Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
Allente TV
1.6
771 verifiserte omtaler

Allente TV omtaler og erfaringer

1.6
Dårlig
771 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#5
Forferdelig
Allente TV er rangert
#5 av 5 tv-selskaper
16%
Dårlig
16% anbefaler Allente TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 771 omtaler om Allente TV

FILTRER OMTALER
57
46
52
83
533
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Allente TV
Allente TV har 771 verifiserte omtaler på Bytt.no

Fryktelig treg

Omtale av  Roy

Allente har brukt et par år på å lage en app for samsung tv. Når den kommer er den det tregeste appen jeg har brukt. Lang oppstartstid. Henger etter trykk på fjernkontroll. Elendig buffering som gjør at streaming fryser. Rett og slett elendig og utrolig at et så stort selskap slipper noe slikt til markedet.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Allente TV?
Tar 2 minutt

Innlogging

Omtale av  Terje

Vanskelig å logge inn på min side. Ellers fornøyd .

Anbefaler alle til å tenke seg grundig om

Omtale av  Hege

Håper virklig dere mister alt av kunder🤬Jeg anbefaler alle å tenke seg grundig om føre dere velger Allente de har lurt meg for mange tusen og sier jeg har sagt ja til en pakke jeg overhodet ikke sa ja til🤬🤬de har heller ingen bevis på at jeg har sagt ja da de nekter meg å høre samtalen mellom de🤬🤬De juger Og er overhodet ikke intresert å ordne opp fyfaen for ett drittselskap🤬🤬

Binding

Omtale av  Jan A

Når jeg tegnet binding hadde jeg tippeligaen samt Disney+. Dette forandrer de uten noe varsel, De tilbyr en ekstra pakke med tv2 sumo som jeg må betale det dobbelte av mitt abbonemang. De tar ikke hensyn i det hele tatt at de har binding med kundene. Lurer på at jeg må kontakte forbrukerrådet for å melde de inn.

Elendig og utilgjengelig kundeservice

Omtale av  Kjetil

Får sjelden eller aldri tak i Allente på telefon. Har prøvd flere ganger å aktivere en ny dekoder. De sier det skal fungere i løpet av 30 min. , men ingenting skjer. Styr unna !

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Vanskelig å få kontakt

Omtale av  Christer O

Selv om abb. mitt er sagt opp fra min side, så fortsetter de å sende regning, samt inkasso. Jeg har vært I kontakt flere ganger uten at det har hjulpet noe. De sier jeg ikke har noe abonnement, og at jeg bare skal slappe av. Prøver å forklare at jeg ikke er kunde hos dem, men de bare ignorerer. Ikke kan man sende epost heller. Jeg tenker at dette gjelder ikke bare meg, gud vet kor mange de sender regninger til, uten at de har abb. Verste leverandøren av bredbånd jeg har vært borti. Anbefaler på det sterkeste og IKKE inngå avtale med allente. Reinspikka SVINDEL. STYR UNNA for guds skyld.

TV i dag er regelrett DRITT!

Omtale av  Brynjar J

Vi får høre om hvor ENKELT ting er i dag. Teknologien kjenner ingen grenser. Ja, hvis vi snakker om grenseløs mainnskit og problemer. ALT dere leverer, og nå snakker jeg om ALLE TV-leverandørene, er et salig kaos. Og prisene bare stiger. Digitale bokser som er så treg og full av bugs og feil. Parabolhoder som visstnok skal klare å levere signaler via single LNB. Parabol som har konstant 95% signal, men som likevel "kutter" og kommer tilbake hvert 3. sekund. Tv i flere rom funker ikke. Patetisk og latterlig kundebehandling. Jeg har montert flere titalls parabolen de siste 20 år. Og da det var canal digital og viasat, hadde jeg ALDRI problemer. Men det digitale "framskritt" er f... ikke noe framskritt. Fy f... for noe søppel. Og jeg har MYE erfaring med TV OG parabol. Det verste av alt er at det hjelper ikke å bytte leverandør. Alle er like jævlig dårlig. Nå blir alt sagt opp. Hos meg selv, mine foreldre, søsken, på hytta. Det er flere eldre mennesker jeg har prøvd å hjulpet de siste årene. Noen har prøvd ALLE leverandører. Foreslår dere bytter navn fra ALLENTE til AMBIVALENTE eller Ante Valente. Dere kan stappe alt utstyret dere har så langt inn i kaviarkrysset dere klarer. Kanskje signalene blir bra da!

Allente TV har 771 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Allente TV mener

Allente TV

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR