Meny

Tryg Forsikring omtaler og erfaringer

2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
19
av 29 innen
forsikringsselskap
48%
anbefaler
Tryg Forsikring

"Ingen service når uhellet er ute!"

Omtale om Tryg Forsikring skrevet av Bård for 06.01.2020 17.47

Tryg Forsikring har totalt 1013 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Tryg Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Ingen service når uhellet er ute!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Føler seg veldig lite ivaretatt, vil ikke informere om annet en hva du ikke har krav på, venter fortsatt på oppgjør 1 år senere, sa jeg hadde merutgifter på over 150 000 i midlertidig bolig mens de drenerer seg fram. Fikk forslag tilbake fra Tryg de skjønte jeg hadde hatt utlegg og tilbød meg 30 000. Og nektet meg deler av merutgifter pga «i normal reperasjonstid» Alt må kjempes for og Tryg er ute etter å servere skambud med egne takstmenn som gir deg takst i Trygs favør. Visste at folk kalte forsikringsselskap kjeltringer men ALT HAR VERT FEIL FRA TRYG. Sender du inn opplysninger til dem i forhold til krav så utelater de punkter da du får svar og sakte men sikkert over tid glemmer du ting du skulle hatt med på totalen. Denne saken er fortsatt ikke over så det er bare å ta kontakt om dere ønsker en ny sjanse til og vise meg at jeg tar feil. Skadenummer 198****7 Bård

Svar fra Tryg Forsikring
21.01.2020 14.28
Hei Bård,

Det er ikke noe kjekt å høre at du har opplevd skadeoppgjøret hos oss slik. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du ønsker at vi skal få sett på saken med nye øyne, eller om det er noe annet vi kan gjøre for deg her.

Med vennlig hilsen,
Tryg Forsikring
Bytt.no
"Ingen service når uhellet er ute!" skrev Bård om Tryg Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Tryg Forsikring?
Gjør som Bård og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Tryg Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Driver med lureri"

Unngå for en hver pris! Vi hadde for noen år siden innbrudd på butikken vår. Etter at vi hadde blant annet gått igjennom låssystemene våre, med informasjon om at låsene nettopp hadde blitt skiftet, så vi hadde kontroll på alle nøklene, konkluderte representanten fra Tryg at vi ikke kunne få noen erstatning på grunn av at vi ikke hadde lås på butikken. 🤪🤣 For litt siden ble min kjæreste overtalt av sin far til å bytte våre personlige forsikringer, gjennom hans bekjent, til Tryg. Lite trygg følte jeg meg. Når If endelig ringte oss for å få oss tilbake, har det bare vært lureri med oppsigelsen av forsikringene. Vi har måttet ringe menge ganger over tid før vi endelig fikk avsluttet forholdet. Nå driver de å sender purregebyr på nesten 400kr på purringer som ikke er sendt ut fakturaer på. Lete beløp det siste, men det faller inn i rekken av lureri fra Tryg.

Svar fra Tryg Forsikring
16.01.2020 13.55
Hei Tom R.

Det er ikke noe kjekt å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss i Tryg. Vi jobber hver dag med å tilby kundene våre gode forsikringer og rådgivning, og er åpen for forslag om det er noe vi kunne gjort annerledes for deg.

Mvh
Tryg forsikring
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Fornøyd"
1 syns denne omtalen er nyttig

Brukbar service lett og få tak i👍Tenker dei er seriøse og enkle og forholde seg til viss eg får en skade på bilen. Synest dei er litt dyre men fornøyd.

Svar fra Tryg Forsikring
08.01.2020 15.47
Hei Frode!

Takk for hyggelig tilbakemelding:)

Mvh
Tryg forsikring
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Helt greit"

Ba om tilbud på ny hytteforsikring. Ble en del dyrere enn nåværende eier som har forsikring i samme selskap.

Svar fra Tryg Forsikring
16.01.2020 13.54
Hei Lars!

Ta gjerne kontakt med oss for en gjennomgang av avtalen din for å se om det er mulig å gjøre noe med prisen på fritidshuset.

Mvh
Tryg forsikring
Birgitte
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Ikke så TRYGG, med TRYG!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Tidlig vinter opplevde jeg alle bileiers mareritt! Bilen sklei og jeg kræsjet i autovern på glatt føre, FELGEN SPRAKK! Og hele siden ble ripet, bulket. Jeg skjønte det var hardt når jeg så felgen hadde sprukket enda jeg kjørte sakt, pga glatt føre. TRYG reparerte: Bil markedsverdi 130.000kr for 110.750kr (85% av bilens markedsverdi!) samt Utgifter til leiebil 12512,50kr og tauing av bil. Jeg kjører ut av verksted, turbo ryker. Tryg sin konklusjon: det har ingenting med kræsj å gjøre. DET VAR TILFELDIG, smell ikke hard nok! Jeg klør meg i hodet, har truffet fortauskant før, FELGEN SPREKKER IKKE SÅ LETT!! Tryg tok ikke diagnose, sjekket IKKE turbo før reparasjon. Ikke prøvekjørt før utlevering! De begynte rett og slett å reparere ytre synlige skader uten å sjekke innsiden/motor. Nå sitter jeg alenemor en mil fra nærmeste butikk, ikke bussforbindelse og uten bil. Jeg lever på andres gavmildhet med hensyn til lån av bil! Jeg har en hestehenger som fikk nye bremser hele veien rundt i sommer, pris ca 10.000kr som blir stående og muligens ruste pga manglende bruk. Skjønner ikke regnestykket til TRYG og deres manglende vilje til å rydde opp i eget surr og rot! STYR UNNA! IKKE SÅ TRYGG, med tryg!

Svar fra Tryg Forsikring
08.01.2020 15.29
Hei Birgitte!

Det var leit å høre at du har hatt en slik opplevelse med oss i Tryg. Du må gjerne ta kontakt med oss, slik at vi kan få sett på saken din på nytt.

Mvh
Tryg forsikring
Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Tryg Forsikring har totalt 1013 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR