Sammenling. Bytt. Spar.
Oppdatert søndag 4. juni

Slik får du den beste Nissan LEAF bilforsikringen

Beste Nissan LEAF forsikring - slik går du frem

Det skiller flere tusen fra den billigste til den dyreste forsikringen - slik får du den billigste utgaven!

STORE FORSKJELLER: Nissan LEAF og nyere modeller er en populær el-bil i Norge - slik får du den forsikret billigst mulig
STORE FORSKJELLER: Nissan LEAF og nyere modeller er en populær el-bil i Norge - slik får du den forsikret billigst mulig

Nissan LEAF bilforsikring

Er du på utkikk etter forsikring til Nissan LEAF anbefaler vi at du sammenligner flere forsikringsselskaper. Noen forsikringsselskaper priser el-biler meget høyt, mens andre er svært gunstige. Prisene justeres hele tiden(spesielt for el-biler). Den beste måten å skaffe seg en billig og god Nissan LEAF forsikring er å selv sammenligne forsikringsselskapene.

Dersom du ikke ønsker å selv ringe rundt til de ulike forsikringsselskapene anbefaler vi at du legger ut din Nissan LEAF forsikring på anbud. På denne måten lar du forsikringssrådgiverne gjøre jobben for deg, mens du i ro og mak avgjør hvilket av tilbudene som passer deg best.

Bytt.no er en av Norges største anbudstjenester for forsikring og over 150 000 fornøyde nordmenn har brukt våre tjenester for å sammenligne og bytte forsikringsselskap. Her kan du enkelt og raskt sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaper, og det er helt gratis og helt uforpliktende.

Det er helt gratis å motta tilbud på bilforsikring til Nissan LEAF – så enkelt gjøres det:

  1. Legg til forsikringene du ønsker tilbud på (bilforsikring og evt. andre forsikringer du har)
  2. Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
  3. Motta og sammenlign tilbud helt gratis - velg og vrak!

Hva koster forsikring til Nissan LEAF

En bilforsikring til Nissan LEAF koster 10 300 kroner årlig.

For å forsikre din Nissan LEAF med en full kaskoforsikring må du regne med at dette kan komme til å koste deg rundt 10 300 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften. 

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Over 3 500,- mer hos det dyreste forsikringsselskapet

En test utført av Bytt.no viser at det for en mann (71 år) fra Oslo skiller hele 3.582 kroner fra det billigste til det dyreste forsikringsselskapet til sin Nissan LEAF. En viktig faktor å huske er at prisene hele tiden endrer seg, et annet forsikringsselskap kan i dag være billigere enn på testens tidspunkt. Vi anbefaler derfor at du selv foretar din egen test, og at du derfor ikke velger forsikringsselskap som er “best i test”.

El-bil forsikringer varierer mest

Skal du forsikre din el-bil så kan man fort gå på en smell og noen ender opp med å betale opp mot 20 000 kroner for mye hvert år. Les mer om vår store test av pris på forsikringer til el-bil her.

Sammenlign tilbud og få den billigste forsikringen til Nissan LEAF

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

Start her.

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR