Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert lørdag 25. mai

Sammenlign alle solcellemontører for landbruk

Se Norges største oversikt over alle montører som monterer solcelleanlegg til gårds- og landbruk og sammenlign utvalget i din kommune. Oppdatert mai 2024

POPULÆRT 🔥
Sammenlign pristilbud på solcelleløsninger
Kom i kontakt med lokale solcellemontører er du bor for å få skreddersydde tilbud til ditt solcelleanlegg
Tilbydere er tilgjengelige nå
Filtrer resultater
POSTNUMMER
Finn lokale meglere
Ditt postnummer
SOLCELLESPESIALISTER
LEVERER TIL
PRODUKTER DEM LEVERER
Filter
0
Omtaler
Vurdert
Ant. driftsår
Valg
Østerhus Elektro Solcelle
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
22 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer
Tvedestrand Elektro
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
4 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer
Lillehammer elektro
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
11 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer
Ringsaker elektro
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
11 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer
Solberg elektroinstallasjon
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
35 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer
Raufoss elektro
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
11 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer
Storhamar elektro
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
11 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer
EL-FAG
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
43 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer
Folldal Elektro
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
36 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer
Elektro Comfort
Montering. Privat. Bedrift.
1 omtaler
Middels
kundetilfredshet
29 år
i drift
Ikke samarbeid
Detaljer

Motta pristilbud på solcelleløsninger fra nasjonale solcelledistributører og forhandlere

Det å montere et solcelleanlegg til landbruk er en stor investering, men kan til gjengjeld også spare gården og landbruket for enormt mye penger i det lange løp hvor det er estimert at et solcelleanlegg kan nedbetale seg selv innen ca 15 år.

Det er da anbefalt at man kontakter en solcelledistributør som ofte også har samarbeidsavtaler med elektrikere rundt omkring i Norge. Dette gjør at en distributør både kan hjelpe med innkjøp av solceller, men også monteringen av dem.

På Bytt.no kan man komme i kontakt med opp til 3 lokale solcelledistributører eller montører som alle ønsker å tilby deg sine solcelleløsninger. Her kan man forhandle med flere samtidig for å være sikker på at man får den beste løsningen til en konkurransedyktig pris.

SAMMENLIGN TILBUD
  • Gratis og uforpliktende
  • Få tilbud fra flere selskap samtidig

Les alt du trenger å vite om solcelle til landbruk

OPPDATERT TORSDAG 11. APRIL 2024

Les om hvilke solcelleløsninger som finnes til landbruk og hvordan man kommer i kontakt med de riktige montørene på Bytt.no

Solcelleløsninger for landbruk kan være en enormt dyr investering. Les om viktigheten av å velge riktig montør slik at kostnaden ikke blir unødvendig dyr.
Solcelleløsninger for landbruk kan være en enormt dyr investering. Les om viktigheten av å velge riktig montør slik at kostnaden ikke blir unødvendig dyr.

Solcelleløsninger til landbruk - sammenlign alle montører

Solceller til gårds- og landbruk blir mer og mer populært her til lands da det har vist seg til å være en kostnadseffektiv og miljøvennlig løsning som kort kan nedbetale seg selv.

Bytt.no har samlet alle 64 solcellemontører for landbruk i en stor sammenligningstjeneste slik at man lettere kan få oversikt over hvilke alternativer man har. 

Sammenligningslistene viser også over 351 omtaler fra forskjellige solcellekunder rundt omkring i Norge slik at man lettere kan finne montørene som kundene er mest fornøyde med.

Hva er solceller til landbruk? 

Solceller til landbruk er som oftest et mer skreddersydd solcelleanlegg til nøyaktig ditt landbruk enn vanlige solcelleanlegg til privatboliger, og landbruksmontørene er som oftest mer avhengige av en større og mer omfattende befaringsrunde i disse tilfellene. 

Landbruksmontørene kan fort kartlegge landbruket sitt energibehov og hvor solcellene burde monteres for å få mest effekt. 

Ikke alle solcelleanlegg til landbruk er mest effektive å montere på taket, og med store landbrukstomter vil man kunne stå mer fritt til hvor anlegget burde monteres.

Hva koster et solcelleanlegg for landbruk?

På et generelt grunnlag så kan man forvente at prisen på et fullstendig solcelleanlegg inkludert montering ligger på rundt 25 000 kroner per installerte kilowatt.

Den nøyaktige prisen på solcelleanlegget til din gård og landbruk vil variere ut ifra flere faktorer, men vil som oftest kunne nedbetale seg i løpet av 15-20 år. 

Det er viktig å sammenligne flere alternativer og de forskjellige montørene for å sikre seg den beste og billigste prisen. Solcelleanlegg til landbruk er en stor investering, og prisestimatene montørene gir kan ofte svinge med flere titusener kroner. 

I Bytt.no sin anbudstjeneste kommer man i kontakt med flere montører samtidig og kan innhente uforpliktende pristilbud på et solcelleanlegg, for å se hvilke montører som tilbyr de beste løsningene til den billigste prisen. Ta meg videre til Bytt.no sin anbudstjeneste for solcelleanlegg her 

Hva påvirker prisene på solcelleanlegg til landbruk?

Prisen på et solcelleanlegg til landbruk varierer enormt ut ifra landbruket sitt energibehov, etterspørsel i markedet og hvilken montør man velger.

  • Anleggets størrelse - Kostnadene for solcelleanlegget vil variere ut ifra hvor stort anlegg man ønsker målt opp i antall solcellepaneler og større anlegg vil naturligvis koste mer.
  • Plassering av anlegget - Uansett hvor man ønsker å plassere solcelleanlegget så vil plasseringen påvirke kostnaden. På tak vil kanskje taket kreve strukturelle oppgraderinger, og ved plassering på bakke må man kanskje støpe en grunnmur for at ikke panelene kan sige ned i jorden, eller lignende.
  • Anleggets kvalitet - Det finnes enormt mange forskjellige solcellepaneler, hvor noen er bedre enn andre. Bedre kvalitet og høyere energieffektivitet vil øke prisen på anlegget, men til gjengjeld også øke antall kilowatt produsert.
  • Monteringskostnader - Hvilke montører man velger vil også påvirke prisen til solcelleanlegget, og et stort anlegg vil kanskje kreve flere montører som også øker timebetalingen på arbeidskraften.
  • Lagring og batteriløsninger - Hvis man ønsker at anlegget også skal ha batteriløsninger vil dette være en stor kostnad som påvirker solcelleanleggets pris. Batteri vil gjør at man kan lagre overskuddsstrøm til bruk om natten eller tider hvor solen ikke skinner like mye. Les mer om solcellebatterier her

Støtteordninger fra staten

Regelverket for hvem som kan ha krav på støtteordninger fra staten kan variere fra år til år og det er lurt å undersøke det aktuelle regelverket før man investerer i et solcelleanlegg til landbruk.

De fleste montører har god kontroll på dette regelverket, og det er anbefalt at man rådfører seg med en eller flere montører angående støtteordningene din kommune tilbyr.

Rådfør deg uforpliktende med opp til 3 lokale solcellemontører her

Regelverk for solceller til landbruk

Montering av solceller til gårds- og landbruk kan kreve tillatelser fra lokale myndigheter og at man overholder ulike regelverk, og man burde alltid undersøke med kommunen eller montørene før man bestiller monteringen av et solcelleanlegg. 

  • Plan- og bygningsloven - Større endringer på bygningens fasade vil kreve byggesøknad og godkjenning fra kommunen, og det er viktig å sørge for at anlegget oppfyller lokale byggekrav og estetiske retningslinjer. 
  • Anlegg tilkoblet strømnettet - Oppkobling av et solcelleanlegg til strømnettet er regulert av energiloven, og må utføres av fagpersonell, hvor eier av solcelleanlegget også må koordinere med nettselskapet for å sikre at anlegget kobles opp i samsvar med gjeldende standarder.
  • Energi- og klimaplaner - Noen fylker eller kommuner kan ha spesifikke energi- og klimaplaner som kan påvirke implementeringen av solcelleløsninger, og det er avgjøærende at man følger nøye med på gjeldende regelverk og innhenter de nødvendige tillatelsene for du monterer et solcelleanlegg på landbrukseiendommer.
En dedikert solcellemontør for landbruk har som oftest stålkontroll på de gjeldende reglene innenfor utbyggelse av solcelleanlegg til landbruk. Ved å sammenligne flere montører får man også høre fra flere montører hva som trengs å gjøres og får dermed en magefølelse på hvilken man burde velge. Oppgi ditt postnummer i Bytt.no sin sammenligningsliste for solcellemontører for landbruk og se hvilke montører som kan levere sine tjenester i din kommune her.

Få skreddersydde prisestimater fra flere landbruksmontører

Ved å benytte seg av Bytt.no sin anbudstjeneste for solcelleløsninger vil man komme i kontakt med opp til flere solcellemontører som alle ønsker å tilby deg sine løsninger.

Her får man en smakebit på hva ditt solcelleanlegg kan koste, samtidig som man får estimert hvor mye anlegget kan produsere på nettopp din adresse.

Man får også mulighet til å sammenligne pristilbudene fra montørene, og kan også bruke tilbudene man får som videre forhandlingskort i prosessen.

Det er alltid anbefalt å innhente pristilbud fra flere montører for å være sikker på at prisen man får er konkurransedyktig, og estimatene man får kan enkelt brukes inn mot de andre montørene for å prøve å presse prisen ned, og kvaliteten opp.

Få skreddersydde pristilbud fra flere lokale og nasjonale solcellemontører her

Anbudstjenesten er helt gratis og uforpliktende, og er men for at forbrukeren skal kunne benytte seg av sin forbrukermakt og er med på å presse prisen på solcelleanlegget ned til en konkurransedyktig pris. Man velger selv om man ønsker å velge et av tilbudene eller forkaste dem alle. 

Les mer innenfor solceller og solcelleløsninger

Usikker på hvilke solcelleløsninger som kan være mest lønnsomt for din bolig? Les mer om solceller og universet rundt dette på Bytt.no

NYLIG OMTALTE SOLCELLEMONTØRER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR