Meny

Telia TV omtaler og erfaringer

1,5/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
6
av 7 innen
tv-selskap
9%
anbefaler
Telia TV

"Elendig!"

Omtale om Telia TV skrevet av Robert for 04.07.2020 00.44

Telia TV har totalt 244 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telia TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Elendig!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Får ikke det man betaler for! ustabilt nett (fra 1mbit og opp till 100mbit på en god dag, skal ha 300mbit, detter noen ganger helt ut.) og tv(blinker og mister dekning) . Elendig kundeservice og ubrukelige teknikkere som ikke gidder å feilsøke, som de gjerne sender deg regning på uten å ha gjort en drit.. Værste jeg har opplevd fra et selskap! Styr unna!

Bytt.no
"Elendig!" skrev Robert om Telia TV

Har du en tilsvarende erfaring med Telia TV?
Gjør som Robert og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telia TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Elendig avtale og service🤬"
2 syns denne omtalen er nyttig

Har inngått en avtale om bredbånd, fikk det installert 26/6-20 . På kvelden sluttet det å virke i kjelleretasjen vår, frustrerende at man ikke kan nå kundeservice. Ringte derfor dem lørdag 27/6 kom igjennom etter ca 1/2 time. Kundebehandleren skulle melde saken videre og de skulle ta kontakt nå på mandagen, hørte selvfølgelig ikke noe. Ny kontakt igjen fra meg på onsdag, kundebehandleren sa også da at han skulle melde saken videre og at de skulle ta kontakt. Fremdeles ikke hørt noe! Elendig service! Ser i tillegg at fakturaen ikke er på 699,- som de sa for installasjon og den første mnd gratis. Fakturaen er på over 1400kr🤬🤬🤬

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundeservice"

Dårlig service på telefoni og TV Dekoder fryser bilde og x box er treg særlig med kanalbytte. Irritert over fjerning av TV 2. Hele borettslaget vurderer snart noe annet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Elendig!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ustabilt nettverk, og stadig problemer med GET-boksen. Vi skulle få en ny GET-boks. VI kjøpte toppmodellen sist gang, men nå hadde de den ikke inne. Deres løsning var at vi skulle betale enda mer for å få nyeste toppmodell, selv om problemet var at de ikke hadde vår modell inne. Da jeg ringte kundeservice angående dette, tok det først nesten en halv time før jeg kom igjennom, teleskritt som jeg ble belastet da de ikke har noen "ring tilbake"-funksjon. Kundeservice ville ha betalt for toppmodellen, selv om de ikke kunne tilby den modellen vi opprinnelig hadde kjøpt. Da jeg ba om navnet til kundebehandler ble hun så sur at hun la på telefonen, selv om jeg hadde åpnet telefonsamtalen med å si at jeg hadde tre punkter på agenda, og vi bare var kommet til punkt nr 1. Jeg vil fraråde alle på det sterkeste å innlede et kundeforhold til GET.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ustabilt internet, veldig dårlig kundeservice og absolutt ingen hjelp når du har problemer."
3 syns denne omtalen er nyttig

Sliter med ustabilt nett, ping spikes og hastighet som ikke tilsvarer det jeg betaler for. Har enormt store ping spikes. Ping ligger rund 25-30, men hvert 5 sekund + - går det opp til 1000 +- og rett ned igjen. Snakket med kundeservice utallige ganger til ingen nytte. Virker som dem ikke loggfører problemene du har på kundenummeret da hver gang du ringer inn å snakker med en ny kundebehandler vet dem ikke hva problemet ditt er og du må nokk engang forklare. Da starter jo hele feilsøkingsprossesen om igjen som dem allerede har gjort 100 ganger.. Fikk også beskjed om at ett router bytte kunne fikse problemet. Ny router ble hentet, men problemet er fortsatt. Ringe nokk engang inn til kundeservice og det første jeg får servert av kundebehandler. "Du må nokk bytte router) STYR UNNA DETTE USERIØSE FIRMAET..

Telia TV har totalt 244 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR