Meny

RiksTV omtaler og erfaringer

1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
4
av 7 innen
tv-selskap
13%
anbefaler
RiksTV

"Elendig rett og slett"

Omtale om RiksTV skrevet av Im for 09.07.2019 20.44

RiksTV har totalt 92 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med RiksTV?
Kundetilfredshet
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Elendig rett og slett"
4 syns denne omtalen er nyttig

Veldig elendig på både produkt og kundeservice. Hatt problemer i over 6 mnd og betalt full pris. De sender teknikere men problem fortsetter. De skylder på at vi har dårlig nett, noe vi ikkje har! Holder ikkje å legge skylda over på andre på den måten.Var faktisk en fornuftig person der vi hadde dialog med, men siste kundebehandler (som mest sannsynlig svarte på vegne av han pga ferie) var rimelig arrogant og nedlatende! Nå holder det faktisk... Blir ikkje mange positive ord om riks TV fra vår kant nei....

Bytt.no
"Elendig rett og slett" skrev Im om RiksTV

Har du en tilsvarende erfaring med RiksTV?
Gjør som Im og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om RiksTV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"0 kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Chatte med kundeservice. Får opp må oppdatering på skjermen koble til nett på en dekoder uten nett.får til svar defekt boks utenfor garantien selv om den virket helt til varset oppdatering.kundeservice ville ikke engang godta at boksen virket frem til oppdatering men sendte pris på ny boks som eneste svar. Det virker som en arrogant ovenfra og ned holdning.kjøp nytt så slipper vi å bry oss. Har vært i kontakt med kundeservice der før og fått hjelp og fornuftige svar ved defekte bokser men nå er det blitt vi gidder ikke holdning.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kvalitet på kanalene, kun 7 HD kanaler"
5 syns denne omtalen er nyttig

Er en skam at rikstv leverer så lite hd kanaler, de kjøper Hd kvalitet av sine leverandører men leverer CRAP til oss kunder ..De tjener penger som gress men er ikke intressert i og endre noe på teknologien for at vi skal få flere HD kanaler. RiksTV sin teknologi går 15 år tilbake de leverer VHS kvalitet på bildene og noen få HD kanaler. Det er et fullstedig lavmål i forhold til sine konkurenter som leverer hd kanaler i fleng . Skygg unna og velg Viasat eller canal digital eller kjøp deg et iptv abn og bruk på en Magboks og få alle kanaler i full hd ..

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Nesten mistet tv pga borettslagets fiberbytte + min anskaffelse av Rikstv. ULIKE leverandører."
1 syns denne omtalen er nyttig

Har sjelden hatt mulighet for å se et tvprogram sammenhengende siden jeg skaffet Rikstv fordi koblingen mellom deres smartboks II og borettslagets fiberbredbånd ikke samarbeider, forbindelsen faller ut hele tiden: svart skjerm gang på gang hele døgnet. Ante ikke at Rikstv hadde denne restriksjonen, tvang om "rett" fiberleverandør. Umulig med antenne her, noe Rikstv anbefaler. Synd Rikstv har denne tvangskoblingen, at man MÅ ha ett av 3 fiberleverandørselskap de samarbeider med for å kunne bruke tvpakker fra dem uten å bruke antenne i tillegg (jeg har ikke mulighet for det). Har bundet meg for 1 år. Men innholdet i deres tvtilbud er ok, om jeg fikk sjansen å se det. Kunderådgiverne er varierende både mht vennlighet og kunnskaper, fra null til topp. Savner å få råd om hvilke tvleverandører jeg kan benytte sammen med borettslagets fiber, det kan eller vil ikke Rikstv svare på. Fiberleverandøren leverer også tv, men dårligere tilbud og dyrt. De satser tydeligvis på internett og kan heller ikke gi råd om tv fra andre.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Hjelpesløs"
1 syns denne omtalen er nyttig

Det er rart med at når man kontakter RiksTV for å få hjelp med noe så innebærer det alltid at man må binne seg i 12 måneder. Om ikke ønsker dem ikke å hjelpe. RiksTV er helt okey, men grunnmuren har sprekker. Det skal så lite til, endre service Politiken deres å begynne å levere service, punktum. Ikke tvangs binne folk til et system dem allerede ønsker å være i, det får man til å revurdere hele systemet.

RiksTV har totalt 92 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR