Meny
Canal Digital Kabel TV er nå Telenor TV
Canal Digital Kabel TV ble den 23. oktober 2018 en juridisk del av Telenor, og heter nå Telenor TV.

Telenor TV omtaler og erfaringer

1,4/5
Forferdelig
Kundetilfredshet
Forferdelig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
7
av 7 innen
tv-selskap
19%
anbefaler
Telenor TV

"Ustabilt"

Omtale om Telenor TV skrevet av Roy B for 25.02.2020 21.44

Telenor TV har totalt 363 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telenor TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ustabilt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt fiber og t wee fra Telenor 1 år nå. Tv og Internett er veldig ustabilt. Nå virker hverken tv eller Internett. Internett er mest ustabilt skikkelig dårlig.

Bytt.no
"Ustabilt" skrev Roy B om Telenor TV

Har du en tilsvarende erfaring med Telenor TV?
Gjør som Roy B og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telenor TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig"
4 syns denne omtalen er nyttig

Fikk innstallert på fredag. Nå er det tirsdag og fremdeles ingen TV å se på. Helt utrolig kundeservice som over tlf har bedt oss feilsøke 3 ganger. Ingen interesse av å sende ut en tekniker/installatør for å fikse opp. Alt er koblet riktig - er internett men ingen TV signal.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig tjeneste. Dårlig bedrift. Helt håpløst."

Tregt, uorganiserte, dårlig bildekvalitet. Bare synd at det ikke går å gi 0 stjerner.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Amatørmessig platform og lite serviceminded"
10 syns denne omtalen er nyttig

Telenor t-we har en veldig dårlig løsning på tv funksjonen sin. Den viser deg alle kanalene du ikke har i søketreff, og om det er noe som snart kommer, som du ikke kan se enda, så blir søkeresultatene spammet med utallige episoder av en serie som ikke er vist ennå. Videre er servicen når man tar kontakt helt på trynet. Det spiller ingen rolle hva selger har lovet, for når man har signert for interesse, så blir man plutselig satt i en situasjon der man må betale 9000 kr for å komme ut av en kontrakt man ikke visste man var en del av. Regningene er ikke på hva de lover, og det gjøres hva som helst for å slenge på litt ekstra som ikke er avtalt på forhånd. Og om det opplyses om feilene, så tar det år og dag, dersom du er heldig å få en tilbakemelding, og ikke bare ny regning med enda mere svada.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice! Ting tar tid... Velg noe annet hvis mulig"
8 syns denne omtalen er nyttig

Deler skriftlig henvendelse til Telenor ang. dårlig kundeopplevelse: Ringte mandag 20.1 for teknisk hjelp (ikke bilde/manglende signal)- Ble konkludert med feil på programkort. Nytt ble lovet sent - tar maks 3 dager. Ringte igjen torsdag 23.1. Uhøflig kvinne som sa at det kunne ta 7 dager og at kortet var sendt tirsdag. Ringer igjen mandag 27.1. Sier kort ikke er sendt!? Skal sende. Begynner nå å bli meget frustrert. Ringer igjen torsdag 30.1. Kundeservice sier at ikke noe kort er sendt!? Igjen loves det å bli sendt... Jeg føler at jeg ikke lenger kan stole på det som sies og at Telenor ikke er til å stole på. Ber om å få snakke med en leder - alle er visstnok i møte (?) Ingen mulighet for ekspress-sending. Skal ha kort i morgen eller mandag sies det. La oss håpe... Kan jeg få en forklaring og unnskyldning for dette? Er det slik man skal måtte regne med? Veldig skuffet kunde. Nå må jeg igjen ringe min mor å igjen fortelle at kortet ikke er sendt, men nå kanskje... tenker at neste gang blir det ikke Telenor... Svar fra Telenor: Hei, takk for din henvendelse. Vi beklager dette. Det ser ut til at en feil i vårt system gjorde at bytte av kort ikke ble registrert den 20.01.2020. Det ble da opprettet en sak til vår systemfeil avdeling den 20.01.2020 da bestilling på kort ikke gikk videre. Etter dette er det forsøkt lagt inn bestilling på nytt kort på en annen måte for å få dette sendt ut. Ordre som ble lagt inn 23.01.2020 har i dag (altså 30.1!!) endret status og skal bli sendt ut. Ønsker deg en fin dag. Med vennlig hilsen Telenor Norge Kort ankom forøvrig i dag tirsdag 4.2, altså 15 dager etter først lovet utsendt! Bytte av kort løste dessverre ikke problemet - ny kortholder må prøves og det skal ta 1-3 dager å få den i posten! (la oss håpe...)

Telenor TV har totalt 363 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR