Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Himla Eiendomsmegling
3.7
13 verifiserte omtaler

Himla Eiendomsmegling omtaler og erfaringer

Ingen trend

Himla Eiendomsmegling har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

3.7
Bra
13 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#2
Utmerket
Himla Eiendomsmegling er rangert
#2 av 760 eiendomsmeglere
69%
Bra
69% anbefaler Himla Eiendomsmegling
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 13 omtaler om Himla Eiendomsmegling

FILTRER OMTALER
9
0
0
1
3
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Himla Eiendomsmegling
Himla Eiendomsmegling har 13 verifiserte omtaler på Bytt.no

Mye feil i salgsoppgaven

Omtale av  Hege

Dårlig både fra megler og takstmann. Tok altfor lang tid å rette opp. Måtte rette på masse ,om igjen og om igjen.

Svar fra Himla Eiendomsmegling
14.11.2023 08:54

Hei Hege! Så leit at du hadde en litt dårlig opplevelse med oss, men så bra at du sier i fra, det hjelper oss til å bli bedre☺ Håper at dere fant ut av det og at det ble bra tilslutt. Ta gjerne kontakt med oss om noe fortsatt er uavklart. Ønsker deg en fin dag! Hilsen oss i Himla

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Himla Eiendomsmegling?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Kjøpers erfaring

Omtale av  Mette

Dette gjaldt en bolig som hadde ligget ute mistenkelig lenge, men etter møte med megler forsto jeg hvorfor. Her var det ingen ektraservice for å få bolig solgt. Opplevde lite profesjonalitet i møte med megler. Hun kunne drive og ringe opp og si; skarr'u by, eller? Hva vil du du gi, a? Err'u interessert? Da jeg første gang tok kontakt trodde jeg faktisk jeg var kommet feil fordi tonen var så uproff. Plantegninger over boligen var dessuten riv ruskende gale, med vegger der det ikke var vegger og stue plassert inn som soverom. Dette gjorde at vi lenge tenkte at den ikke passet for oss likevel. Vi valgte likevel å be om en visning, og det var selger som måtte ta visningen, noe som gjør "de harde spørsmålene" litt ukomfortable å stille for oss som.kjøpere. Boligen var dessuten fullt bebodd og møblert med selgers krimskrams. Det var ingen fra selskapet tilstede under overtagelse og veiledning til selger må ha vært særdeles mangelfull, ettersom hun fant det svært vanskelig å fylle ut informasjon på nettskjemaet. Eier hadde heller ikke fått veiledning på at alt skal være tømt ved overtagelse, og måtte gå litt frem og tilbake med småting hun hadde stående hist og her. Ved proffesjonelt meglerfirma ville dette ha blitt påpekt ettersom de da hadde vært tilstede. Til salgs-skiltet sto utenfor en måned etter overtagelse, dvs. 2,5 måneder etter salget var gjort. Billige er de, og det merkes.

Meget dårlige råd, glemte alle vesentlige salgspunkter

Omtale av  Oysnor

Vi fikk ingen råd foruten om gå ned i pris. Det var da vi oppdaget at absolutt alle salgsfremmende punkter ikke var tatt med. Når feilene ble påpekt, var det ikke svar på flere dager. Vi måtte til slutt kontakte leder for å få kontakt. Du må gjøre absolutt alt selv og får du ikke solgt på første visning koster det 2500 kr ekstra hver gang megler skal være til stedet. Trekker vi vekk at man betaler rundt 100.000 for en vanlig megler regner vi med å ha tapt rundt 200.000 kr på å bruke disse. Med mindre man har et objekt man helt garantert hadde kunne solgt privat. Fått samme prisantydning uten megler, men ønsker å ha et meglernavn skrevet på annonsen. Styr langt unna. Det tok 4 måneder å få solgt og da måtte vi lage annonsen selv.

Dårlige råd og oppfølging

Omtale av  Jan E

Megler mente styling var unødvendig, vi fikk liten tid til gjennomgang av bildene som skulle inn i annonsen. Resultater var nesten ikke folk på visninger, ingen bud og heller dårlig oppfølging av en forsåvidt hyggelig megler. Etter 6 mnd uten resultat byttet vi megler og boligen ble solgt etter første visning.

Himla Eiendomsmegling har 13 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Himla Eiendomsmegling mener

Himla Eiendomsmegling

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR