Meny

KLP Forsikring omtaler og erfaringer

3,2/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
8
av 25 innen
forsikringsselskap
62%
anbefaler
KLP Forsikring

"Holder ikke det de lover"

Omtale om KLP Forsikring skrevet av Laila R for 22.10.2018 12.30

KLP Forsikring har totalt 168 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med KLP Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Holder ikke det de lover"
3 syns denne omtalen er nyttig

Byttet forsikring i fjor og det ble fort tull. De meldte oppsigelsen på den ene bilen vår i feil navn noe som resulterte at vi måtte tilbakebetale 4 måneder med dyrere forsikring til vårt tidligere forsikringsselskap selv om det var KLP som hadde gjort feilen. dette til tross for at jeg hadde skriftlig bevis på at jeg hadde gitt beskjed om at jeg trodde noe var feil og de insisterte på at alt var ok. I vår ble en mobil nyinnkjøpt til ca 8000 stjålet og vi fikk kun 3000 dekket av KLP. Katten vår fikk en sykdom og vi har hatt store utgifter til veterinær. Selvfølgelig unntak i vilkår for dekning på akkurat den sykdommen. Vi er nå i gang med å finne et nytt forsikringsselskap som har bedre vilkår. Vil fraråde alle å tegne forsikringen hos KLP.

Bytt.no
"Holder ikke det de lover" skrev Laila R om KLP Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med KLP Forsikring?
Gjør som Laila R og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om KLP Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Arnstein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Bra men begynner å prise seg ut"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har flere forsikringer og hatt KLP i flere år men fikk litt sjokk når jeg fikk oppsumeringen 2018. Relativ bra selskap, men dyrt på enkelte forsikringer

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Billigere, men mye dårligere vilkår"
4 syns denne omtalen er nyttig

Jeg vurderte å bytte til KLP forsikring. Jeg fikk tilbud på forsikringer som viste seg å være billigere enn det selskapet jeg har i dag. Fikk inntrykk av "forsikringsrådgiveren" (selgeren), at de skulle være like gode eller bedre enn mitt nåværende forsikringsselskap. Etter å ha lest grundig igjennom tilbudet og vilkårene, fant jeg ut at dette ikke stemmer. Samtlige av forsikringene i KLP har dårligere vilkår enn de jeg har i dag. Da hjelper det lite at prisen er noe lavere når vilkårene er mye dårligere... Jeg bytter derfor ikke til KLP forsikring.

-Vurderer du å bytte til KLP forsikring?
LES GRUNDIG IGJENNOM DE SKRIFTLIGE VILKÅRENE!!

Husk:
Mange forsikringsselskaper jobber for at du KUN skal fokusere på prisene og ikke vilkårene... Noe du var forsikret for før i ditt gamle selskap, er man plutselig ikke forsikret for etter å ha byttet selskap. Da hjelper det lite om man sparte noen hundrelapper...
De spør alltid hvilket forsikringsselskap du har i dag, for å kunne finne noe de er litt bedre på slik at du skal bytte. De nevner aldri hva som er dårligere... -Vær kritisk!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Brukte over 2 måneder på skadeoppgjør!!!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Hadde bil og husforsikring hos klp, billig var dem. Men når uhellet skjedde viste seg hvorfor de var billige forholdet mange andre! Jeg ble behandlet dritt og fikk kjeft hver gang jeg ringte og spurte om saken. KLP nektet å dekke noe av skaden som bilen fikk når uhellet skjedde og de mente at jeg drev med svindel!! Til slutt dekket de alt men jeg måtte bruke advokat for løse saken!!! DERFOR ANBEFALER JEG INGEN TIL Å HA FORSIKRING HOS KLP!!!

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Skadesak ble ordnet fort og uproblematisk. God service."

Konkurransedyktige priser. Gode erfaringer. God veiledning i det å melde skade digitalt.

KLP Forsikring har totalt 168 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR