Meny

WaterCircles Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til WaterCircles Forsikring
3,7/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
4
av 31 innen
forsikringsselskap
73%
anbefaler
WaterCircles Forsikring

"Styr unna!"

Omtale om WaterCircles Forsikring skrevet av Tone for 16.08.2021 09:08

WaterCircles Forsikring har totalt 168 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med WaterCircles Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Styr unna!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Hadde en liten forsikringssak, tok i den forbindelse kontakt med WaterCircles på Mail. Det var rett og slett umulig å oppnå kontakt! Det har også vært mye rot med faktura, det har vært vanskelig å forstå hva som henger etter gang på gang. Nå etter forsikringen er sagt opp kommer det enda regning. Har igjen prøvd og få kontakt men det er som tidligere sagt helt umulig å oppnå kontakt. Styr unna!

Bytt.no
"Styr unna!" skrev Tone om WaterCircles Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med WaterCircles Forsikring?
Gjør som Tone og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om WaterCircles Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Christine C
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Begynte bra, endte med bare rot, feil og lite kommunikasjon"
1 syns denne omtalen er nyttig

Bra i oppstarten. Deretter: Vanskelig å få svar, flere bytter av rådgivere. De glemte å avbestille en av bilene hos forrige forsikringsselskap - så jeg betalte dobbelt i 4 måneder. Og da ville de at JEG skulle kontakte forrige selskapet og ordne opp. Fikk ikke svar da jeg solgte båt og ønsket å forsikre den nye. Det førte til at jeg måtte bytte rådgiver nok en gang for å få svar. Kronen på verket: Fikk ny avtale etter et år, og de hadde glemt å inkludere huset vårt. Jeg ga en tydelig tilbakemelding, fikk ikke svar (igjen) og dermed ble det bytte til Gjensidige, som er helt fantastiske. Savnet å ha mulighet til Min side, og mislikte å betale for hele året.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"HOLD DERE UNNA"

Veldig hyggelig han jeg kjøpte forsikringen av og veldig billig ble det,. Kanskje derfor de holder igjen når uhellet til forsikringstakere er der. Veldig mye grums idet forsikringsselskapet vist man begynner å undersøke litt. Så jeg sier bare til dere ..vil dere spare penger der og da... Ja kjøp forsikring der eller la vær i stedet 😂. Jeg håper at ingen går i samme fella som jeg og vil spare penger. Så jeg sier bare fra at ikke gjør den samme feilen mange av oss har gjort... HOLD DERE UNNA OG SMIL🙂🙂🙂🙂🌞🌞

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Rask hjelp, god kundeservice og fin pris"

Var litt usikker når jeg ble tilbudt å gå over til WaterCircles for ett år siden, men med prisene og omtalene jeg leste gikk jeg for det. Hadde i sommer en viltpåkjørsel med bilen, meldte ifra til WaterCircles, der fikk jeg god hjelp og bilen ble reparert raskt. Veldig fornøyd!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Jeg anbefaler ikke"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg solgte bilen, men i 4/5 måneder måtte jeg betale forsikringen ved å ringe og forklare hver måned. senere, en merkelig kostnadsberegning, pengene tilbake og en tilleggsavgift. Jeg anbefaler ikke

WaterCircles Forsikring har totalt 168 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR