Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Allente TV
1.5
709 verifiserte omtaler

Allente TV omtaler og erfaringer

1.5
Forferdelig
709 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#5
Forferdelig
Allente TV er rangert
#5 av 5 tv-selskaper
16%
Dårlig
16% anbefaler Allente TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 709 omtaler om Allente TV

FILTRER OMTALER
53
40
45
80
491
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Allente TV
Allente TV har 709 verifiserte omtaler på Bytt.no

Arrogant og byråkratisk kundeservice

Omtale av  Stene F

Selger solgte dette inn som Telenor Trådløs bredbånd og Canal Digital var slått sammen og at jeg ville spare penger på å slå sammen. Begge påstander er feil. Kundeservice nekter å akseptere skriftlig oppsigelse, men krever dette muntlig - samt trolig et skjema utfylt.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Allente TV?
Tar 2 minutt

Ikke verdt det!

Omtale av  Mari H

Dårlig utvalg, dårlig appfunksjon og altfor dyrt ift hva du får. Vi betaler oss heller ut av abbonnementet nå og selv om vi taper 80% på det så er det ikke verdt å ha, det er for irriterende å bruke uansett.

Fullstendig ubrukelig dekoder - one place

Omtale av  Olav

Etter mange år på markedet har de enda ikke klart å lage brukbar software til One Place dekoderen. Menyen er forferdelig, og i motsetning til de gamle dekoderne hvor du kun fikk opp de kanalene du hadde betalt for må man her bla i alle verdens kanaler. Når jeg spør hvorfor dette ikke blir ordnet, sier kundeservice at jeg må bruke Favoritter. Merkelig at man må bruke mange tastetrykk ekstra på det som før var enkelt. Opptaksfunksjonen er dårlig, og fungerer ikke hver gang. Opptak fra app har ikke fungert på flere år. Det aller verste er at det mangler spolefunksjon. Dette ble lovet da dekoderen var ny, men har aldri kommet. Som så mange andre ønsker jeg å ta opp programmer og spole over reklamen. Da hopper jeg fram og tilbake en rekke ganger uten å treffe der jeg var kommet til. Jeg har spurt pent hos Allente om å få kjøpt et par av de gamle HD-dekoderne som faktisk fungerte, men det er umulig. HD-dekoderen kunne spole i en rekke forskjellige hastigheter, med og uten bilde. Hvorfor i all verden er det ikke mulig å lage dette på One Place. Så har Allente laget neste dekoder, Allente 1, med omtrent samme elendige programvare og uten spolefunksjon. Er det mulig......

Trakk faktura på 5200

Omtale av  Bråthen

Ikke bra ,meget arrogante på kundestøtte,de trakk meg dobbelt på 5200 ,og sa det tar to uker og få pengene tilbake ,og sa sa de at de beholder neste regning på 1200, til regning på ,forfall 15,04 ,og at det kan ta flere uker før pengene blir over ført ,og en uke siden hadde jeg ikke tv ,da de hadde en feil ,8 timer på tlf for feilen Hvar fikkset med en som kunne ,dette er jo ikke bra ,og hadde ikke mat penger i helgen da jeg er tryggdet ,

Allente app virker ikke er ustabil

Omtale av  Morten K

Appen virker ikke, veldig ustabil, hadde det ikke vært for parabol på hytta, så hadde jeg avsluttet abonnementet. Satellitt tv virker bra, men ikke appen.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Fryktelig treg

Omtale av  Roy

Allente har brukt et par år på å lage en app for samsung tv. Når den kommer er den det tregeste appen jeg har brukt. Lang oppstartstid. Henger etter trykk på fjernkontroll. Elendig buffering som gjør at streaming fryser. Rett og slett elendig og utrolig at et så stort selskap slipper noe slikt til markedet.

Innlogging

Omtale av  Terje

Vanskelig å logge inn på min side. Ellers fornøyd .

Allente TV har 709 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Allente TV mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR