement var mangelfullt. Jeg leide en leilighet tilhørende en privatperson og Utleigmelgeren hadde ansvaret for å forvalte dette kontraktsforholdet. Det var rett og slett ingen kommunikasjon med vår bedriftsrepresentant. Alt ble avgjort direkte mellom oss og eieren. Ingen oppfølging fra Utleigmegleren, ingen respons på meldinger... Da vi måtte flytte for en annen leilighet, organiserte Utleimegleren-megleren besøk uten å varsle oss, respekterte ikke leiligheten vi okkuperte og informerte oss ikke om signering av den nye kontrakten med de nye leietakerne. Han satte deretter selv sluttdatoen for kontrakten uten å bekymre seg for våre eller de nye leietakernes preferanser. Dette førte til at vi klaget, men uten hell... Han forsøkte da å ta "hevn" ved å tvinge eieren og de nye leietakerne til å klage på tilstanden til leiligheten vår under inventaret av leiligheten og få oss til å betale for reparasjoner. Selv om de var imot det, og ukomfortable med denne fremgangsmåten. Eieren fortalte oss at Utleiemeglerens tjenester er dyre for de de er og at han i fremtiden ikke lenger vil bruke dem. Jeg håper virkelig at andre tar også denne kloke avgjørelsen!

Unprofessional rental company - Do not use

Omtale av  Jag

They are unprofessional and non pro-active. There were problems in the apartment and they were so slow at informing and finding a way to fix things that the tenant left (I don't blame them). I am still waiting for last month's rent, do not believe they will cover your rent if there are issues with tenants. Any handyman they find to fix small issues will overcharge, I assume they are in on it. Slow and bad communication from the agents to legal. The worst part is the lack of incentive to solve problems. They are jus interested in collecting their fee and provide basically no service. Horrible experience for me and based off the reviews here I am not the only one. I do not recommend. I can't find anything good about them only that I am glad I won't have to deal with them anymore.

God kommunikasjon

Omtale av  Hilde

De tar seg tid til god kundeservice og er generelt lett tilgjengelige for henvendelser både på mail og telefon. Min opplevelse er at de gir veiledning med hensyn til både leier og utleiers interesser.

Anbefalles på det sterkeste!

Omtale av  Janna

Jeg har flere års erfaring med Utleiemegleren og er svært fornøyd. Meget prof, trygg, og effektiv. Megleren er alltid tilgjengelig, kjenner markedet godt, og bidra i å skape et godt forhold mellom utleieren og leietageren.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

De vil ha bare meste mulig penger av deg

Omtale av  Ali

Dårlig kunde behandling og oppfølging kun ute etter meste mulig penger, til og med etter man sagt opp og flyttet vil ha penger for det. Anbefaler ikke..

Utleiemegleren

Har ikke tilegnet profilen
Utleiemegleren deltar ikke på Bytt.no

Utleiemegleren har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Utleiemegleren besvarer ikke omtaler

Utleiemegleren har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Utleiemegleren henter ikke inn tilbakemeldinger

Utleiemegleren benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR