Meny

Nemi Forsikring omtaler og erfaringer

3,4/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
5
av 29 innen
forsikringsselskap
67%
anbefaler
Nemi Forsikring

"Elendig kundeservice"

Omtale om Nemi Forsikring skrevet av Odd for 26.04.2020 12.56

Nemi Forsikring har totalt 1008 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nemi Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice"
4 syns denne omtalen er nyttig

Om fokus kun er på årspremien kan du godt velge Nemi. De kan gi gode tilbud og øker så prisen kraftig i ettertid. Tilbyr en elendig kundeservice og forsikringsagenter som feilinformerer. Ingen hjelp å få om uhellet er ute. Et selskap gjennomgående preget av rot.

Bytt.no
"Elendig kundeservice" skrev Odd om Nemi Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Nemi Forsikring?
Gjør som Odd og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Nemi Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"God erfaring. Følte meg ikke tvunget for ekstra avtaler."

God service. Det var lett å bytte og selgeren var ærlig når han sa direkte om visse avtale blir virkelig billigere eller nei, selv om det én forsikring var ca. det samme pris som nåværende selskapet, jeg byttet til Nemi fordi selgeren var ærlig og sant. Takk!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Dårlig oppfølging"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg fikk vann i kjelleren på grunn av graving i hagen. Jeg tok skaden på min forsikring og ble da trukket for egenandel. Nemi tok kontakt med gravefirmaets forsikringsselskap og fikk tilbake skadeoppgjøret som de hadde betalt til meg. Da har vel ikke min forsikring blitt belastet og jeg burde få igjen egenandelen, noe som ikke har skjedd. Dette er ting som det ikke skulle være nødvendig for meg å følle med på. Det tok også lang tid før takstmann kom. Dårlig.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Vanskelig dialog"
5 syns denne omtalen er nyttig

Det skal sies, Nemi har gode priser på sin forsikring. Men, det er jo først når en trenger hjelp en ser hva pengene er verdt. Jeg får nå refundert for min avbestilte reise grunnet regjeringens reiseråd i forbindelse med Covid19, men ikke uten en viss frustrasjon og lang ventetid som forklares med at prioriteringen har blitt gitt til de som allerede var på reise. I midten av April skulle en tro at de fleste i den gruppen er hjulpet hjem. Min side er som flere nevner nede siden lang tid tilbake, får derfor ikke sjekket detaljene på min avtale. Dernest kommer alle henvendelse via én mailadresse, ikke direkte til den som behandler min sak. Jeg har dermed hatt to kundebehandlere, og da jeg ønsket å ettersende dokumentasjon kunne jeg ikke finne en post adresse direkte til den riktige. Kundebehandler var heller ikke spesielt interessert i den dokumentasjon jeg ønsket å ettersende etter vår telefonkontakt. Nemi må aller først få sin nettside i orden slik at kundene kan logge inn og se sine avtaler. Dernest bør det være én kundebehandler som gir tilgang til sin mailadresse og et direkte telefonnummer. Jeg opplever å ha hatt en begrenset mulighet for kommunikasjon. Jeg er nå i gang med å undersøke betingelser hos andre aktører for mine forsikringer.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Ingen hjelp og få ved skade nekter for alt ansvar"
5 syns denne omtalen er nyttig

Det ble sprengt hus tomt ved mitt hus, fikk skader på grunnmur tak og knust bad og det er motpart som skal dekke dette, men mitt selskap Nemi nekter. Det er gamle skader sier de. Fikk ingen nabovarsel eller det ble ikke tatt bilder eller tilstand på husene rundt om før de sprengte og Nemi nekter på å hjelpe. Folkens bytt selskap omgående, dette er et elendig selskap. De er bra på pris, men hva hjelper det da du må dekke skader som du blir påført av andre. Dårlig og svare på tlf og mail.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Nemi Forsikring har totalt 1008 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR