Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Telenor Mobil
2.2
527 verifiserte omtaler

Telenor Mobil omtaler og erfaringer

Positiv trend

Telenor Mobil opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

2.2
Dårlig
527 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#20
Forferdelig
Telenor Mobil er rangert
#20 av 22 mobilselskaper
34%
Middels
34% anbefaler Telenor Mobil
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 527 omtaler om Telenor Mobil

FILTRER OMTALER
117
47
61
67
235
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telenor Mobil?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Trykt og godt

Omtale av  Josef L

Sikkerhet tjenestene min sky at min kunne er trygg

Veldig fornøyd.

Omtale av  Janeirik

Fungerer kjempebra. Høy hastighet og stabilt. Kan bruke så mye data eg vil. Får alder og familierabatt. Kan bruke det opp mot playstation og pc også. Veldig greit når Internettet i huset ikke virker. Er veldig fornøyd så langt.

Selger som spiller på å skremme uvitende kunder til å betale mer enn de trenger.

Omtale av  Jørn

Min gamle mor bruker knapt mobilen. Hun ringer lite og bruker nesten ingen data, jeg hjalp henne derfor med å skaffe seg et mer egnet abonnement i et konkurrerende selskap i Telenors nettverk. I dag greier likevel en representant fra Telenor å ringe henne å påtvinge henne et nytt abonnement som koster henne mye mer pr måned med lovnad om større datapakke. Hun blir transponert tilbake til Telenor og taper penger i inneværende selskap siden datoene harmonerer dårlig. Representanten overbeviste altså min mor om at hun måtte ha Telenor mobilabonnement siden hun også har fiberbredbånd og TV i samme selskap. Telenor alltid på nett ble brukt som overbevisiningsgrunn, hun satt igjen med et inntrykk av at dersom hun ikke har Mobil abbo fra Telenor så vil hun ikke få hjelp med eventuelle bredbåndsproblemer. Det er utrolig at dere driver med bondefangeri på dette viset, fy skam. Jeg skal sørge for at både internett, TV og telefon ikke lengre skal leveres av dere. For henne og svært mange andre er denne garantien (alltid på nett) null verdt siden hun uansett har flere alternative nettforbindelser tilgjengelig om nå fiberen skulle falle ned. Her i området er som regel både fiber og 5g rammet samtidig om feil oppstår. Elendig etikk hos selger

Best i klassen

Omtale av  Aleksander

God pris og god tjeneste. 399 fri data basis er virkelig fint og konkuranse dyktig. Det bare fungerer og fungerer aldri noe tull. Telenor er enkelt. Og fantasktisk god dekning i forhold til konkurrentene

Greit nok

Omtale av  Kai S

God dekningsgrad og flinke medarbeidere, men litt dyrt.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Blanda følelser.

Omtale av  Jan O

Har egentntlig hvert ganske fornøyd med telenor. Har hvert loyal kunde i mange år frem til de begynte og endre på abonnementene våre til dyrere abonnementer og tok bort familiebonusen vår.

håpløst med online adresse; dyrt og ikke sikker

Omtale av  Kari

betaler for en mail adr som ikke er beskyttet på noen måte. blir så hakket 3 ganger, for beskjed om å kjøpe ett ekstra Safe program; kun ute etter profitt. Styr unna; jeg skrifter til annen mail, gratis og med mye innebygd sikkerhet (trodde telenor = trygghet). bare bløff

Aldri mer

Omtale av  Andre

Utrolig vanskelig å få overført abonnement fra en person i familien til meg. Kundebehandlere har åpenbart ingen skrupler med å gi informasjon om deg til andre basert på en telefonsamtale. Beklagelsen fra Telenor holder ikke for meg. Ufine kundebehandlere, spesielt etter at jeg sa opp. Blir aldri kunde her igjen selv om abonnementet skulle vært gratis.

Elendig kundeservice hos Telenorbutikken.

Omtale av  Stig K

Kjøpte Doro telefon til min gamle far pga feil på gammel Doro. Viste seg å være ladekabelen. Ønsket å levere tilbake uåpnet telefon. Det var NEI tilsvar. Jeg er Telia kunde og kommer aldri tilbake til Telenor. Slik kundeservice kan ingen leve med. Oppfordrer telenor til å endre sin praksis ute i fysiske butikker.

Føler meg lurt av Telenor.

Omtale av  Neate

Kunderservice er ikke hjelpsom dessverre. Veeldig lang ventetid, og de bare kaster deg fra en person til en annen som ikke svarer til slutt! Får feil fakturaer, ser ut som scam rett og slett! Tull med TV pakker. Får fakturaer for noe jeg har kansellert for over en måned siden. Internett hastighet er ikke tilstrekkelig.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Dårlig kundebehandlingen

Omtale av  Einar E

De lovet at jeg som rullestolbruker ville ha dekning i garasjen. Det hadde de ikke - Telia har - og han ffra telenor sa at sånn var det noen ganger!» heretter blir det aldri mere telenor mobil.

Perfekt mtp dekning og hastighet

Omtale av  Nicolas

Får det man betaler for! Ingen kan slå denne dekningen

For lite for mye penger

Omtale av  Mammatilfem

Veldig veldig dyrt for datatrafikk. Data er jo viktig for alt i dag å det er underlig at telenor skal være så mye dyrere en andre

Telenor sin Swap pluss forsikring er svindel.

Omtale av  Johannes

Web siden jeg blir sendt til lar meg ikke melde skade av sony xperia 10 IV mobilen min. Dette er den siste dråpen for meg, og når jeg har nedbetalt telefonen så skall jeg bytte abonnement. Telenor har allerede kutta kobber bredbånd hos meg som dreiv meg til å bytte til altibox, og jeg har hatt andre uheldige opplevelser med dem tidligere.

Dyrt og dårlig

Omtale av  Johnny E

Dyrt og dårlig. Billigere å bedre hos andre mobiloperatører. Dyrest sammen med konkurrenten Telia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Min mor døde sept 23

Omtale av  Ann K

Dere driver og sender fakturaer til inkasso for swap avtale til min døde mor. Som døde i september 2023. Jeg RINGTE dere i september og fortalte at hun var død. Dere sa det var to ubetalte fakturaer. Og at alt var i orden etter det. De betalte jeg. Så kom det flere og jeg betalte fordi jeg trodde det var noe dere hadde glemt, men de fortsetter å komme. Når jeg ringte i dag trodde jeg dere tulla. Hun må betale swap, vet ikke om jeg skal le eller.... Det er en stor skam. Det finnes ikke noe igjen etter min mor. Ingen midler eller verdier. Så dere mener at fordi hun har barn så skal de fortsette å betale på hennes swap. Det er ikke mulig, hun er død. Makan til oppførsel fra dere. Ja jeg er sint, fly for... egentlig.

Forrige
Side 1 av 33

Telenor Mobil

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR