Meny

Fremtind Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Fremtind Forsikring
4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
5
av 20 innen
skadeforsikring
76%
anbefaler
Fremtind Forsikring

"Hårreisende uryddig."

Omtale om Fremtind Forsikring skrevet av Vidar O for 04.10.2022 00:21

Fremtind Forsikring har totalt 16448 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fremtind Forsikring?
Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Hårreisende uryddig."

Den inngåtte boligforsikringsavtale var for et selveid rekkehus - i 6-mannsbolig. At dette er selveid rekkehus fremgår uttrykkelig av selve forsikringsavtalen. Jeg fikk problem med felles kloakkavløp. Selskapet ordnet med spyling av rør, og kamerainspeksjon. En kamerainspeksjon som jeg fikk opplyst at viste rørskader. Etter at skadebehandlingen hadde stått tilnærmet bom stille og "samlet støv" i nesten 2 måneder, "oppdaget" selskapets saksbehandler så at dette er et rekkehus med felles avløp!! Iflg. skadebehandler var dette eierforholdet noe som kompliserte saken så mye at det var nødvendig med ny besiktigelse med kamerainspeksjon! Som at det liksom var ny opplysning for skadebehandler at dette er selveid rekkehus med felles kloakk! Som at det liksom ikke fremgår av selve forsikringsavtalen! Det er vel et understatement å si at jeg opplevde dette som en trenering av skadebehandlingen på et høyst usaklig og uryddig grunnlag. På toppen av dette mente selskapets saksbehandler at det var nødvendig med ny kamerainspeksjon. Dette fordi selskapets skadekonsulent / takstmann angivelig hadde slettet opptaket fra den første kamerainspeksjonen. For å forvisse meg om at forsikringsselskapets takstmann ved en ny kamerainspekjsjon ville aktivt prøve å gjenfinne og dokumentere de rørskader som ble observert, men slettet fra opptak første gangen, spurte jeg helt konkret om gjenfinning av de observerte skader første gangen inngikk i hans mandat fra forsikringsselskapet ved ny besiktigelse. Det ville han ikke svare på! Skadebehandlers "oppdagelse" etter 2 måneder om at dette er et rekkehus med felles kloakkavløp, er i seg selv svært påfallende. At dette er selveid rekkehusleilighet fremgår tindrende klart av selve forsikringsavtalen. Sletting av opptaket/ dokumentasjonen for skade / forsikringskrav fra selskapets første kamerainspeksjon av kloakkavløp, representerer et ytterligere sterkt avvik fra det man skulle forvente ved en ryddig skadebehandling. Dersom forsikringsselskapets takstmann var nøytral, ville det etter min oppfatning ha vært en selvfølge at han bekreftet at han ville prøve å gjenfinne og dokumentere disse rørskadene ved hans nye besiktigelse / kamerainspeksjon. Mitt klokkeklare råd ut i fra disse erfaringer med Fremtind: Styr langt unna dette forsikringsselskapet når du skal tegne forsikring / evt. vurderer å flytte forsikring. Mvh. Vidar O.

Bytt.no
"Hårreisende uryddig." skrev Vidar O om Fremtind Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Fremtind Forsikring?
Gjør som Vidar O og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fremtind Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Øystein K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Stor kundeverdi"

Opplever stor kundeverdi i Fremtind. Rask hjelp og stor kundeverdi. Ekstra pluss med tilknytning via lokal sparebank.

Bård A. H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Et selskap som benytter enhver sjangse til å lure seg unna dekning"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vår erfaring med selskapet gjør at vi ikke stoler på at Fremtind vil være der for oss om en alvorlig hendelse skulle ramme. Vurderer sterkt å bytte, men Fremtind har gjort at vi egentlig ikke stoler på forsikringsbransjen.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Kjempebra"

Over all forventning. Rask behandling og oppgjør. Kan ikke se at det kan bli bedre.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Raskt og effektivt"

Kundebehandling og rask behandling av saken. Vi var veldig overrasket over hvor fort det gikk og få utbetalt Beløpet

Fremtind Forsikring har totalt 16448 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR