Meny

RiksTV omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
2
av 7 innen
tv-selskap
16%
anbefaler
RiksTV

"RIKS TV kan dessverre ikkje anbefalast"

Omtale om RiksTV skrevet av Missfornøgd-Kunde for 18.03.2020 10:06

RiksTV har totalt 120 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med RiksTV?
Missfornøgd-Kunde
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"RIKS TV kan dessverre ikkje anbefalast"
4 syns denne omtalen er nyttig

Etter pågåande telefonsalg både i arbeidstid og fritid, sa ein seg til slutt villig å prøve produktet som erstatning for abbonnenemnt hjå Canal Digital. Vilkåret var fritt å få tilsendt alt nødvendig mottakar-kort til to fjernsyn/TV. Så kom ordrebekreftelsen - den var 1/2 av det som var avtalt. I skuffelsen lot ein sendinga gå i retur. Som gåve frå Riks TV og som plaster på såret fekk ein ein faktura på kr 399. Det vart omgåande gitt melding om at dette var urimeleg sett i lys av at dei ikkje hadde halde det dei hadde lova, men at dei etter samtalen hadde tilpassa avtalen etter eige forgodtbefinnande. Så har denne saka gått mellom Riks TV og underteikna i fleire år. Så vart det Lindorff ... sidan saka var omtvista og Riks TV - ikkje har kunden i fokus... Om nokon skulle lure - RIKS TV kan dessverre ikkje anbefalast - om du ikkje nyttar streaming - bruk Canal Digital

Bytt.no
"RIKS TV kan dessverre ikkje anbefalast" skrev Missfornøgd-Kunde om RiksTV

Har du en tilsvarende erfaring med RiksTV?
Gjør som Missfornøgd-Kunde og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om RiksTV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Dekoder
"Varierende signalkvalitet"
3 syns denne omtalen er nyttig

Etter bytte til nye mottakere er det mye som fungerer bedre, men signalkvaliteten varierer sterkt. Gode signaler på ettermiddagen til ca 24. Signaltest viser da 100%. Etter 24 til ca 15 - 16 er signalkvaliteten mellom 10 - 20. Dette virker konsekvent. Bor i Nordøsterdal med sender på Tron. Er det andre som opplever tilsvarende? Blir mye strømming som nå fungerer fint!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Avbrudd i sendinger og svar hos kunderservice"
6 syns denne omtalen er nyttig

Vi har stadig stopp og avbrudd i sendinger. Når man ringer kundeservice eller prøver å chatte, må man vente i alt fra 20 min. og mer i tid. Får først melding om at det er 3 min. ventetid mens det i virkeligheten tar min. 20 minutter og ofte mye mer. Helt håpløst.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ikke HD på mange kanaler"
1 syns denne omtalen er nyttig

Elendig kvalitet på flere kanaler, deriblant Eurosport.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dyrt og dårlig tv tilbud"
5 syns denne omtalen er nyttig

Rikstv, er et dyrt, dårlig og gammeldags tv tilbud. Underholdningsportalen, er en dårlig vits, hvis du prøver og spille av f. eks NRK i appen, klikker det hver gang, innlastningsløsningen er gammeldags, Antenne løsningen ubrukelig! Trenger du tv signaler, spar de pengene og stream heller signalene, billigere og mye bedre fra annen leverandør. Bra kundeservice, men det hjelper lite når tjenesten er dårlig og gammeldags! 🤔

RiksTV har totalt 120 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR