Meny
Canal Digital Kabel TV er nå Telenor TV
Canal Digital Kabel TV ble den 23. oktober 2018 en juridisk del av Telenor, og heter nå Telenor TV.

Telenor TV omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,3/5
Forferdelig
Kundetilfredshet
Forferdelig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
7
av 7 innen
tv-selskap
18%
anbefaler
Telenor TV
Filtrer omtaler
41
25
16
49
266
Sorter omtaler etter
Viser av 397 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telenor TV?
Johneirik N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Elendig!! Går dessverre ikke å gi færre stjerner"
3 syns denne omtalen er nyttig

Forferdelig dårlig! Ustabilt nett, får under 2/3 av den hastigheten jeg betaler for, kundeservice et kapittel for seg selv der de påstår det er routeren min det er noe feil med...! Har forlangt å få service fra Telenor hit for å nøste opp i hva som er problemet.

Cathrine
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice"
4 syns denne omtalen er nyttig

Elendig kundeservice av dere. Har prøvd å få dekoderen til å virke siden 15.november. Har ringt, ringt, ringt, ringt og ringt. Blitt kastet rundt med 2 virkedager her, 1-3 der og så tilbake til 2 virkedager. Og nå er det blitt mange uker😫og nå må jeg vente 1 til 3 virke dager igjen. Ble ganske sint på telefonen og det hjalp virkelig ikke når kundebehandleren ba oss om å være tålmodige.. vil påstå å si at jeg har vært mer enn tålmodig!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Kundeservice mangel på kompetanse og selvinnsikt"
8 syns denne omtalen er nyttig

Vi flyttet inn i et BBL rekkehus som dessverre har Telenor kabel tv som består av en "bastard" mellom fiber og koakskabel, og i det huset så manglet opplegg i vegger. Da jeg tidligere har lagt opp en del i hus fra både Altibox og Get så tenkte jeg at det var rett frem på lik linje med de 2 andre leverandører noe som jeg viste seg å være feil. Tror det var 4 gang jeg var i kontakt med kundeservice før en kunne fortelle at vi måtte bruke koakskabel fra fiber boks til tuner, så det er tydelig at en del på kundeservice er uten kompetanse på Telenor sine produkter selv om de jobber på kundeservice. Da vi endelig fikk rett info her så koblet vi til koakskabel og fikk da opp feil E9005 i en dialogboks med en knapp som sa RETRY". Da var vi igang igjen med kundeservice som først sa at det er ikke noe problem da tuner ikke er registrert, så etter 15 min så kunne vi ta strømmen på boksen så skulle alt være ok etterpå. Nå viste det seg at det ikke stemte, så for å gjøre 2 uker til en kort fortelling så kontaktet vi kundeservice atter en gang den 4.12 og det var jo en særdeles forferdelig opplevelse av en person som ble både arrogant og "kokkie" etter som samtalen gikk. Jeg ble småforbannet da han ikke gadd å høre på oss da han ba oss trykke på meny på tuner etter han påstod vi var på feil HDMI kanal på tv noe som gjorde at vi fikk feilmelding på tuner samt at vi prøvde etter beste evne å forklare han at det eneste vi kunne gjøre var å trykke på "retry". Han ba meg om å roe meg ned slik at vi kunne samarbeid og vi måtte være tålmodige, og bare det viser jo at vedkommende IKKE bryr seg om kunden som ikke har produktet de betaler for. Hele saken var rett og slett latterlig, og vi burde slippe å snakke med en person som burde hatt sparken på måten han håndterer en slik sak. Dessverre så vet en del av de som jobber i Telenor at de fleste ikke kan ta opp kampen med en så stort firma, men denne gangen vil vi ta det videre med både borettslag og OBOS for å anbefale å skifte til Get eller Altibox. Så til dere som leser min anmeldelse her så har jeg et veldig godt råd, for guds skyld finn en annen leverandør om du skal ha en kjekk hverdag med et produkt som er tilgjengelig når det passer deg og ikke leverandør. Mvh Hans

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Tragisk!!!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Sitter meg ned i sofaen, for å ta en titt på kanalene eg kan velge, for de såkalte 100 poengen som e i basik pakken. Det tar jo sin tid, og når eg skal lagre dette, så går det ikke? prøv igjen seinere, no har det gått 10 timer. Og prøver fremdeles, dette e akkurat det samme som å ha internett, men ikke får lastet inn siden. helt oppgitt og mektig irritert. meldt fra om problemet til kundeservice 2 ganger, men ingen kloke svar. Står ingenting på sidene til Telenor. Helt elendig. Håper andre får en bedre start. Langt ifra fornøyd.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Kundeservice og utstyr er helt elendig"
6 syns denne omtalen er nyttig

Hva som er bra med Telenor TV = ingen verdens ting Hva som kan bli bedre = få lært opp alle som sitter på kundemottaket. Men kanskje det er billig å ansette noen som kan si til kunden skru av og på ruteren din og T-We boksen Har hatt så mye problemer med Telenor at jeg får ikke plass å skrive her. Nå kun dem siste 2 mnd så skulle jeg hatt fiber 500, jeg klarer 200 med å plugge rett i fiber splitteren. På tv og i stua med pc klarer jeg ikke 100 engang. Ruteren står 5 meter fra pc Telenor skylder på at det må være min pc som ikke takler så høy fart :) Sjekket hos en kamerat som hadde 500 linje fra en annet selskap, fikk da 488 på min pc. T-We er bare noe av det verste jeg har vært borti. hos meg detter det ut hver eneste dag og plutselig får jeg feil melding og kan ikke se på opptak eller ukes arkivet. Når jeg ringer til dem som jeg sikkert har gjort 50 ganger bare den siste mnd så blir jeg satt over fra en kundebehandler til en annen og til slutt så har jeg pratet med 6-8 personer hvis jeg ikke bare mister forbindelsen til dem før jeg er så langt og må igjennom hele suppa igjen. Heldigvis så har vi fremdeles Viasat parabol og den bruker vi hver dag med opptak og direkte program, aldri noe tull der. T-we har vi sluttet å bruke nå, den står bare i stuen avskrudd og der skal den stå til bindingstiden er ut og da er det ut med Telenor, så slipper jeg å bruke mye av tiden min til å ringe inn om feil og prate med noen på kundesenteret som overhode ikke har peiling på hva dem holder på med. Neste gang jeg vil prøve meg på tv over nett så går jeg for Altibox. men jeg tror jeg beholder Viasat og streamer på smart tv. Jeg sier bare lykke til med Telenor til dere som skal ha Telenor .

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Service"
2 syns denne omtalen er nyttig

Mine erfaringer med Telenor er dårlig service. Med canal digital fikk vi alltid ny fjernkontroll når den vi hadde slutter å virke å det skjer for ofte med de. Med Telenor ble vi bedt om å betale. Vi vurderer å bytte til noen andre nå.

Kundetilfredshet
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ikke fornøyd med ny t-we"
10 syns denne omtalen er nyttig

Latterlig poengsystem for å velge tilleggskanaler utover grunnpakke! Innholdet og navigering på selve boksen har ikke blitt til det bedre, må navigere mye mere frem og tilbake, eksempelvis lang vei å gå for å komme til opptakslisten! Kan ikke velge annen visning enn standard på TV-guide, Netflix mangler (men det koster vel skjorta av poeng som HBO så man må kutte andre ting som man hadde før, eller betale ekstra). Generelt lite fornøyd med den nye t-we løsningen!

Kundetilfredshet
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dekoder som lyser opp hele rommet"
3 syns denne omtalen er nyttig

Dekoder som lyser opp hele rommet. Trenger ikke å si mer, idiotisk. Helt unødvendig å ha grønn lyspære bak dekoderen....

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Mindre justeringsmuligheter med T-We II"
5 syns denne omtalen er nyttig

Vil forandre oppsett av kanalguiden for å bli kvitt blå teksten som jeg er overhodet ikke interessert i. Gikk ikke. Blå skriften er forstyrende og gjøre det mer vanskelig å lese den hvite teksten og få et rask overblikk over hva som går på TV. - Umulig å lese kanalnavn når radiofavorite skal settes opp. Sto ved TV og likevel klarte ikke å lese det som sto der. En sak for Blindeforbundet! - Altfor mange ekstra klikk på T-We II i forhold til tidligere utgaven. Irriterende. - Vil ha byttet om det var mulig, men styret bestemmer.

Magnus L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ventet over 1 måned på internett"
3 syns denne omtalen er nyttig

Vent til Eltel er borte. Null samarbeid. Null service. Null hjelp. Så lenge Telenor velger disse fortjener de forferdelig, de har like stor skyld når de ikke hiver disse på dør. Hjelper ikke at han du snakker med er hyggelig når det ikke skjer noe.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Tuner uten bananstikkere og kundeservice uten kunnskaper for løsninger 🙇"
5 syns denne omtalen er nyttig

Ny tuner fra Telenor har ikke inngang for bananplugger så Bang Olufsen anlegg med høyttalere kan ikke brukes! Beograd 6500 har alt. Ringte Telenor kundeservice tvert og hadde ikke løsninger. Han snakket om biler og retorikk. Ville ikke snakke om tuner og hjelp selv om det er Telenor sitt produkt. Sa forøvrig at en klage ikke ble lest!!! Ville heller ikke si navnet sitt! Så det er ingen å referere til. Telenors KUNDESEVICE 👎 Oppgitt over kundeservice uten kunnskap! Var tydelig at han ikke ville ha reklamasjoner. Skuffet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"CN og Telenor skylder på hverandre"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg får ikke sagt opp og må betale for abonnement til en bolig jeg flyttet fra for et halvt år siden.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"T-We slurver fryktelig mye"
4 syns denne omtalen er nyttig

Nå rant begeret over, etter utallige trøbbel episoder med T-We. nok en gang mistet jeg slutten av en film. Nå byttes det tv leverandør. Angrer på å ha vært så tålmodig med en leverandør som aldri viser vilje til å bedre seg.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Dårligste kundeservice ever!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Chat la på istedenfor å svare på mine spørsmål om når fiber kommer og hva prisen blir. Kundeservice bør skjønne at hvis kunden spør om igjen flere ganger er det fordi de ikke føler at de har blitt hørt, eller har ikke klart å forklare seg godt nok. "kontaktskjema"? Nei, det er i ustand. Ring oss? Ventetid 32 minutter. Jeg vil bytte leverandør av kabel og tv, men Telenor har tilsynelatende monopol der jeg bor, og det er kanskje derfor de gir blaffen i kundens opplevelse av dem om leverandør.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Dårlig kvalitet og problemer på kjøpet"
2 syns denne omtalen er nyttig

Responstid på Kanalskifte og brukervennligheten er meget dårlig dessverre, dårlige dekodere er også plaget med bildekvalitet👎

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Gammeldags men relativt stabil TV tjeneste."
2 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt Telenor / Canal digital i mange år. Har stort sett vært fornøyd. Fiberlinja leverer minst det den skal og er 100% stabil. Dekoderen, selv om den er av nyeste type virker litt gammeldags. Savner skybasert opptak, men er stabilt.

Carine M
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Forferdelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dyrt, leverer ikke utstyret, rot med kundeservicen, måtte betale for hele pakka selv om de kun har levert internett. Historien går helt tilbake til oktober 2017 og vi må fremdeles bruke parabolen for tv

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Kundebehandling anngående oppsigelse"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ikke noe kundevennlig kundeservice på Canal digital når man skal si opp fikk en ekstra måned å betale på grunn av at det er første i dag 2.mnd oppsigelses tid i stedet for 1 som det skal være. datasystemet er sånn sa kunde behandler .(kansje det er på tide og oppgraddere sitt kunde senter/behandler program)?😀

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Holdningen Telenor har til avtaler."
3 syns denne omtalen er nyttig

TV, Bredbånd og hjemmetelefon: Oppsigelsestiden er en måned, og oppsigelsen regnes fra første dag i påfølgende måned. Det vil si at om du sier opp i løpet av september, løper abonnementet ut oktober. Sakset fra Telenor sin beskrivelse av virkningene av en oppsigelse. Min erfaring er at de kutter forbindelsen så snart abonnementet blir sagt opp. Ved krav om å bli koplet opp øyeblikkelig og i henhold til den avtale de selv har produsert, er svaret at det må saksbehandles før en eventuelt kan bli tilknyttet nettet.( leser de ikke sin egen hjemmeside?) Det er kanskje på tide å foreta en gransking av de som er ansvarlig for denne ukulturen.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ikke fornøyd med hjelpen gjennom 7 år. Fornøyd med Twe og internett når det fungerer."
3 syns denne omtalen er nyttig

Etter 7 års problemer, kvier jeg å kontakte Telenor. Settes over hit og dit.. Timesvis med forsøk på kontakt og ikke få det. Stort sett hyggelige kundebehandlere. Problemet ligger i at de skylder på hverandre. Eltel, Canal Digital og Telenor. Jeg er utmattet.. I går traff jeg en som opprettet en sak og jeg lar Telenor få sjanse til å finne ut av problemene mine før jeg avslutter kontakten og går tilbake til antenneløsning og Rikstv og mobilt bredbånd fra Telia. Betaler 15300 pr år og har problemer med nettkvalitet og TV som hakker og fryser og som nå siden før pinse, er helt uten signaler.. Fordi det ikke leveres nok signaler gjennom Fiberen.. Kundebehandleren i går hjalp meg å måle fra pcen.. Signalene var så dårlige at de ikke ville kunne få opp signaler til TVen.. Hvorfor? Det skal nå taes tak i.. Får en refusjon får tid med problemer og forsøk på å få hjelp? Selskapet bør gjøre noe med koordingeringen sin mot kundene.. Det er ikke hver og en som prøver å hjelpe som er problemet.. Det er det oppdelte systemet.. etter min mening..

Aslak E. H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Har fungert problemfritt med Telenor TV"
4 syns denne omtalen er nyttig

Var CanalDigital kunde før. Tilfreds med at Decoder fungerer godt etter at jeg fikk byttet en eldre Decoder fra CanalDigital. Hadde problemer med ustabilt internett. Gjennom god hjelp hos kundeservice fant vi ut at router var defekt. T-we har fungert problemfritt og inneholder mye nyttig. God datasikkerhet. Ok pris. Minus Blir tvunget til å abonnere på grunnpakke med mange søppelkanaler med tomt innhold, for det meste verdiløse idiotiske serier. Skulle heller vært en billigere grunnpakke med kun reklamefrie kvalitets kanaler. Alt for mye ødeleggende reklame, for spilleselskaper. Alt for mange programmer som går i Reprise.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Ingen dekning der jeg bor, bestilt tilleggsutstyr i posten."
1 syns denne omtalen er nyttig

Bestillingen har aldri blitt gjennomført, de sier at pakken er blitt sendt i retur 3 ganger, vi har ikke mottatt hente melding. Vi har vært kunder i 20 år, fortsatt er ikke tlf nr knyttet opp til abonnementet, de skylder på hverandre og lover at de skal ordne opp!! Noen av kundebehandleren skulle bare jobbet skriftlig.

Kristine K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Forferdelig bedrift"
2 syns denne omtalen er nyttig

Lyver til kundene hele tiden. Er et korrupt firma. Stenger kunder ute ifra å abonnere på tjenester uten grunn.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"T-We boks telenor"

Restarter hele tiden og ingen lyd.en uke til ny T-We boks kommer i posten. Ingen kompensasjon. Dårlig.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ringt inn to ganger dekoder virker ikke, blir ikke registrert i systemet."
4 syns denne omtalen er nyttig

Da jeg ringer inn for å skjekke saken min, er den ikke blitt registrert. Min dekoder er defekt og det skulle sendes tekniker med ny boks den påfølgende dagen. Ingen sak ble registrert, og ingen tekniker dukket opp. Da jeg ringer fire dager senere, er saken aldri registrert. Jeg ber om å få snakke med overordnede, men det lar seg ikke gjøre. Ber på chatten om link for reklamasjon, men denne fungerer ikke. Da jeg ringte i dag, bekreftet de at de ikke kunne se at jeg hadde vært i kontakt for fire dager siden og skulle øyeblikkelig ta saken. Som ikke har skjedd.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR