Meny
Detaljer for TwoCard kredittkort
Søk nå
Vis flere detaljer
Kreditt
50 000 kr
Eff. rente
21,37%
Nom. rente
21,96%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense fra
18 år
Aldersgrense til
100 år
Krav til inntekt
280 000,-
Flybonus
Nei
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Nei
Shoppingrabatter
Ja

TwoCard Kredittkort

TwoCard Kredittkort er av Eika Bankenes kredittkort. Som eier av TwoCard kredittkort får du kort oppsummert følgende fordeler:

  • Rabatter og tilbud gjennom Eika Dealpass
  • ID-tyveriforsikring inkludert
  • Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert
  • Tilgang til flyplass lounger

TwoCard kredittkort er et kredittkort fra Eika Bankene. Dette kredittKortet gir utvalgte fordeler, men utmerker seg verken som et av kredittkortene med gode lån- og rentebetingelsene, eller som blant de beste kredittkortene til shopping. TwoCard kredittkort tilbyr ingen drivstoffrabatter.

Reiseforsikringen til TwoCard kredittkort

Dersom mer enn halvparten av reisen betales med TwoCard kredittkort vil reise- og avbestillingsforsikring være inkludert.

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • 0,- varekjøp i utlandet
  • 1,00% + 35,- minibankuttak i utlandet
  • Tilgang til flyplasslounger

Det er verdt å merke seg at TwoCard Kredittkort, som mange andre debet- og kredittkort har dyre gebyrer for uttak av minibanker i utlandet. Dersom du skal utenlands og ønsker å unngå dyre uttaksgebyrer kan det være smart å vurdere et kredittkort som er uten uttaksgebyrer i utlandet. Klikk her for å gå til vår omfattende sammenligningen av alle Norges kredittkort.

Priority Pass - Redusert inngangsavgift til flyplass lounger

I tillegg til reise-og avbestillingsforsikring gis det tilgang til flyplasslounger over hele verden. TwoCard kredittkort gir tilgang til over 850 flyplasslounger rundt omkring i verden, men det er verdt å merke seg at man fremdeles må betale inngangsavgift for å få tilgang til loungen. TwoCards kunder får for eksempel enkel tilgang til OSL-lounge på oslo gardermoen, men også dette mot betaling.

Rabatt på hotell og leiebil med TwoCard kredittkort

TwoCard kredittkort gir deg tilgang til gunstigere hotellopphold og leiebil gjennom sin egen hotell- og leiebilportaler. Blant annet tilbys 10 % ekstra rabatt på leiebil når man betaler med TwoCard kredittkort.

Merk at det finnes tilbyr gode rabatter på reise, hotel, og leiebil. Er du på utkikk etter et godt kort med gode rabatter bør re:member Black kredittkort vurderes. Alternativt kan du ta en titt på vår omfattende sammenligningen av alle Norges kredittkort for å finne et kredittkort som passer bedre til dine ønsker og behov.

Eksempelrente: Nominell rente 21,96%, effektiv rente 21,37%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 792, totalt: 16 792

TwoCard kredittkort omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Fordeler
Middels
49
av 74 innen
kredittkort
Bytt.no
"Hva er din erfaring med TwoCard kredittkort?"

Hva er din erfaring med TwoCard kredittkort? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR