Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert mandag 24. juni

Dette er TV-pakkene du kan velge blant

TV-pakker: Dette er TV-pakkene du bør velge

OPPDATERT MANDAG 13. FEBRUAR 2023

Se de mange mulige kominasjonene av TV-pakker du kan velge blant. Skreddersy dine TV-kanalpakker på Bytt.no

På Bytt.no kan du innhente tilbud på TV-pakker fra flere selskaper samtidig, og få gratis råd og hjelp til hvilke TV-pakker du burde velge
På Bytt.no kan du innhente tilbud på TV-pakker fra flere selskaper samtidig, og få gratis råd og hjelp til hvilke TV-pakker du burde velge

Skreddersy dine TV-pakker på Bytt.no

I tillegg til at det finnes over 5 forskjellige TV-leverandører i Norge, så finnes det flere titalls forskjellige TV-pakker innad i TV-leverandørenes produktportefølje.

Dette gjør det vanskelig å sammenligne, og kunne føle seg trygg på at man ikke betaler for mye for sine kanalpakker. 

I Bytt.no sin anbudstjeneste for TV-pakker vil man få gratis råd og tilbud på TV-pakker fra opp til 3 leverandører samtidig slik at du kan skreddersy dine kanalpakker til best mulig pris. 

Hvilken TV-pakke skal man velge

Når det kommer til hvilken TV-pakke man burde velge så går dette mest på egne preferanser og hvilke type TV-kanaler du selv liker å se på.

Et trygt valg kan ofte være å velge TV-pakken som kundene er mest fornøyde med, og ut av hele 2873 verifiserte brukeromtaler innenfor TV-bransjen så er kundene mest fornøyde med TV-pakkene til Altibox TV.

Mange TV-leverandører lar deg bytte TV-pakker innad i selskapets produkter, så ofte er man mer på utkikk etter en god TV-leverandør, og ikke nødvendigvis en god TV-pakke. Mange lar deg også sette sammen TV-pakken selv.

Skreddersy dine TV-pakker og få tilbud på TV-kanaler her

Hvilken TV-pakke kan jeg få?

Nå som de fleste TV-leverandører lar deg velge et eget utvalg av kanaler så finnes det så og si uendelig mange forskjellige TV-pakker spredd rundt på de forskjellige TV-leverandørene.

TV-pakker er et forhåndsbestemt utvalg av kanaler, som ofte følger et samme tema, slik at hvis man er interessert i sport, så får man sportskanaler i TV-pakken for sport for eksempel.

De mest vanlige TV-pakkene som finnes i Norge er:

  • Grunnpakke - som ofte består av de mest vanlige kanalene i Norge, som NRK, TV 2, TV 3 m.m.
  • Sportspakke - som ofte består av de fleste generelle sportskanaler.
  • Premier League TV-pakke - inneholder kanaler som viser Premier League og noen ganger også La Liga.
  • Golf, hest, håndball, jakt og fiske eller ekstremsport-pakker, for eksempel - inneholder som regel mer spesifikke kanaler som spesialisererer seg på en sport. Ofte så inngår disse kanalene også i sportpakken, så her burde du undersøke om disse pakkene er nødvendig.
  • Underholdningspakker - består ofte av diverse TV-kanaler som viser kun komedie, eller annen underholdning som C More kanalene for eksempel.
  • TV-pakker med Netflix eller andre strømmetjenester - disse TV-pakkene lar deg utvide kanalutvalget til å også inkludere en eller flere strømmetjenester. Dette kan ofte bli billigere enn å ha separate strømmeabonnement.
  • TV-pakker med poengsystem - Nytt på markedet de siste årene er også at man får et gitt antall poeng som man kan shoppe kanaler for, slik at man kan velge de TV-kanalene man ønsker. Les mer om TV-pakker med poengsystem her

Få uforpliktende og gratis tilbud fra flere TV-leverandører samtidig, og skreddersy dine kanalpakker i Bytt.no sin anbudstjeneste for TV-pakker her

Vær oppmerksom på at enkelte TV-leverandører tilbyr disse TV-pakkene som ekstra produkter, og at man ofte må ha grunnpakken som basis, og legge til flere TV-pakker oppå denne for å utvide utvalget ditt.

Ta meg videre til Bytt.no sin sammenligningsportal for TV-pakker her

UTFORSK TV-PAKKER

TV-pakker kommer i alle mulige variasjoner, og de fleste leverandørene lar deg skreddersy dine egne TV-pakker.

LES MER OM TV-PAKKER

BILLIGSTE TV-PAKKER

På Bytt.no kan du enkelt finne Norges billigste TV-pakke, for så å innhente tilbud fra flere TV-leverandører samtidig

BILLIG TV-PAKKE

FÅ TILBUD PÅ TV & BREDBÅND

Les om hvorfor det kan være lurt å samle TV-pakkene dine og bredbåndet ditt inn til ett og samme abonnement.

LES MER OM TV OG BREDBÅND
NYLIG OMTALTE TV-LEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR