Meny

Proaktiv Eiendomsmegling omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
62
av 66 innen
eiendomsmegler
25%
anbefaler
Proaktiv Eiendomsmegling

"Ingen gratis verdivurdering som de reklamerer om"

Omtale om Proaktiv Eiendomsmegling skrevet av Marianne for 02.02.2021 16:37

Proaktiv Eiendomsmegling har totalt 4 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Proaktiv Eiendomsmegling?
Marianne
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Ingen gratis verdivurdering som de reklamerer om"
2 syns denne omtalen er nyttig

Ba om gratis verdivurdering som de reklamerer om at de har. Først prøvde de å prakke på meg en e-takst til 3000 kr, og når jeg sto på mitt og ikke ville ha mere enn en verdivurdering så kostet jammen meg den også plutselig 3000 kr. Unnskyldningen da ble at det var for langt å kjøre for å ta en gratis verdivurdering. Dermed tok jeg heller en telefon til Heimdal eiendomsmegling, å de kommer å foretar vurderingen uten å ta betalt, akkurat som lovet.

Bytt.no
"Ingen gratis verdivurdering som de reklamerer om" skrev Marianne om Proaktiv Eiendomsmegling

Har du en tilsvarende erfaring med Proaktiv Eiendomsmegling?
Gjør som Marianne og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Proaktiv Eiendomsmegling du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Misfornøyd S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Anbefales IKKE"
4 syns denne omtalen er nyttig

Vi benyttet proaktiv eiendomsmegling for salg av to leiligheter. For det første hadde sluttet hun vi ansatte etter kun en måned i prosessen med den ene leiligheten, fikk ikke en gang begynt ordentlig med den andre. Hun overførte oppdraget til en ny megler. Vi ble forespeilet en sum på den ene leiligheten som overhodet ikke stemte. Vi endte til slutt opp med (etter å nesten ha hatt leiligheten for salg i ett år) å få 350 000 mindre for den enn hun sa vi ville få. I tillegg tok den nye megleren seg friheten til å endre på et par bilder i annonsen- hvor han etterpå informerte min samboer om at han hadde gjort det. Dette skulle han tydeligvis fakturere oss flere tusen for. Som om ikke det var nok ble vi lovet en gave fra megler ved salg av leilighetene. Jeg var ikke tilstede når ny kjøper overtok min leilighet og trodde da at jeg kanskje skulle få gaven tilsendt. Det gjorde jeg ikke. Når min samboer så, mange måneder senere solgte sin og var i kontraktsmøte spurte han om dette. Da sa megler at vi fikk vente i spenning og skulle få gave begge to ved overtakelse. Det fikk vi heller ikke. Det er ikke det at jeg er nødt til å få noen gave for å være fornøyd, men når de forteller oss at det er prosedyren for hvordan det foregår for så å la vær å gi oss noe blir det en prinsipp sak. Vi kommer aldri til å bruke proaktiv eiendomsmegling igjen.

Proaktiv Eiendomsmegling har totalt 4 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR