Meny

Get TV omtaler og erfaringer

1,7/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
6
av 7 innen
tv-selskap
9%
anbefaler
Get TV

"Ukentlige problemer uten ende"

Omtale om Get TV skrevet av Fred K for 01.11.2017 22.46

Get TV har totalt 122 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Get TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ukentlige problemer uten ende"
2 syns denne omtalen er nyttig

I Mysen er tjenesten så dårlig at den burde forbys. Jeg har feil og mangler ukentlig, mens naboen som har en skål på veggen ikke har nevneverdige problemer.
Jeg kan ikke ha skål, så jeg er stucked ved det verste selskapet jeg noensinne har vært borte i. Man betaler full pott og må kreve penger tilbake hver gang man klager... Som er i 1% av tilfellene (når nok er nok). Da kan du få godskrevet alt fra 40 kroner til en måneds leie for f. eks. TV delen, eller nettdelen. Småpenger i forhold til all den tid og irritasjon selskapet skaper. De holder også VELDIG tett om at de sliter med et gammelt utslitt nett det bare flikses på. Dessverre er det ikke alternativer for meg og andre bakkebaserte tilbydere finnes ikke. Min konklusjon: De VET at de ikke har konkurranse på bakkebaserte tjenester, og de lar deg betale full pott, for noe som HVER UKE gir problemer med alle de "tjenester de tilbyr (internett, tv, og nå til og med telefoni). Kunne jeg ha sluppet GET ville livskvaliteten gått opp mange hakk!

Bytt.no
"Ukentlige problemer uten ende" skrev Fred K om Get TV

Har du en tilsvarende erfaring med Get TV?
Gjør som Fred K og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Get TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dårligste service jeg noen gang har vært ute for, og mye feil"
1 syns denne omtalen er nyttig

Utrolig vanskelig å få hjelp på telefon, og dårlig signal, lover å bli ferdig med reparasjon; oppdatering og det blir ikke gjort på tiden de sier.. Og umulig å få hjelp om en ringer.. Har ALDRI vært utsatt for slik dårlig service før... Håper de får konkurranse, da må de bli bedre ellers tror jeg det kan gå dårlig med kunder til Get.

Torleif D
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Ustabilt, hakkete og tregt til tider, og svak service"

Negativt:
Opplever relativt ofte at det er feil på linjene og opphold i leveransen pga. feilretting og vedlikehold. Har også stort sett dårlig erfaring med service. Kan jo nevne vår siste erfaring, hvor vi benyttet et gratistilbud på oppgradert hastighet i sommermånedene, som vi nedgraderte til laveste hastighet innen fristen. Etter dette kom det en uventet regning, som Get mente var rett og rimelig fordi hastigheten vi valgte (som var den laveste tilgjengelige) var høyere enn hastigheten vi hadde fra før. Ingen forståelse for at kunden selvsagt var i god tro her siden ingen lavere hastighet var valgbar, og orket ikke gå veien via forliksrådet på grunn av et par hundrelapper. Er dessverre bundet til Get i borettslaget, ellers ville vi aldri hatt det. Gleder oss til vi er ferdige med Get.

Positivt:
Kundesenteret ligger nært der vi bor.

Stiener N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

De montert feil utstyr hos meg, og fakturerte meg for det. Da jeg påpekte at utstyret var feil fikk jeg ikke gehør for klagen men fikk kontant beskjed om at jeg må ut med samme sum om montøren skulle tilbake for å bytte ut utstyret som var feil. Hææ? Tør fortsatt ikke bestille montør i frykt for nye skyhøye krav. Blir maktesløs, rett og slett.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Er så dårlig! Dårlig service! Dårlig tjeneste!"
4 syns denne omtalen er nyttig

Get er forferdelig. Har aldri vert så plaga med en bedrift noen gang!! Elendig service!! De driter i kundene sine og de leverer ikke tjenesten du betaler for.

Get TV har totalt 122 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR