Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Telenor Mobil
2.3
561 verifiserte omtaler

Telenor Mobil omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Telenor Mobil opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

2.3
Dårlig
561 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#12
Forferdelig
Telenor Mobil er rangert
#12 av 13 mobiloperatører
33%
Middels
33% anbefaler Telenor Mobil
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 561 omtaler om Telenor Mobil

FILTRER OMTALER
121
52
72
70
246
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telenor Mobil?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Dei mistar kundar.

Omtale av  Nito

Telenor har endra abonnementa i vår familie, uten å varsle. Nå har dei mista fem kundar. Ved familiefordel der ein i familien er «eigar» av abonnementa, får ein Ikkje ei gong snakke om sin eigenfaktura, uten at «eigar» er der og seier ja. Heilt vilt!

Lureri

Omtale av  Sol

Telenor endrer abonnement og pris uten å varsle. Kundeservice påstår at de har varslet og vil ikke ta selvkritikk. Dette har skjedd flere ganger. Etter 25 år som trofast kunde, er jeg ferdig.

Dyrt, og dårlig service

Omtale av  Kunde

Ikke bra service og dyrt, for mange skjulte utgifter og ekstra kostnader

Se på prisene til konkurentene!

Omtale av  Bjørn E. T

Telenor er hinsides dyrt og prøver hele tiden å mase opp prisen med masse tull som vi ikke trenger. Litt trist, egentlig!

Bra men litt for dyre.

Omtale av  Mads Ø. S

Litt for dyre. Må ringe en gang i året for å få kampanjepris for å ligne på de andre. Gir kun beste pris ved win back etter at man har sagt opp, som er noe ordentlig tull.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

eSim og iwatch 9

Omtale av  Inger

Jeg har kontaktet Telenor 8 ganger på kundeservice for å få hjelp til eSim iwatch serie 9. ingen hjelp å få selv om jeg referer til en feilkode fra Telenor.

Sykt slu kundebehandling som ødelegger økonomien til pårørende.

Omtale av  Weronica S

Telenor vil ikke ut med informasjon å godta å si opp abonnementet etter min avdøde far. Regninger påløper å sier hele tiden at det er fortsatt 1 regning ubetalt. Godtar heller ikke skifteattest på mail. Syke folk i telenor å kommer aldri til og annbefale de. Da velger jeg dårligere dekning å bedere kundebehandling.

Ble lurt på tilbud fra Telenor

Omtale av  Runar H

Byttet til Telenor da jeg fikk tilbud om 24 GB til kr 329 mnd. Jeg spurte selger fra Telenor om det kun var begrenset periode til den prisen. Det var det ikke, så den prisen skulle jeg få beholde. Det var jo løgn. Realiteten var 6 måneder. Uten varsel ble jeg satt på abonnement 10GB til 429. Pga dette bytter jeg mobilselskap 🧐 Så får du tilbud fra Telenor, så sørg for skriftlig tilbud.

Skur opp pris uten varsel

Omtale av  Kim

Bytter til dyrere abbonement uten varsel eller sammtykke, plutselig får du mye dyrere faktura enn vanelig og må bare betale så hold dere langt unna.

Telenor endrer abonement uten samtykke

Omtale av  Simon

Telenor endret mobilabonementet mitt uten forvarsel på verken mail eller melding. Hadde Ubegrenset Basis(399kr/mnd, under 30år) og endret til Ubegrenset Standard(499kr/mnd, under 30år). Har ikke bedt om mere hastighet/data og var fornøyd med pakken jeg hadde. Etter lang ventetid hos Telenor kundeservice idag, og fikk jeg omsider svar, og endret tilbake til tilsvarende datapakke som jeg hadde fra før.Telenor faser ut abonement hvert år(endrer navn på eksisterende abonement), og i stedet for å endre kundens abonement til tilsvarende som kunden hadde fra før, endrer de altså til større og dyrere pakke uten at kunden har bedt om det(i mitt tilfelle ville nytt tilsvarende vært Ubegrenset Start til 399kr/mnd, under 30år). Skjønner at prisene stiger litt hvert år, men at Telenor skal påtvinge/lure kunder til å ha større/raskere datapakker som man verken har bedt om eller har behov for, synes jeg blir helt feil.. Har selv en bestefar på 90år som har Telenor, og han fikk varsel i år som i fjor om at abonementet ville endres automatisk til en større og dyrere datapakke, dersom han selv ikke endret abonementet. Han er pensjonist og bruker knapt 0,5GB-1GB i måneden og har virkelig ikke behov for mere data. Mange eldre vil kanskje ikke registrere at de har fått større og dyrere datapakker, og synes det blir feil å lure folk på den måten. Har vært kunde hos Telenor i mange år, men må si jeg er meget skuffet over hvordan de opererer nå til dags, og vurderer sterkt å bytte mobiloperatør..

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Svært dyrt og masete

Omtale av  Sandra

Skrekkelig dyrt. Og øker bare mer og mer i pris. Valgte de da de hadde YNG med goodies, som jeg var veldig fornøyd med. Men plutselig uten forvarsel var bare goodiesene mine borte og ikke mulig å bruke. Ble byttet til et dyrere abonnement, da YNG opphørte. Nå har jeg nylig blitt byttet til et dyrere abonnement nok en gang. I tillegg ringer de ofte å skal prakke på meg enda mer greier enn det jeg allerede har.

Ingen angrerett

Omtale av  Isabell L

Kjøpte i butikk. Gave som ikke ble godt mottatt. Returnerte til butikk, for å oppgradere. Fikk vite at det er kun på nettbutikken eller å kjøpe Telenor Mobil hos Elkjøp eller Power, at vi får full retur, eller oppgradering.

Fornøyd men for dyrt

Omtale av  Espen O. B

Fornøyd med kundeservice og Swap og alt, men dessverre er abonnement og datamengde altfor overpriset i forhold til konkurrentene!

Dårlig dekning

Omtale av  Jørn S

Har bare 0 til 1 prikk på dekning 4 g og detter ofte ut dette gjelder i område braastad i sverige

Bra dekning men det er der det gode slutter

Omtale av  Gerard B

Dekkningen er topp men de prøver heletiden å upselge deg med feks kutte ut abonnumentet dit å gi deg ett som er nærmere 200kr dyrere selv om de har et "nytt" abonnument til samme prisen med samme fordelene på nettstedet som du da selv må ringe de om

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Dårlig service og nett.

Omtale av  Brit J

Dårlig nettforbindelse, ikke oppfølging av gode tilbud rundt mitt behov.

Forrige
Side 1 av 36

Telenor Mobil

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR