Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Eiendomsmegler Krogsveen
2.3
14 verifiserte omtaler

Eiendomsmegler Krogsveen omtaler og erfaringer

Ingen trend

Eiendomsmegler Krogsveen har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.3
Dårlig
14 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#29
Forferdelig
Eiendomsmegler Krogsveen er rangert
#29 av 32 meglerkonsern
21%
Dårlig
21% anbefaler Eiendomsmegler Krogsveen
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 14 omtaler om Eiendomsmegler Krogsveen

FILTRER OMTALER
2
0
0
0
12
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Eiendomsmegler Krogsveen
Eiendomsmegler Krogsveen har 14 verifiserte omtaler på Bytt.no

Bedriver lokkeprising

Omtale av  Lars

Krogsveen bedriver gjentakende lokkeprising. Første erfaring er på finnkode (anonymisert) der selger nektet å diskutere privatbud under 600k enn prisantydning fordi det var det eiendomsmegler hadde forespeilet dem. Budrunde endte 700k over. Nå samme uke skjedde det samme på finnkode (anonymisert). De bedriver åpenbar lokkeprising eller kjenner ikke sitt eget marked. Hold deg unna Krogsveens visninger hvis du ikke har en ekstra million å gi, det er bare bortkastet tid og energi.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Eiendomsmegler Krogsveen?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Et råttent eple hos Krogsveen men kanskje fler?

Omtale av  Sidsel

En megler hos Krogsveen i Tønsberg har bidratt til at jeg må gå rettens vei. Tiltross for at han visste at vårt sameie var korrupt og lot lov om eierseksjoner bli en vits og noe som selger (undertegnede) fikk svi for endte med at denne megleren innfridde et beløp sameiet ikke hadde en dom på. Megling i Forliksrådet med påstand om at lov om tvangsfullbyrdelse er UGYLDIG uten en Dom ga meg ikke den rettigheten jeg har krav på. Megleren innfridde et krav som aldri hadde vært innom Namsmannen. Uten å opplyse om at han innfridde dette beløpet ble jeg informert den aller siste dagen da regnskapet kom for en dag. Inkludert Krogsveens salær. En svært uærlig megler som må møte i Tingretten.

God og profesjonell salgsprosess

Omtale av  Ingrid

Kan varmt anbefale Krogsveen som meglerfirma ved salg! Her fikk jeg en ryddig og profesjonell megler som hadde god kontroll, og som var like opptatt av å holde meg som selger oppdatert som han var opptatt av å gi gode inntrykk til potensielle kjøpere. Meget fornøyd!

Dårlig kundebehandling

Omtale av  Randi

Megler var veldig pågående, fikk ikke sett bolig skikkelig på visning, ble forfulgt hele tiden, megler kom med falske opplysninger om at alle vegger var isolert, noe som viste seg senere og ikke stemme (måtte lydisolere selv alle innvendige bærevegger), altandør var råtten (selger holdt tilbake opplysninger, og har prøvd og skjule denne mangelen ved og male over) har klaget til megler AVD.askøy ingen hjelp derfra... Salg av bolig har kun gått i selgers favør... Styr unna Krogsveen avd.Askøy

Svært misfornøyd

Omtale av  Mari N

Bildene som ble tatt av leiligheten var av svært dårlig kvalitet, det var lett iøyenfallende ting som en erfaren (og uerfaren!) fotograf burde lagt merke til. Megleren satte sammen bildene på en elendig måte i salgsoppgaven. Jeg har aldri sett en dårligere salgsoppgave. På bakgrunn av dette kom ingen på visning, og jeg får ikke solgt leiligheten. Anbefaler alle å sjekke med flere meglere før de bestemmer seg for!

Eiendomsmegler Krogsveen har 14 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Eiendomsmegler Krogsveen mener

Eiendomsmegler Krogsveen

Har ikke tilegnet profilen
Eiendomsmegler Krogsveen deltar ikke på Bytt.no

Eiendomsmegler Krogsveen har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Eiendomsmegler Krogsveen besvarer ikke omtaler

Eiendomsmegler Krogsveen har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Eiendomsmegler Krogsveen henter ikke inn tilbakemeldinger

Eiendomsmegler Krogsveen benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR