Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Utleiemegleren
1.9
57 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Negativ trend

Utleiemegleren opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.9
Dårlig
57 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#32
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#32 av 32 meglerkonsern
11%
Dårlig
11% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 57 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
2
50
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Useriøs aktør på alle måter

Omtale av  Dukan L

Utleier svarer ikke på spm i Mail, useriøs aktør som ikke bryr seg om utleier etter at kontrakten er signert. (Utrolige hyggelige på visning med det er det) Har prøvd å få tilgang til bod lenge ingen svar, fremmedfolk bor i branntrappen og på takterrassen og har gjort det i flere år hvor utleier og politi er involvert. Utleier sier bare de tar det til vurdering men kommer aldri tilbake med noe tiltak for å ivareta tryggheten til utleierene. Finner også sprøytespisser i gang, rømningsveier blir blokkert av søppel og møbler av folk som oppholder seg der. Samtidig sender megler ut melding til utleiere om at vi må slutte å oppbevare oss der, og legger all skyld på utleiere. Dessverre utrolig skuffet da det virker som om utleier bare sender autogenererte svar tilbake som ikke svarer på direkte spm

Dårlig erfaring

Omtale av  Lene V

Leide leilighet gjennom utleiemegleren , eneste gang de svarte var når jeg sendte oppsigelse per Mail Gjelder det andre ting som faktura eller nøkkel Svarer de ikke! Styr unna dette firmaet!!

Det er veldig skuffende

Omtale av  Sheida S

Jeg ble intressert i noen lelighete som bli leid gjennom dem. Jeg skerevet mange ganger til dem for å få en visning og sendt inntresset skjemet og sendt meldinger mange ganger. men megleren svarte ikke i hele tett. Jeg har gode referanse og har god inntekt. Hvis jeg hadde kontaktet eieren direkte, hadde jeg kanskje vært en av de beste kandidatene til å leie huset deres. Men dessverre sørge eierene av disse meglerene for at de leier ut husene sine med mer sikkerhet, men pga at meglerene ikke ryr seg om hvilken kandidat som er best og leie ut huset til noen som er letere for megleren og bruke mindre tid på jobben sin så svarer de ikke på forespørslen i det hele tatt. Jeg anbefaler at ikke leie lelihetene dine via Utleiemegleren og vær snill å ikke kaste ut pengene dine ut. De er bare tull.

Unngå Utleiermegleren for en hver pris! Skandaløs forretningspraksis!

Omtale av  Kim

Det er ikke ofte jeg skriver anmeldelser, men dette må dere seriøst holde dere unna: 

Min erfaring med Utleiermegleren, spesielt med den inkompetente megleren, har vært en total katastrofe! Vi hadde en muntlig avtale som de brutalt brøt, og de prøvde å påføre oss alvorlige økonomiske konsekvenser. Skader og problemer i leiligheten ble ignorert, og de viste null interesse for å løse situasjonen.

Å true oss med feilaktige påstander om å hindre salg er bare toppen av isfjellet. Dette selskapet er en skamplett på eiendomsbransjen, og daglig leder er intet unntak.

Dette er mer enn en dårlig opplevelse – det er ren svindel! Hvis du verdsetter din tid, penger og mentale helse, unngå Utleiermegleren som pesten. Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er å holde seg langt unna dette selskapet. Daglig leder og deres skammelige forretningspraksis fortjener offentlig fordømmelse. Anmeld disse skurkene og spar andre for den samme marerittopplevelsen!

Frekke og du blir ignorert (utleiemegleren)

Omtale av  Nina

Leier en leilighet nå for øyeblikket og det tok 2 måneder for at en slange til oppvaskmaskinen ble byttet, det betydde vi var uten oppvaskmaskin i 2 måneder og hvitevarer er inkludert i leien. Vi fikk først hjelp når vi truet med mindre leie osv. Men ikke nok med det, eieren hadde tatt seg inn i leilighetene mens vi var borte 2 ganger uten at vi visste om det (lagde seg en grandis med ovnen vår) og når vi klagde til megleren skriftlig på en ordentlig og saklig måte fikk vi aldri noe svar. Det eneste vi fikk av svar var fakturaen for neste måned. En føler seg ignorert, sykt frekt. Vi var også uten nett i 1 måned og fikk aldri noe svar på mailene vi sendte angående det, måtte fikse det selv rett og slett (det var også inkludert i leien). Og utleieren nekter å ha kontakt med oss med mindre det går via megleren, så det er en ganske så håpløs situasjon. Kan ABSOLUTT IKKE anbefales fra en leietakers sin perspektiv.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Løp fra Utleiemegleren!

Omtale av  Lukas

Jeg hadde en veldig skuffende opplevelse med Utleiemegleren. Jeg opplevde at deres profesjonalitet og engasjement var mangelfullt. Jeg leide en leilighet tilhørende en privatperson og Utleigmelgeren hadde ansvaret for å forvalte dette kontraktsforholdet. Det var rett og slett ingen kommunikasjon med vår bedriftsrepresentant. Alt ble avgjort direkte mellom oss og eieren. Ingen oppfølging fra Utleigmegleren, ingen respons på meldinger... Da vi måtte flytte for en annen leilighet, organiserte Utleimegleren-megleren besøk uten å varsle oss, respekterte ikke leiligheten vi okkuperte og informerte oss ikke om signering av den nye kontrakten med de nye leietakerne. Han satte deretter selv sluttdatoen for kontrakten uten å bekymre seg for våre eller de nye leietakernes preferanser. Dette førte til at vi klaget, men uten hell... Han forsøkte da å ta "hevn" ved å tvinge eieren og de nye leietakerne til å klage på tilstanden til leiligheten vår under inventaret av leiligheten og få oss til å betale for reparasjoner. Selv om de var imot det, og ukomfortable med denne fremgangsmåten. Eieren fortalte oss at Utleiemeglerens tjenester er dyre for de de er og at han i fremtiden ikke lenger vil bruke dem. Jeg håper virkelig at andre tar også denne kloke avgjørelsen!

Unprofessional rental company - Do not use

Omtale av  Jag

They are unprofessional and non pro-active. There were problems in the apartment and they were so slow at informing and finding a way to fix things that the tenant left (I don't blame them). I am still waiting for last month's rent, do not believe they will cover your rent if there are issues with tenants. Any handyman they find to fix small issues will overcharge, I assume they are in on it. Slow and bad communication from the agents to legal. The worst part is the lack of incentive to solve problems. They are jus interested in collecting their fee and provide basically no service. Horrible experience for me and based off the reviews here I am not the only one. I do not recommend. I can't find anything good about them only that I am glad I won't have to deal with them anymore.

God kommunikasjon

Omtale av  Hilde

De tar seg tid til god kundeservice og er generelt lett tilgjengelige for henvendelser både på mail og telefon. Min opplevelse er at de gir veiledning med hensyn til både leier og utleiers interesser.

Anbefalles på det sterkeste!

Omtale av  Janna

Jeg har flere års erfaring med Utleiemegleren og er svært fornøyd. Meget prof, trygg, og effektiv. Megleren er alltid tilgjengelig, kjenner markedet godt, og bidra i å skape et godt forhold mellom utleieren og leietageren.

De vil ha bare meste mulig penger av deg

Omtale av  Ali

Dårlig kunde behandling og oppfølging kun ute etter meste mulig penger, til og med etter man sagt opp og flyttet vil ha penger for det. Anbefaler ikke..

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Helt forferdelig

Omtale av  Kjell A

Bruker enkel hersketeknikk på unge studenter for å la hele depositumet gå til utleier. Styr unna!

GRUSOMT

Omtale av  Kate

Forferdelig utleiemegler som fortalte oss at den store boden uten vindu kunne brukes som soverom, noe som er helt ulovlig og helsefarlig. Så desperate vi var, så signerte vi kontrakt da. Helt ifra dag en så har det vært masse problemer. De klarte ikke å fikse depositumskonto engang uten at det oppsto problemer, vi hadde ikke tilgang til søppeldunkene på over et halvt år, forferdelige mange små feil med leiligheten som de ikke brydde seg om å fikse. Vi har signert oss ut av kontrakten nå, men har bekymringer om at depositumet vil tas fra oss på en ekstremt urettferdig måte. Styr unna på alle mulig måter, leie periode har vært svært problematisk. Vi leide i Majorstuen området.

Tryggere å leie gjennom megler eller leie privat.

Omtale av  Ma

Jeg har leid bolig både gjennom utleiemegler og privat. Min erfaring er at det er tryggere å leie gjennom utleiemegler. Dersom feil ved en leilighet enten det er lekkasjer, galt med det elektriske eller andre ting som kan dukke opp så blir det fort tatt tak i og ordnet opp. Hos private går det mye tregere. Advokat må i de fleste tilfeller kontaktes. Det er heller ikke lov til å måtte skrive under på at eier skal ha full tilgang til leiligheten . En fordel også at man har mulighet til å benytte seg av en garanti istedet for depositum.

Respektløst og sjokkerende

Omtale av  Pippi

Hadde avtale med eier om å få leie, men så overstyrer Utleiemegler dette!!! Respektløst mot begge parter. Utleiemegler opptrådte sjokkerende frekt og usannferdig. Styr langt unna Utleiemegleren!!

Umulig å få leid hos

Omtale av  Silje

Umulig å få leid hos utleiemegleren i Drammen med mindre man er over 30 og har barn.. ikke klarer de å svare på om du får leiligheten eller ikke heller.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Utleiemegleren-Aldri mer!

Omtale av  Christian

Leide en leilighet i Drammen mellom husbytter. Å kommunisere med Utleiemegleren når det er spørsmål, eller om det dukker opp problemer, er som å forsøke kommunikasjon med kongen selv (tror kongen faktisk svarer raskere). De opptrer arrogante og klarer ikke å ta telefonen, besvare meldinger eller eposter. Hadde problemer med internett, ventilasjon og annet, men endte med å måtte kontakte tidligere leietaker for hjelp! Heldigvis flyttet vi nylig ut, og vil fraråde andre til å leie bolig gjennom dette selskapet. Om noen lurer, så gjelder dette Drammen.

Forrige
Side 1 av 4

Utleiemegleren

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR