Meny

Enter Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Enter Forsikring
2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Dårlig
Skadeoppgjør
Middels
21
av 30 innen
forsikringsselskap
26%
anbefaler
Enter Forsikring

"Paragrafrytteri og millimeterpresisjon"

Omtale om Enter Forsikring skrevet av Als for 03.02.2021 12:09

Enter Forsikring har totalt 188 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Enter Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Paragrafrytteri og millimeterpresisjon"

Sommeren 2019 (knappe 3 måneder før hovedforfall) så jeg at jeg var i ferd med å overstige tillatt kjørelengde (20 000km) og ba om å få økt kjørelengden for "inneværende periode" til 25 000km hvilket jeg også fikk en tilleggsfaktura for (Enter satte opp kjørelengden også for neste kjøreperiode, men jeg fanget dessverre ikke opp det). Jeg bruker bilen til&fra jobb, men pga pandemien så har jeg hatt hjemmekontor og dermed mye mindre kjøring som følge av dette (ca halvparten går med til det). Jeg forventer at årets (2021-2022) behov blir mye mindre som følge av dette, så før hovedforfall så ba jeg om pris på 8 000km. Enter ville ikke matche prisen jeg fikk hos Storebrand, så jeg byttet, men selv om jeg hadde kjørt mye mindre enn tillatt (og har bevist at dette skjedde i siste periode) så nekter de å refundere til lavere kjørelengde (selv om de opprinnelig hevdet å ha korrigert for dette...). To ting å være klar over; 1) Dersom man ikke sier ifra innen hovedforfall (hvilket jeg gjorde) så kan du dra dit pepper'n gror (det gjelder ikke bare Enter) 2) Dersom du ikke leser av kmstand ved hovedforfall så kan du i hvert fall dra dit pepper'n gror (ikke kjent med at det gjelder andre plasser). Selv om jeg kan bevise at jeg har kjørt mindre enn 20 000km siste periode (ved å fremlegge dokumentasjon på bilens kmstand pr hovedforfall) så velger Enter å regne gjennomsnittlig kjørelengde fra jeg oppjusterte kmstand (Enter har visst ikke fått med seg at vi har en pandemi og at mange har hjemmekontor) og kommer da rett over 20 000km (20 450 - 20 800 km/år alt etter hvilken dag du spør). Jeg tørr ikke å tenke på hva denne form for paragrafrytteri og millimeterpresisjon, komplett blottet for alt av skjønn og fleksibilitet, kan innebære dersom man kommer inn i en vanskelig forsikringssak!

Bytt.no
"Paragrafrytteri og millimeterpresisjon" skrev Als om Enter Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Enter Forsikring?
Gjør som Als og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Enter Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Forferdelig dårlig kundeservice, samtidig som at det er dyrt. Føler meg lurt"

Har en rekke ganger spurt om å slutte å sende brevpost, det har de ikke klart å slutte med. Har sendt purringer til meg som jeg ikke har fått med meg, og ingen påminnelser på Mail, noe som gjør at jeg våkner til en uforsikret bil. Elendig service og dårlig pris. Aldri igjen.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Her må du purre, styr unna."

Ser at det er noen som har positivt inntrykk av Enter. Det er jo bra, men var det etter ett uhell. Jeg fikk en bil i front da den kom over i min kjørebane. Min bil totalvrak, var en ny bil. Kom ut fra sykehus, ingenting skjedd ifb. med forsikring. Jeg måtte gjøre alt, innhente alle opplysninger fra politiet. Til og med skaffe motpartens forsikringsselskap, Enter hevdet at de ikke kunne skaffe dette? Personskade avdelingen er veldig vanskelig og få tak i. Og de er ikke der for og hjelpe deg, kun for og redusere/trenere utbetaling. Selv om dette ikke var noe som kunne lastes meg. Så styr unna, du merker først hvordan selskapet er når uhellet er ute. Kundeservice lik null.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Rimelig på bil og raskt oppgjør ved uhell"
1 syns denne omtalen er nyttig

Forstår ikke all den kritikken her inne, men vi er vel sånn vi mennesker . kritikk skriver vi flittig, men ros og gi positiv tilbakemelding er vanskelig. Jeg er godt fornøyd med Enter, både på bil og hus.

Dag E. N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Best på pris/dekning"
1 syns denne omtalen er nyttig

Eneste ulempen er at jeg ikke får tegne ny forsikring med like god pris som jeg fikk når jeg kjøpte forrige bilen.

Enter Forsikring har totalt 188 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR