Meny

Codan Forsikring omtaler og erfaringer

3,1/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
10
av 24 innen
forsikringsselskap
57%
anbefaler
Codan Forsikring

"Trenering av saksbehandling og uriktige opplysninger"

Omtale om Codan Forsikring skrevet av L. H for 08.10.2018 23.56

Codan Forsikring har totalt 290 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Codan Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Trenering av saksbehandling og uriktige opplysninger"
4 syns denne omtalen er nyttig

I fjor fikk jeg problemer med elektronikken knyttet til parkeringsbremsesystemet, og kontaktet Codan på telefon. Fikk da vite at vår forsikring ikke dekket dette. Senere leste gjennom vilkårene for Kasko Pluss, som vi også hadde i fjor. Der fremkom det at slike skader dekkes, og jeg kontaktet derfor Codan igjen. Jeg møtte en hyggelig saksbehandling, men fikk etterhvert beskjed om at de ikke dekket forholdet (akkurat som i fjor). Da jeg gjorde han oppmerksom på vilkårene, skulle vedkommende sjekke på nytt. Igjen fikk jeg avslag med begrunnelse i at jeg ikke hadde fulgt servicene på bilen, og at en slik skade kun oppsto som en følge av at servicen ikke ble fulgt (det er jo da pussig at en slik skade er nevnt i vilkårene). Jeg hadde imidlertid fulgt alle servicer på merkeverksted, og hvordan Codan hadde kommet frem til noe annet undres jeg over. Saksbehandleren, som hele tiden var hyggelig, ba meg sende over både verkstedsrapportene samt kvitteringene på servicene. Dette hadde jeg heldigvis, så det ble sendt over. Først da aksepterte Codan ansvar. Jeg synes denne saksbehandlingen er under pari, og totalt unødvendig. Det hjelper lite med hyggelige saksbehandlere, om selskapet forsøker å unndra seg ansvar. Spesielt ille synes jeg dette er fordi vi tegnet forsikringen gjennom fagforeningen, og er således en av mange kunder fra samme etat som bruker Codan.

Svar fra Codan Forsikring
29.10.2018 12.50
Hei L.H.
Skjønner at du ikke har hatt den beste opplevelsen med skadebehandling her hos oss, det er selvfølgelig beklagelig var vår side. Kjempe fint med tilbakemedlinger slik at vi kan forbedre oss, send gjerne inn historien din på epost til kunde@codanforsikring.no så vi kan ta dette videre.
Hilsen Codan.
Bytt.no
"Trenering av saksbehandling og uriktige opplysninger" skrev L. H om Codan Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Codan Forsikring?
Gjør som L. H og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Codan Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Svindel"
5 syns denne omtalen er nyttig

Snart 4 år med styr med skadeforsikring. Nekter og utbetale noe, selv om jeg nå står som arbeidsufør grunnet denne arbeidsulykken. Selv med advokat styres det videre. Snakkes i retten

Svar fra Codan Forsikring
29.10.2018 12.46
Hei Tonje.
Det er veldig kjedelig å høre at du er misfornøyd og hatt den opplevelsen hos oss, send oss gjerne en skriftlig klage til kunde@codanforsikring.no - vi bendler saken så fort som mulig.
Hilsen Codan.
Hans E. B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Siste regning"
1 syns denne omtalen er nyttig

Stigning på mer enn 20% uten forvarsel liker jeg svært dårlig.

Jan E. J
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Svarer ikke på mail."

Dårlig oppfølging etter at avtale er inngått. Svarer ikke på mail om vilkårene.

Svar fra Codan Forsikring
25.09.2018 13.55
Hei Jan.
Oi, slik skal det ikke være. Svartidene våre på e-post er som oftest innen én virkedag. Hvis du fortsatt ikke har fått svar kan det ha skjedd en glipp her med e-posten din, og det er veldig beklagelig. Fint om du sender en ny til kunde@codanforsikring.no eller ringer 408 06300 så hjelper vi deg så raskt vi kan.
Med vennlig hilsen Codan Forsikring
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundebehandling og helt paranoide ved skadeoppgjør!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Her har jeg fått den dårligste kundebehandlingen så langt i mitt 50 år gamle liv!! Jeg blir mistenkeliggjort og sett på som potesielt kriminell ved innlevering av skademelding på en triviel, ryddig og grei sak som er spesifisert som noe Codan skal dekke. Jeg er helt sjokkert over at det er mulig i Norge i 2018. Dette kan bare oppsummeres i ei kort setning: Hold dere unna dette selskapet!!

Svar fra Codan Forsikring
13.09.2018 11.23
Hei Nils.
Det er veldig leit at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Det tar vi selvfølgelig alvorlig. Hvis du ønsker kan du sende en formell klage til kunde@codanforsikring.no, så får vi sett på saken på nytt.
Vennlig hilsen Codan
Codan Forsikring har totalt 290 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR