Meny

Frende Forsikring omtaler og erfaringer

2,6/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
20
av 29 innen
forsikringsselskap
49%
anbefaler
Frende Forsikring

"Dyr bilforsikring i Frende"

Omtale om Frende Forsikring skrevet av Nmb for 04.10.2017 12.13

Frende Forsikring har totalt 513 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Frende Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Dyr bilforsikring i Frende"
5 syns denne omtalen er nyttig

Vi fikk tilbud på å forsikre en bil med en under 23 år som medeier og fører, men de trakk tilbake tilbud når vi skulle omregistrere bilen og stod som idioter hos Vegvesenet. Jeg sjekket da alle forsikringer vi hadde og det endte opp med at vi flyttet alle bilforsikringene vi hadde. Prøvde å få tilbud fra Frende på en ny bil nå nylig, da opplevde jeg saksbehandler som ukompetent. De ble gitt tilbud på en bilmodell som ikke finnes, når jeg påpekte det så var selvfølgelig prisen en helt annen og dyrere enn andre tilbud.

Bytt.no
"Dyr bilforsikring i Frende" skrev Nmb om Frende Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Frende Forsikring?
Gjør som Nmb og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Frende Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Ole P. F. J
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Dårligere og dårligere kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt alle forsikringene våre i Frende i mange år. Aldri skader. De siste par år har vi færre forsikringer pga livssituasjon og ny bolig (leilighet). Bilbruken har økt pga nytt arbeidssted.
Kundeservice hva gjelder å få utført endringer har ført til feil i opgitte priser, ift mnd trekk i flere mnd. Spørsmål om pris ved økt antall km pr år gjorde at forsikringen ble endret uten varsel selv om antall km lå under gjeldende avtale. Flere hundre ekstra kroner er nå lagt i avtaletrekk denne mnd. Begrunnes med kompensasjon for tidligere mnd fra hovedforfall. Selv om jeg kun ba om et tilbud. En telefonsamtale for oppklaring gjorde meg mer frustert. Vedkommende kunne kun svare for hva avtalen (som skulle vært et tilbud) var nå og mnd trekk fremover.
Flere mnd for mye trekk ift hva som som sto på forsikringsbevis ble også avvist med at de kunne i vite hva andre gjort..

Fra å være et bra selskap med god kundeservice og konkurransedyktige priser opplever jeg nå det stikk motsatte.
Prisene er fremdeles ok, men kundeservice og feil skremmer meg. At flere også skriver om dårlig håndtering ved skade gjør at jeg nå vurderer sterkt å bytte selskap.

Svar fra Frende Forsikring
05.10.2017 14.29
Hei Ole, leit å høre om frustrasjonen din, og dessverre lite jeg kan gjøre for å løse opp i dette, uten å kjenne detaljene dine. Ta gjerne kontakt med oss direkte, om det fremdeles er noe du lurer på.
Når det gjelder skadeoppgjør, er det jo verdt å ha i mente at det oftest er misfornøyde kunder som tar seg tid til å lufte ut frustrasjonen sin på nett, så bildet du får her kan bli noe skjevt. I uavhengige undersøkelser (for eksempel EPSI Rating) har Frende de mest fornøyde kundene etter skadeoppgjør.

Hilsen Heidi i Frende
Christoffer E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Jevngode på pris og utmerket på skader"
4 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har vært kunde hos en håndfull selskap, og kan si at Frende er jevnt over på eller såvidt under snittet på pris. Når det kommer til dekning er de helt klart best; spesielt på innbo og reiseforsikring som jeg kun har benyttet til små saker har de en dekning som jeg ikke har klart å finne utfordrere til. Skadeoppgjørene jeg har vært bortpå (kun to mindre skader, en på reise & en på innbo) Har vært svært gode. Representantene har vært hurtige, høflige og profesjonelle i sine svar. Oppgjørene har kommet igjennom som forventet og svært raskt.

Det eneste jeg har hatt å utsette på dem, var når vi vurderte å tegne personlige ulykkesforsikringer. Her var oppfølgingen noe mangelfull. Likevel er dette kun en liten sak, og jeg ville ikke gitt noe trekk i vurderingen per i dag.

Kan anbefales videre.

Svar fra Frende Forsikring
04.10.2017 21.14
Tusen takk for fyldig og god tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Blant de beste i markedet"
3 syns denne omtalen er nyttig

Billigste reiseforsikring. Høyere dekning.
Konkurransedyktige priser på de fleste forsikringsobjekter.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Torstein B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Helt OK, bortsett fra pris på en av bilene"
2 syns denne omtalen er nyttig

De er helt ok, samt lokal representant. Dessverre er de ikke i stand til å gi forsikringspremie ut fra 0 bilskader siste 30 år, men utelukkende ser på bilens HK og ikke på normal kjøring.

Frende Forsikring har totalt 513 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR