Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert tirsdag 25. juni

Norges beste og billigste familie-abonnement

Sammenlign tilbud på familieabonnement - få uforpliktende tilbud fra flere operatører helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere operatører
SPAR PENGER
SAMMENLIGN
PÅ BYTT.NO

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg å sammenlign tilbud på familiepakker
 2. 2
  Velg hvilken dekning dere foretrekker
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD - START HER
UTFORSK MOBILABONNEMENT

Alle mobilabonnement

Sammenlign alle mobilabonnement på markedet juni 2024

SAMMENLIGN

Beste mobilabonnement

Markedet beste mobilabonnement juni 2024 - bytt til en testvinner!

BEST I TEST

Billigste mobilabonnement

Markedets billigste mobilabonnement juni 2024 - spar tusenvis!

SE OVERSIKT

Til barn & unge

Se de beste mobilabonnementene til barn og unge.

BARN & UNGE

Slik får du billige familieabonnementer og pakker

OPPDATERT ONSDAG 13. SEPTEMBER 2023

Det å samle flere abonnementer inn i ett og samme abonnement kommer med en økonomisk fordel, og gjør det lettere for deg å administrere

Få tilbud på familiepakker og familieabonnementer fra flere selskaper og få den beste prisen på din families mobilabonnementer
Få tilbud på familiepakker og familieabonnementer fra flere selskaper og få den beste prisen på din families mobilabonnementer

Få rabatter til familien på mobilabonnementene

Bor man sammen med 1, eller flere personer kan man bestille egne mobilabonnementer med rabatter, hvis man samler mobilabonnementene inn i ett og samme abonnement.

Mange mobiloperatører har egne dedikerte mobilabonnement for familier, eller samboere hvor man ofte får en rabatt ut ifra hvor mange mobilabonnementer som ligger i famileabonnementet. 

Har familien hvert sitt mobilabonnement og alle betaler hver sine regninger, så kan det være mye penger å spare på å bestille mobilabonnementer med familierabatter.  

Hva er en familiepakke eller et familieabonnement?

Et familieabonnement til mobil er et samle-abonnement hvor du kan legge til flere personer eller familiemedlemmer i mobilabonnementet ditt. 

Ofte så får man en høyere rabatt desto flere medlemmer som er med i abonnementet, og alle abonnementene kan enkelt administreres av den personen som står ansvarlig for abonnementene. 

Et familieabonnement lar deg legge til flere brukere på ditt mobilabonnement, hvor du får en samlet faktura for hele familien en gang i måneden. 

Mange familiepakker kommer med felles mobildata hvor man kan overføre datakvotene over til familiemedlemmene som bruker mobildataen mest. Sammenlign pristilbud på familiepakker her

Slik får du familierabatt på mobilabonnementet

Det finnes flere måter hvor du kan få familierabatt på ditt mobilabonnement, men det er alltid et råd som går igjen og igjen. Det er alltid lurt å sammenligne alle alternativene slik at man er sikker på at man finner den billigste avtalen og slepper å måtte betale mer enn man må.

På Bytt.no kan du lese blant over 22066 verifiserte brukeromtaler innenfor mobilabonnementer, om de norske mobiloperatørene for å få et innblikk i hvilket selskap kundene selv er mest fornøyde med. 

I tillegg til å kunne lese deg opp blant kundenes meninger om selskapene, kan man også få gratis råd og veiledning til hvilket familieabonnement du burde velge ut ifra hvilke kriterier du ser etter i et mobilabonnement.

Bytt.no samarbeider med flere norske mobiloperatører som alle sitter klare til å hjelpe deg igang med dine familieabonnementer.

Snakk med en rådgiver, og få uforpliktende pristilbud på famileabonnementer fra flere mobiloperatører her

Sammenlign pris på familiepakker

I et familieabonnement er det ofte prisen som er det viktigste i kombinasjon med brukerløsningene mobiloperatørene tilbyr på dine abonnementer, hvor det da blir ekstra mye å spare når man først finner det billigste familieabonnementet.

På Bytt.no kan du legge din forespørsel etter familieabonnement ut på anbud slik at det blir opp til mobiloperatørene å skreddersy sammen sine beste og billigste familiepakker for å utkonkurrere konkurrentene på pris og innhold. 

Anbudstjenesten sender din forespørsel om familieabonnement videre til opp til 3 mobiloperatører i Norge hvor du kan sammenligne mobilselskapenes beste tilbud opp mot hverandre. 

Slik får du billige familiepakker

For at du skal får den billigste prisen på ditt familieabonnement er det viktig at du da legger ut forespørselen din på anbud, slik at mobiloperatørene får et ekstra insentiv til å justere ned prisene. 

Hvis 2 selskaper tilbyr deg en pris på 350 kroner, mens den siste tilbyr deg en pris på 325 kroner, så blir det naturlig å velge det sistnevnte tilbudet da dette hadde den laveste prisen, og dette er mobiloperatørene klar over.

For å starte en priskrig på ditt familieabonnement kan du da gå til de 2 første selskapene som tilbød deg mobilabonnement til 350 kroner og si til dem at du har fått tilbud om et billigere abonnement fra en annen operatør.

Dette gjør at mobiloperatørene må legge seg på tilbudssiden for å kunne kapre deg som kunde, hvor du til slutt sitter igjen med et familieabonnement til rekordbillige priser.

Få tilbud på familieabonnementer fra flere selskaper

I Bytt.no sin anbudstjeneste for mobilabonnementer vil du få uforpliktende tilbud fra flere norske mobiloperatører samtidig. Tilbudene kan du bruke som videre forhandlingskort.

Få tilbud på familieabonnementer fra opp til 3 leverandører samtidig og velg eller forkast tilbudene slik du selv ønsker. Bytt.no setter leverandørene opp mot hverandre, hvor det blir opp til leverandørene å skreddersy sine familiepakker best og billigst mulig til deg. 

Var ikke prisen lav nok, eller avtalen god nok kan du enkelt forhandle på både kvalitet og pris med å vise til at det er flere leverandører som også kriger om å få deg som dems nye kunde. 

Mange leverandører har som tankegang at det er bedre at de får inn en kunde de så vidt tjener penger på, enn at denne kunden skulle gå over til en av konkurrentene. Derfor er prisen ofte lavere i en anbudstjeneste.

Det lønner seg å sammenligne mobilabonnement

Det er store forskjeller på mobilabonnement og med hundrevis av mobilabonnement på markedet så lønner det seg å sammenligne!

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og vi sammenligner alle mobilabonnement fra alle mobiloperatører kombinert med tusenvis av verifiserte brukeromtaler.

RELATERTE OMTALER TIL FAMILIEABONNEMENT
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR