Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
Allente TV
1.6
772 verifiserte omtaler

Allente TV omtaler og erfaringer

1.6
Dårlig
772 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#5
Forferdelig
Allente TV er rangert
#5 av 5 tv-selskaper
16%
Dårlig
16% anbefaler Allente TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 771 omtaler om Allente TV

FILTRER OMTALER
57
46
52
83
533
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Allente TV
Allente TV har 771 verifiserte omtaler på Bytt.no

Vanskelig å få kontakt

Omtale av  Christer O

Selv om abb. mitt er sagt opp fra min side, så fortsetter de å sende regning, samt inkasso. Jeg har vært I kontakt flere ganger uten at det har hjulpet noe. De sier jeg ikke har noe abonnement, og at jeg bare skal slappe av. Prøver å forklare at jeg ikke er kunde hos dem, men de bare ignorerer. Ikke kan man sende epost heller. Jeg tenker at dette gjelder ikke bare meg, gud vet kor mange de sender regninger til, uten at de har abb. Verste leverandøren av bredbånd jeg har vært borti. Anbefaler på det sterkeste og IKKE inngå avtale med allente. Reinspikka SVINDEL. STYR UNNA for guds skyld.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Allente TV?
Tar 2 minutt

TV i dag er regelrett DRITT!

Omtale av  Brynjar J

Vi får høre om hvor ENKELT ting er i dag. Teknologien kjenner ingen grenser. Ja, hvis vi snakker om grenseløs mainnskit og problemer. ALT dere leverer, og nå snakker jeg om ALLE TV-leverandørene, er et salig kaos. Og prisene bare stiger. Digitale bokser som er så treg og full av bugs og feil. Parabolhoder som visstnok skal klare å levere signaler via single LNB. Parabol som har konstant 95% signal, men som likevel "kutter" og kommer tilbake hvert 3. sekund. Tv i flere rom funker ikke. Patetisk og latterlig kundebehandling. Jeg har montert flere titalls parabolen de siste 20 år. Og da det var canal digital og viasat, hadde jeg ALDRI problemer. Men det digitale "framskritt" er f... ikke noe framskritt. Fy f... for noe søppel. Og jeg har MYE erfaring med TV OG parabol. Det verste av alt er at det hjelper ikke å bytte leverandør. Alle er like jævlig dårlig. Nå blir alt sagt opp. Hos meg selv, mine foreldre, søsken, på hytta. Det er flere eldre mennesker jeg har prøvd å hjulpet de siste årene. Noen har prøvd ALLE leverandører. Foreslår dere bytter navn fra ALLENTE til AMBIVALENTE eller Ante Valente. Dere kan stappe alt utstyret dere har så langt inn i kaviarkrysset dere klarer. Kanskje signalene blir bra da!

Forvrenger sannheten.

Omtale av  Knut

Ønsker med dette å advare alle mot å bli kunde hos allente. Det selgerne sier, stemmer aldri med virkeligheten. Av grunner man ikke forstår blir fakturaen dyrere enn det som sies av selgerne. Jeg har vært kunde i mange år siden jeg ikke hadde noe alternativ her jeg bor. Har aldri vært fornøyd, og ville derfor si opp abonnementet. Til og med det viste seg å bli problematisk. Det viser seg at skriftlig oppsigelse ikke godtas. SLÅ DEN !!! Her kan alt bli bedre.

Få kontakt med kundeservice.

Omtale av  Ole M

Når jeg ringer Allente kundeservice så får jeg beskjed om at kundesenteret er stengt. Ok. Men hvorfor kan de da ikke samtidig fortelle NÅR senteret er åpent ????😡😂🥲🤣😫 Så er det å forsøke, noe som er svært vanskelig å finne åpningstidene på nettet

STYR UNNA !

Omtale av  Liv

Levere ikkje , svært dårlig service, tv er stort sett feilmelding på heile døgnet, masse beklaging og ingen løysing av problem.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Irriterende lang ventetid med pausemusikk når du prøøøver å komme i kontakt med kundeservice.

Omtale av  Ole K. H. T

Fikk parabol og internett installert, samt en dekoder til tv. Dekoderen virket kun på internett, men dekningen var så dårlig at ny dekoder måtte bestilles. Har nå vært 4 døgn uten tv, og regner med et par døgn til før ny dekoder ankommer.

Dårlig

Omtale av  Trine K

Betaler noe jeg ikke får,kontrakt brudd fra allente. Meget dårlig. Jeg kjøpte en basik pakke med bindings tid på 1år,i bindingstiden har allente tatt bort 3kanaler. Jeg betaler nå for noe,jeg ikke får.Jeg ringte kundeservice, kundeservice er ikke ansatt av allente, men er leid inn som konsulenter. Jeg sa til slutt at jeg ville snakke med ledelsen i Allente, de har Ingen kontakt med ledelsen. Dette er veldig dårlig, anbefaler absolutt ikke Allente ..aldri mer.

Allente TV har 771 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Allente TV mener

Allente TV

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR